Головна Блог Статті Новини Новий Ford Ranger 2022 офіційно представлений - наступне покоління культового пікапа
Vnedorognik.ua logo

Новий Ford Ranger 2022 офіційно представлений - наступне покоління культового пікапа

Категорія:

Версії Ford Ranger 2022 купити в Україні

Форд Рейнджер - це один із найпопулярніших середньорозмірних пікапів, який користується великою популярністю не тільки в Штатах, а й далеко за їх межами. І нещодавно компанія представила 5 генерацію, яка стала виразнішою, привабливішою та технологічнішою.

Таким чином, компанія завершує цикл 4-го покоління, яке прийшло на ринок у 2019 році. Новинка надійде у продаж з 2022 року і буде доступна у понад 180 країнах. Виробляти автомобіль планується у Таїланді, ПАР та США. Вартість авто поки що не повідомляється.

Позашляховик трохи виріс у розмірах, додавши у габаритах - колісна база збільшилась на 50 мм. На вибір, як і раніше, доступні дводверні та чотиридверні версії. В основі стоїть остання платформа від Ford та VW, на якій буде побудований ще не представлений Amarok.

5 покоління Ford Ranger коли в Україні ціна

Зовнішній вигляд Ranger 2022 був стилізований під останні F-150 та Bronco, а завдяки збільшеній ширині та більшій решітці радіатора з оптикою С-подібної форми, пікап здається масивнішим за попередника. Що стосується задньої ч астини, на металі двері багажника вибито ім'я моделі, а арки з боків стали більш вираженими та отримали інтегровані підніжки для полегшення доступу до вантажу в кузові.

Подібна до F150 задня частина Рейнджера 5 покоління купити запчастини в Україні

Поточний дволітровий дизельний двигун зберегли, дещо доопрацювавши систему охолодження. Продаватимуться дві його варіації - з одиночним і подвійним турбонаддувом. Їх потужність поки не повідомляється. Також відомо про появу в гамі силових агрегатів нового 3,0-літрового дизельного V6, який, швидше за все, буде потужнішим за той, що встановлено в поточне покоління Ranger (210 к.с. і 367 Нм). На деяких ринках буде можливість купити Рейнджер 2022 з 2,3-літровим чотирициліндровим турбованим двигуном. Ford також підтвердив, що пікап буде доступний з електрифікованою трансмісією, хоча не надав жодних додаткових подробиць щодо технічних характеристик або термінів.

Компанія зробить свою європейську лінійку комерційних автомобілів з нульовими викидами до 2024 року, тому гібрид, що підключається, є найбільш ймовірним форматом для Ranger, і різні звіти припускають, що він буде заснований на 2,3-літровому двигуні EcoBoost.

Актуальний 2,3-літровий EcoBoost від Ford купити тюнінг Україна

Нові п'яти- та шестиступінчасті механічні коробки передач прийдуть на зміну нинішнім агрегатам, плюс з'явиться оновлена 10-ступінчаста автоматична коробка передач, яка легша та має більш вузькі передавальні числа, завдяки яким можна відчутно покращити тягові здібності при нижчих обертах.

Десятиступінчаста автоматична коробка передач від Ford та GM тюнінг позашляховиків Україна

Вперше Ford запропонує для Ranger дві версії повного приводу: базову систему, що пропонує ручний вибір режиму повного приводу «на льоту», і більш просунутий варіант з електронним управлінням «на вимогу».

У салоні також досить багато змін. Виробник запропонує широкий асортимент оздоблень салону та пакетів, включаючи Ranger Raptor та Wildtrak з преміальними матеріалами та мультимедійною системою Ford Sync4 (10 або 12-дюймовим сенсорним екраном портретної орієнтації).

Оновлений сучасний інтер'єр для нової моделі купити аксесуари в Україні з доставкою ціна

А повністю цифрова панель приладів дозволить водієві налаштувати інформацію, що відображається перед ним, і адаптувати її відображення згідно шести нових режимів руху (раніше доступних тільки у версії Raptor). Тим не менш, багато елементів управління тепер знаходяться на сенсорному екрані, а для бездоріжжя є спеціальний екран, який повідомляє дані про трансмісію, кути повороту, нахилу та крену автомобіля, поряд з іншою корисною інформацією та елементами управління.

Ford Ranger на бездоріжжі з новою системою повного приводу купити тюнінг для офроуду в Україні ціна

Для забезпечення більшого комфорту було застосовано освітлення, що охоплює кузов і прилеглу територію. Це має позитивно вплинути на використання Рейнджера в комерційному напрямку, поряд з бортовим інвертором в задній частині салону, здатного видавати 400 Вт. До того ж, окрім компанія планує пропонувати понад 600 офіційних доповнень, а придбати найкращі аксесуари для поточного та попередніх поколінь Ford Ranger ви можете на Vnedorognik.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (8) Ні (0)
Рейтинг:

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

Когда будет в Украине?

Слава • 25.11.2021

К сожалению точных дат поступления Ford Ranger 2022 в Украину пока нету. Следите за новостями в нашем блоге.

Адміністрація • 26.11.2021