Головна Блог Статті Тюнинг Рамні позашляховики: рейтинг найпопулярніших моделей
Vnedorognik.ua logo

Рамні позашляховики: рейтинг найпопулярніших моделей

Категорія:

Безперечно, основним фактором для будь-якого всюдихода є не тільки прохідність, але і надійність. Тож не дивно, що більшість бувалих любителів екстремальної їзди віддають перевагу зовсім не новим моделям кросоверів, а старим добрим рамним джипам з механічною трансмісією і простими атмосферними моторами.

Вашій увазі представлені 6 надійних рамних позашляховиків, на які безперечно варто звернути увагу. Тож, почнімо:

6 місце – Mitsubishi Pajero Sport 2

Скільки коштує Mitsubishi Pajero Sport 2

Шестиразовий переможець знаменитого ралі Париж – Дакар і один із найбюджетніших позашляховиків України – Mitsubishi Pajero Sport 2. Даний автомобіль має непогані ходові характеристики, які досягаються за рахунок повного приводу Super Select. До того ж, він пристойно управляється і досить надійно поводиться на високій швидкості. Однак найважливіші якості цього всюдихода розкриваються на жорсткому бездоріжжі: всі нерівності долаються легко з невеликим розгойдуванням.

Pajero Sport 2 – це невибагливий, не втрачаючий популярності рамний автомобіль. Достойно проявляє себе поза дорогами і непогано підходить для міської їзди.

Запчастини на Mitsubishi Pajero Sport 2

5 місце – Nissan Patrol Y61

Технічні особливості Nissan Patrol Y61

Nissan Patrol Y61 – справжня легенда, головна перевага якої – це невбиваюча підвіска з якісним диференціалом і потужними мостами. У конструкції автомобіля використовуються цільні балки нерозрізних мостів, які вагомо збільшують витривалість і ремонтопридатність позашляховика. Живучість таких вузлів просто приголомшлива.

В цілому, Patrol прослужить Вам вірою і правдою, не відволікаючи на такі дрібниці, як регулярні поїздки в автосервіс (зрозуміло, при дбайливій ​​експлуатації).

Запчастини для тюнінгу Nissan Patrol Y61

4 місце – Mercedes–Benz G–Class

Вартість Mercedes-Benz G-Class

Mercedes–Benz G–Class ("гелик") – гідний варіант з досить хорошим позашляховим потенціалом. Особлива гордість німця – дизельний мотор з сімейства ОМ 602, так званий, "мільйонник". Слід зазначити, що саме цей двигун спокійно "відходжує" по 1 млн км пробігу без потреби в капітальному ремонті.

Повний привід із заниженою передачею – ще одна особливість "геліка". Mercedes G–Class є чи не єдиним позашляховиком, в комплектацію якого входять відразу три блокування диференціала – міжосьовий, задній і передній.

В цілому, Мерседес Гелендваген один з найнадійніших позашляховиків. Ламається досить рідко. Невеликі звіси, залежна підвіска з рамою, три блокування – відразу зрозуміло, що на бездоріжжі крутіше G–Class нікого немає.

Деталі для тюнінгу Mercedes G–Class

3 місце – Toyota Land Cruiser 100

Toyota Land Cruiser 100 - особливості позашляховика

Найбільш популярний автомобіль у всьому світі – знаменитий Land Cruiser 100. Дана модель належить до класу важких професійних позашляховиків. До переваг Toyota LC 100 відносяться типово позашляхові атрибути, такі як: повний привід, знижений ряд трансмісії, блокування міжосьового і міжколісних диференціалів.

Передня підвіска відрізняється високими ходовими якостями і великою енергоємністю, задня – забезпечує відмінну керованість і плавність ходу. Трансмісія відрізняється якісною роботою і безпроблемною експлуатацією. Всі силові агрегати прекрасно працюють і не приносять зайвих проблем.

Ленд Крузер 100 – досить гідний автомобіль. По праву вважається одним з найнадійніших і довговічних важких позашляховиків. Дорікнути Toyota Land Cruiser можна лише в недостатній розкоші інтер'єру.

Запчастини для Toyota Land Cruiser 100

2 місце – Toyota Land Cruiser 80

Рамний позашляховик Toyota Land Cruiser 100

Toyota LC 80 володіє класичною зовнішністю і гарною якістю оздоблювальних матеріалів. Підвіска в міру жорстка, гальма ефективні, тяговитий мотор, але головна перевага даної моделі – це феноменальна надійність, невразливість і невибагливість. Рамний LC 80 оснащений постійним повним або підключаючим приводом із заниженою передачею.

Завдяки 80–і з'явилася фраза про те, що "Тойота не ламається". Кузов і рама дуже міцні. Мотори представлені рядними 6–циліндровими агрегатами: бензиновими і дизельними. Бензинові вважаються практично "вічними", дизельні теж не поступаються надійністю, однак вимагають більш регулярної заміни масла.

Повністю залежна пружинна підвіска – проста і "живуча". Тойота ідеально підходить як для міських доріг, так і для проблемної місцевості. До того ж, як кажуть знавці марки – це останній справжній Ленд Крузер з колосальним запасом міцності, стійким кузовним металом і лакофарбовим покриттям.

Посилені запчастини для Toyota Land Cruiser 80

1 місце – Toyota Land Cruiser 70

Які особливості Toyota Land Cruiser 70

Toyota LC 70 – це той автомобіль, життєвому циклу якого можна просто позаздрити. Він був, є і буде завжди. Технічна будова даного позашляховика повністю відповідає своєму попереднику і складається з мостів, ресорної підвіски, всієї трансмісії і двигунів (попри те, що 4–літрова шістка 2Н і четвірка 3В мала відверто тихохідний характер).

Land Cruiser 70 на всі 100% виготовлений за законами джипобудови. Він простий в експлуатації, технічному обслуговуванні та ремонті. Коробки передач – ресурсні та витривалі, а роздавальна коробка шестерної передачі між валами є справжнім зразком надійності.

Двигуни B, P і F серії, не дивлячись на свій похилий вік, все ще актуальні. Джипери, які випробували дані мотори, без докорів сумління твердять одне – "Щоб убити їх, треба зовсім забути про пальне".

Феноменальна невразливість і значна тяга на низах робить Land Cruiser 70 беззаперечним лідером нашого рейтингу.

Деталі для Toyota Land Cruiser 70

Автор: Аліна Закордонець

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok
Сподобався матеріал? Так (14) Ні (2)
Рейтинг:

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

Все в точку, самые надежные и безопасные авто в мире.

Алекс • 16.09.2023

Тойота - рулить))

Вячеслав • 05.10.2022

Тойота конечно топчик!

Александр Маслиников • 09.12.2021