Головна Блог Статті Новини Тюнінг панелі приладів УАЗ 469
Vnedorognik.ua logo

Тюнінг панелі приладів УАЗ 469

Категорія:

УАЗ 469 тюнінг панелі приладів купити запчастини для тюнінгу в Україні

Більшість власників УАЗ не займаються переробками торпед своїх автомобілів для більшої зручності чи краси, віддаючи перевагу заводській простоті. Але в інтернеті можна зустріти й УАЗ 469 тюнінг панелі приладів яких не обмежується фарбуванням або обшивкою сталевими листами. Деякі власники, бажаючи досягти більшого від свого УАЗика, докладають чимало зусиль та фантазії, радикально змінюючи торпеду своїх позашляховиків.

УАЗ 469 панель приладів тюнінг в Україні

Варто сказати, що на ринку зараз можна знайти вже готові рішення для заміни панелі приладів на УАЗ 469 з покращеною ергономікою та м'якими оздоблювальними матеріалами. Такий варіант позбавить власника від значних вкладень часу на доопрацювання та припасування елементів саморобної панелі приладів, але практично повністю обмежить у застосуванні своїх фантазій на тюнінг цієї частини салону.

Готові панелі приладів для УАЗ 469 купити товари для тюнінгу Україна

Трохи складнішим рішенням є заміна панелі приладів УАЗ 469 на торпеду від іномарки, включаючи всі прилади та часто кермо. Це ще один варіант досить швидко покращити інтер'єр УАЗ на краще і додати комфорту в салоні.

І найскладніший, але найбільш цікавий та індивідуальний варіант – своїми руками зробити приладову панель УАЗ 469 зі склопластику чи сталі, обшивши її шкірою чи залишивши матеріали як є. Такий варіант дозволить розмістити всі ніші та елементи панелі приладів у тих місцях, де захочеться, і зробити тюнінг УАЗ 469 по справжньому оригінальним та унікальним.

Тюнінг панелі приладів УАЗ 469 своїми руками

З найпопулярніших доробок у цій частині інтер'єру є встановлення "полиці" над панеллю приладів (як у вантажівок), де можна зберігати дрібні речі, вбудувати рацію, навігатор, магнітолу або керування додатковою оптикою.

Дізнатись більше про тюнінг UAZ 469.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (2) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!