Головна Блог Статті Новини Представлений Volkswagen Amarok 2023 – найкращий пікап для Європи?
Vnedorognik.ua logo

Представлений Volkswagen Amarok 2023 – найкращий пікап для Європи?

Категорія:

Фольксваген Амарок ⎯ це історія успіху. Відразу після виходу в 2009 році й до сьогоднішнього дня цей пікап був проданий у кількості більш ніж 830 000 одиниць по всьому світу. Однак для випуску наступного покоління керівництво компанії вирішило об'єднатися зі своїм конкурентом Ford і зробити щось дійсно цікаве.

Новий пікап Volkswagen Amarok 2023 купити аксесуари в Україні ціна

Amarok 2023 побудований на базі нещодавно представленого Ford Ranger, від якого перейняв платформу, функціонал та силові агрегати. У порівнянні з попередньою моделлю, новий Amarok отримав більш агресивний дизайн з яскраво вираженою індивідуальністю. Приплюснуті колісні арки були збережені для дотримання схожості в дизайні від попереднього покоління. У задній частині тепер розташовані помітні С-подібні блоки фар та логотип, що розташувався по всій ширині заднього борту. У передній частині денні ходові вогні також виконані в С-подібній формі, але зроблені менш виразними порівняно з Ford Ranger.

Наступне покоління Volkswagen Amarok 2022 року купити тюнінг ціна україна Київ

Пікап від Volkswagen дещо виріс у габаритах: при довжині 5 350 мм, він на 96 мм довший за перше покоління. Колісна база також була збільшена до 3270 мм (+173 мм). В результаті, простору для задніх пасажирів та місця в кузові тепер трохи додалося. Крім цього, ці зміни сприяли покращенню кутів в'їзду та з'їзду, що оцінять покупці, які їздять на Amarok по бездоріжжі. Новий Amarok зможе подолати броди завглибшки до 80 сантиметрів у порівнянні з 50 см у минулому поколінні.

Габарити Volkswagen Amarok 2023 року купити тюнінг для пікапа кунг ролет в Україні ціна

Збільшилася й вантажопідйомність Амарок 2022 року з 1 тонни до 1,16 тонн. Довжина кузова тепер становить 1544 мм, а ширина – 1224 мм, а це означає, що в нього можна вмістити європіддон між колісними арками. Як і раніше, пікап від Volkswagen доступний у виконанні як з одинарною, так і з подвійною кабіною.

Місткість кузова Volkswagen Amarok 2023 купити аксесуари кріплення в Україні ціна

При виборі силових агрегатів компанія зробила ставку на дизельне паливо, пропонуючи покупцям 3 дволітрових дизеля з потужністю від 150 до 210 к.с. та один 3,0-літровий V6 на 241 л. (600 Нм). Але для любителів бензину Амарок 2023 отримає 2,3-літровий TSI (Ecoboost) від американського партнера на 302 к.с. і 452 Нм крутного моменту. У парі з чотирициліндровими моторами покупці зможуть вибирати з ручної пʼятиступінчастої чи автоматичної шести і десятиступеневої коробки передач, тоді як з V6 та бензиновим агрегатом завжди йтиме 10-ступінева АКПП від Ford Ranger.

Двигуни для Volkswagen Amarok 2023 купити в Україні тюнінг запчастини оригінал

Щодо обладнання, модельний ряд Амарок 2023 в Європі складатиметься з 4 комплектацій:

  • Базова версія (назва поки що не відома).
  • Life.
  • Style.
  • Aventura.

*На ринку США для покупців буде доступна ексклюзивна версія PanAmericana з пакетом опцій, спрямованих на бездоріжжя.

Версія PanAmericana Volkswagen Amarok для американського ринку купити тюнінг для бездоріжжя Україна для пікапів

В базі вже встановлене світлодіодне освітлення, дзеркала з електроприводом, 8-дюймова панель приладів і 10-дюймовий екран системи мультимедіа, а також круїз-контроль, система розпізнавання дорожніх знаків, асистент утримання в смузі, радар заднього ходу, камера для паркування дюймові сталеві диски.

Обладнання Volkswagen Amarok 2 покоління купити тюнінг аксесуари ціна Україна

Топова комплектація Aventura перетворює Amarok на люксовий пікап з легкосплавними дисками, світломатричними фарами IQ.Light (доступними і у версії Style), інший передній бампер і хромовані деталі. Як і в моделі Style, сенсорний екран мультимедіа має збільшену діагональ до 12 дюймів. Amarok також буде мати цілу низку допоміжних засобів для водіння та обладнання для забезпечення комфорту та безпеки водія та пасажирів. Volkswagen обіцяє зручний та функціональний інтер'єр з великою кількістю місць для зберігання. І це повинно бути правдою, так як інтер'єр досить схожий з Форд Рейнджер, який отримав багато позитивних відгуків та успішно продається. Основні відмінності між VW і Ford полягають у кермі, фізичних кнопках під сенсорним екраном та розташуванні центральної консолі.

Салон Вольксваген Амарок 2023 аксесуари в Україні з доставкою ціна київ

Дат та цін на свій новий пікап Volkswagen поки що не називає, але швидше за все новинка надійде в салони ближче до кінця року. Імовірно, продажі компанія планує почати з ринків США, Азії, деяких країн Європи та Африки а також Австралії, де вкрай популярні середньорозмірні пікапи.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (4) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

Чекаємо в Україні)

Вячеслав • 02.10.2022