Головна Блог Статті Новини Тюнінг двигуна УАЗ 469
Vnedorognik.ua logo

Тюнінг двигуна УАЗ 469

Категорія:

Тюнінг мотора УАЗ 469 купити в Україні

Для старого карбюраторного уазика найкращим тюнінгом двигуна є його заміна більш сучасні аналоги. Звичайно, багато власників спокійно вживаються з витратою і обслуговуванням стандартного движка, але якщо ви плануєте часто використовувати свій автомобіль за його призначенням, то заміна мотора буде відмінним рішенням, що позбавляє власника безлічі проблем.

Найпопулярнішими рішеннями для УАЗ 469 є:

  • ЗМЗ-409.10
  • Andoria 4СТ90

Перший – сучасніший аналог стандартного двигуна UAZ, але з інжектором і вилікуваними деякими болячками. А ось Андорія - це представник дизельного табору з гарним моментом, що крутить, і більш приємною витратою. Ці мотори дозволять збільшити потужність і знизити витрату, а також позбавлять вас частих поломок. До того ж, їхня установка максимально проста і не вимагає значних втручань у конструкцію 469 моделі.

ЗМЗ-409.10 тюнінг УАЗ Україна

Крім того, можна встановити іноземний мотор, хоча він і потребує більшої ситуації в підкапотному просторі. В інтернеті можна зустріти уазики з мерседесівськими та японськими моторами, які успішно живуть у радянському позашляховику та радують власників витратою та приємним запасом потужності.

Дізнатись більше про тюнінг UAZ 469.

Двигун від Мерседес на УАЗ 469

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (3) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!