Головна Блог Статті Новини Тюнінг вихлопної системи УАЗ 469
Vnedorognik.ua logo

Тюнінг вихлопної системи УАЗ 469

Категорія:

Тюнінг вихлопної системи УАЗ 469 своїми руками в Україні

Система випуску цього позашляховика не відрізняється особливою складністю чи комфортом для водія, тому її модифікацією часто займаються власники цих авто. Але чого можна досягти тюнінгом вихлопу на УАЗ?

  • Зменшити шум вихлопної системи;
  • Змінити потужність двигуна;
  • Візуально модифікувати вихлопну трубу;
  • Змінити звукові характеристики автомобіля.

Переробка вихлопу на УАЗ 469 в Україні ціна

Щоб досягти приємного звуку на UAZ, потрібно встановити прямоточний глушник з резонатором і переробити випуск під більший діаметр. Крім того, можна встановити каталітичний конвертер спортивного типу для досягнення "злого" звучання.

А ось для досягнення зворотного ефекту, тобто зменшення звуку вихлопу, можна встановити додаткову "банку" від будь-якої іномарки та доставити регульований клапан, який пом'якшує звук вихлопу. Вони можуть регулюватися як вручну, так і з кнопки в салоні.

Як зробити вихлоп тихішим на УАЗ 469 Україна

Якщо гучність вихлопної системи вас не бентежить, але потрібно додати трохи потужності мотору джипа, можна переробити вихлопну систему УАЗ 469 на прямоток, тобто спростити систему для полегшення роботи двигуна. Ця дія, теоретично, може поліпшити потужність до 15%, але на практиці це збільшить не тільки кількість кінських сил, а й витрату палива.

Щодо зовнішніх модифікацій УАЗа, суттєво змінити вихлопну систему без серйозних переробок не надається можливим, але покращити зовнішній вигляд за допомогою тих самих насадок можна. Цей дешевий і простий спосіб змінить зовнішній вигляд вихлопної труби та не спричинить суттєвих витрат з бюджету.

Дізнатись більше про тюнінг UAZ 469.

Зовнішній тюнінг вихлопу для УАЗ Україна купити

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (2) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!