Головна Блог Статті Новини ТОП зарядних станцій які купують
Vnedorognik.ua logo

ТОП зарядних станцій які купують

Категорія:

Зміст

Шалені новини та потреби змушують на швидкоруч купувати хоч якісь портативні електроджерела, одним з яких є зарядна станція для автомобіля. Та використовуватися вона може досить в набагато ширшому спектрі потреб:

  1. автомобіль;
  2. домашні електроприлади;
  3. кемпінговий відпочинок;
  4. військова польова справа;
  5. туристичні походи в гори;
  6. зарядка для гаджетів та робочих ноутбуків.

Та ще безліч пристроїв для яких вистачить потужності портативної електростанції. В каталозі інтернет-магазину Vnedorognik ти знайдеш найпоширені та найвживаніші в побуті портативні зарядні станції перевірених виробників, про ТОП серед яких ми тобі розповімо.

Зарядна станція ecoflow

купити зарядну станцію EcoFlow Купити зарядну станцію EcoFlow
купити зарядну станцію EcoFlow Купити зарядну станцію EcoFlow

Це краща інноваційна портативна електростанція, що виготовлена за найновішими стандартами. Особливими перевагами цієї електростанції є:

  1. Швидкий процес заряджання, який займає здебільшого до години часу, в середньому відновлює заряд до 80% повна зарядка займає 96 хв. Такий швидкий процес можливий через використання технології X-Stream.
  2. Велика місткість, що дозволяє використання станції для досить великої кількості пристроїв, де для кожного можна вибрати необхідну ємність. Здебільшого вибирають універсальну середину ємності в 1,2 кВт.
  3. Немає обмежень в живленні, оскільки технологія розроблена таким чином, що дозволяє живити пристрої до 3600 Вт та й працює на акумуляторі NCM - літій-іонний (нове покоління працює вже на LiFePO 4), роботи якого вистачає до 1000+ циклів повноцінної роботи (точна кількість залежить від моделі).
  4. Декілька способів зарядки. Повністю зарядити електростанції можна від автомобіля, від загальної системи електропостачання та від сонячної батареї. Бо до кожної станції ідеально підійде укомплектування сонячною панеллю.
  5. Можна заряджати одночасно кілька пристроїв. В залежності від параметрів обраної електростанції можна ввімкнути від 6 до 11 споживачів одночасно. При цьому не має значення яка потужність пристроїв, однакова чи різна і які розетки: постійного, змінного струму чи порти USB.

Час заряджання споживачів

Все залежить від моделі зарядної станції та її максимально допустимих параметрів. Проте якісний заряд буде тривати:

  • Телевізор - 27 год;
  • Холодильник - 48 год;
  • Комп'ютер/блендер - 6,5 годин.

Від повного заряду станції можна зарядити:

  • ноутбук - 57 разів;
  • смартфон - 313 разів.

Дуже зручним та корисним бонусом в EcoFlow є спеціальний додаток для слідкування за роботою станції  та її технічних налаштувань при необхідності. Електростанція має чисту синусоїду, що дозволяє  і може живити деякі пристрої від 600 Вт (288 Вт/год) до 3600+Вт (залежно від моделі та виробничих характеристик станції). Цієї потужності достатньо для роботи практично всіх електроприладів та робочих інструментів.

Широка лінійка енергетичних пристрої EcoFlow дозволить тобі вибрати пристрій за всіма необхідними параметрами. При цьому зарядна станція ecoflow river ідеально укомплектовується необхідним набором проводів та роз'ємів, а також додатково можна укомплектувати сонячною панеллю, ще однією акумуляторною батареєю, сумкою необхідними адаптерами чи додатковими кабелями.

Bluetti купити портативну електростанцію

Купити зарядну станцію BLUETTI
Купити зарядну станцію BLUETTI

Друге місце за популярністю проте аж ніяк не за роботою та якістю посідає портативна зарядна станція Bluetti. Це мега топовий варіант зараз в скрутний час з електроенергією. Синусоїдальний інвертор (тип - чиста синусоїда), що має потужність 1000 Вт може ідеально заряджати багато пристроїв досить довгий час, а з додатковою батареєю ємністю в 1500 Вт/год це все подвоює ці терміни. Працювати безперервно може до тих пір, поки юніт не помре. Все завдяки найкращому типу акумулятора LiFePO4 (літій-залізо-фосфат).

