Головна Блог Статті Новини Яким буде Mitsubishi L200 2023 - у мережі з'явилися рендери пікапа без камуфляжу
Vnedorognik.ua logo

Яким буде Mitsubishi L200 2023 - у мережі з'явилися рендери пікапа без камуфляжу

Категорія:

Mitsubishi L200 2023 купити тюнінг для бездоріжжя Україна Київ ціна

В залежності від країни, Mitsubishi L200 на різних ринках носить назви Strada або Triton як в Україні. Крім цього, пікап від японців є побратимом Fiat Fullback або Dodge Ram 1200, а з випуском шостого покоління він може розділити характеристики і платформу ще з одним пікапом.

Зʼявилась інформація що модель Mk6 буде об'єднана з пікапом Navara, що істотно скоротить ціну розробки та допоможе альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi підвищити ефективність виробництва за рахунок впровадження їх пікапів на всі великі авторинки світу. Нагадаємо, що Navara поточного покоління також ділить платформу й технології з Renault Alaskan і Mercedes X-Class, так що таке рішення не є чимось особливим і зустрічатиметься частіше у подальшому. До речі, конкуренти від Ford і Volkswagen вже представили свої пікапи нового покоління - Ranger і Amarok 2023, розділивши вартість розробки та потужності виробництва.

Mitsubishi L200 MK5 2022 купити запчастини для бездоріжжя Україна ціна

Навіть якщо L200 та Navara 2023 будуть мати загальну платформу, дизайн і список опцій буде значно відрізнятися, як у нових – VW Amarok і Ford Ranger. Вперше L200 був помічений в якості тестового прототипу на початку року, а в минулому місяці був сфотографований і серійний прототип.

Серійний прототип Mitsubishi L200 2023 оптика тюнінг підвіска купити деталі в Україні оригінал

Зараз у мережі з'явилися рендери без камуфляжу, що дозволяють помітити ширшу колісну базу нових особливостей дизайну від японського бренду. Але, варто відзначити, що кардинально нового від шостого покоління L200 чекати не варто, адже в 2018 році (у середині циклу поточного покоління) пікап вже був сильно змінений візуально.

Фото нового пікапа Mitsubishi L200 2023 тюнінг аксесуари кунг купити в Україні ціна

Згідно з інсайдерською інформацією, нова модель Л200 повинна бути представленою ​​у 2022 році, але через пандемію, кризу електрокомплектуючих та зрив логістичних ланцюжків, презентацію пікапа відклали на початок 2023 року.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (5) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!