Головна Блог Статті Новини УАЗ 469 тюнінг для полювання та риболовлі
Vnedorognik.ua logo

УАЗ 469 тюнінг для полювання та риболовлі

Категорія:

Тюнінг УАЗ 469 для полювання та риболовлі в Україні купити

При підготовці УАЗика під полювання, рибалку або активний відпочинок, насамперед слід приділяти увагу прохідності позашляховика на пересіченій, лісовій та болотистій місцевості. Він повинен легко проїжджати там, куди на звичайному автомобілі навіть годі думати. Крім цього, для цих занять потрібно переробити і салон, і зовні сам автомобіль, щоб він зміг відповідати негласним вимогам "мисливського авто". Почнемо із зовнішнього тюнінгу.

Спочатку потрібно захистити авто від гілок та корчів. Для цього встановлюють захист нижньої частини кузова, а як захист для вітрового скла на УАЗ натягують металеві троси від бампера до даху з боків. Тепер "тримати удари" від гілок будуть троси замість лобового скла.

Захист для полювання на позашляховик купити Україна Київ ціна тюнінг

Для захисту фар і передньої частини авто встановлюють силовий бампер з кенгуріном, на який можна встановити додаткову оптику чи лебідку. З заводу на УАЗ 469 вікна не мають склопідйомників, а це є великою проблемою для полювальників, адже доволі часто звірів можна зустріти в дорозі. Дешевим рішенням цього питання є встановлення спеціального кріплення з петлями для скла на УАЗ 469, що дозволяє відкидати бічні вікна разом з рамкою. В якості більш радикальної альтернативи можна перетворити УАЗ в кабрілотет та полювати без даху.

Відкидні вікна на УАЗ 469 тюнінг купити Україна Київ ціна тюнінг

Наступний важливий момент - додаткове освітлення. Благо що зараз потужну оптику можна знайти та придбати без труднощів. Для вечірньої, ранкової та нічної риболовлі чи полювання це незамінний атрибут. Оптику варто встановлювати не тільки на передню частину, а й на боки та позаду автомобіля.


Додаткова оптика на УАЗ 469 купити в Україні

Стосовно салону, позаду можна розмістити столик, поручні для пасажирів, кріплення для рушниць чи вудок та ніші для обладнання. Це дозволить швидше реагувати та знаходити потрібні речі. Окрім того, часто УАЗики облаштовують обшивкою підлоги із нержавіючої сталі для полегшення очистки авто після поїздок.

Тюнінг салону УАЗ 469 для полювання купити в Україні ціна Київ

Для зимньої охоти та рибалки варто придбати та встановити автономний опалювач, адже штатний не виділяється гарною ефективністю роботи чи економністю. До того ж, автономний опалювач не потребує роботи двигуна, що дозволить з комфортом очікувати на здобич у авто за несприятливих умов.

Автономний обігрівач на УАЗ 469 тюнінг в Україні

Для більш якісної підготовки можна провести тюнинг двигуна, підвіски, та іншого тюнингу для УАЗ 469 для охоти.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (1) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!