Електростанція Bluetti може заряджати будь-що починаючи від телефона, закінчуючи припустимо холодильником чи морозильною камерою. Завдяки вмонтованому дисплею та розумній технології підрахунку ти завжди можеш подивитися скільки часу та який відсоток заряду ще є в станції. Заряджати блюєті можна також кількома способами протягом  1-10 год (кожна модель станції може по різному заряджатися через різні параметри й потужності, Turbo зарядка до 1 год) в залежності від джерела заряду, а саме:

  • за допомогою розетку від централізованого енергопостачання;
  • завдяки генератору;
  • безумовно від авто розетки (прикурювача);
  • завдяки сонячній панелі.

Під час купівлі зарядної станції користувачів цікавить безліч критерій, тому відповідаємо, що bluetti ціна залежить від укомплектування, перерахованих переваг, новітніх технологій роботи передбачиних в системі та це далеко не все. Обрати можна найбільш вигідний варіант за рядом необхідних потужностей та характеристик й додатково доукомплектувати сонячною панеллю, ще однією акумуляторною батареєю, необхідними додатковими шнурами та адаптерами (в комплект входить набір проводів для усіх наявних роз'ємів).

Який час станції працюють зі споживачами?

Дослідження та тестування після створення зарядного пристрою дозволяє визначити середній час роботи з деякими пристроями. Це не є точний час, оскільки все залежить від відмінності у моделях, умовах роботи, параметрах та налаштуваннях.

  1. Смартфон (5-7 Вт) – 128 перезарядок.
  2. Планшет (25-40 Вт) – 65+ разів.
  3. Світлодіодні лампи (6 Вт) – 255 год.
  4. Ноутбук (50 Вт) – 26 разів.
  5. 50-дюймовий РК-телевізор зі світлодіодним підсвічуванням (65 Вт,  сертифікований Energy Star) - 22 год.
  6. Електрична ковдра – Queen Size (75 Вт) – 19 год.
  7. Холодильник, 19 куб. футів – (навантаження 20%, сертифікований пристрій Energy Star) – 40 год.
  8. Дренажний насос (1/3 л.с.) – 4,5 год.
  9. Морозильна скриня (9 куб. футів, навантаження 15%) – 70 год.

Найменш потужна модель станції здатна відпрацювати повноцінних 1000+ циклів. А на додачу керувати, налаштовувати та просто спостерігати за процесом роботи можна за допомогою спеціального мобільного додатку.

Електростанція jackery

Купити зарядну станцію JACKERY Купити зарядну станцію JACKERY

Незамінним енергетичним джерелом під час вимкнення електрики стає портативна електростанція jackery з надійним функціоналом та зручним користування у будь-якій сфері. Безшумність електростанцій стає позачерговим плюсом під час вибору, бо ж ідеально підходить для дому та офісної роботи. Оскільки, укомплектована літій-іонним акумулятором ємністю від 518 Вт/год та інвертором з чистою синусоїдою.

Якісне надійне виконання за новітніми стандартами та з сучасними технологіями дозволяє користуватися станціями з неймовірною легкістю та швидкістю. А отримання заряду від сонця ще й надзвичайно екологічний спосіб отримувати електроенергію не забруднюючи навколишнє середовище, як припустимо бензиновим генератором. Сонячну батарею можна придбати додатково відповідно до моделі потреб станції. Крім сонячної панелі портативна станція заряджається ще від автомобільної розетки та основного джерела електропостачання. Залежно від джерела живлення та моделі електростанція заряджається від 2 год (Turbo режим) до 14 год.

Виробником передбачено ряд необхідних портів загального вживання вхідного та вихідного струму: USB - типи А/С, звичайна розетка, автомобільна. В середньому зазвичай обирають потужність в 1000 Вт, цього вистачає для найпростіших постійних потреб гаджетів та кухонних електроприладів.

Час роботи зі споживачами триває, починаючи від:

  • Смартфон (15 Вт) – 26 разів
  • Ноутбук (60 Вт) – 6 разів
  • LED лампа (10 Вт) – 50 год
  • Газовий котел (90 Вт) – 5.5 год
  • Телевізор (100 Вт) - 5 год
  • Холодильник (250 Вт) – 2 год
  • Мікрохвильова піч (1000 Вт) – 0.5 год

Гарантійний термін електростанцій джейкері при постійній експлуатації 24 місяці, головне пам'ятати про температурні норми, оскільки це може вплинути непоправно на роботу пристрою. Потрібно дотримуватися температурних рамок -10 +40 градусів за Цельсієм.

Портативна електростанція Anker

Купити зарядну станцію Anker 521 200 Вт
Купити зарядну станцію Anker 535 500 Вт

Бренд електропристроїв китайського походження став світовим лідером в сфері електроніки. Широкий вибір якісної техніки дозволяє безперервно бути на зв’язку та електроживленням.

Неймовірні переваги користування зарядною станцією Anker дозволяють здобувати першість серед користувачів.

Робота в різних температурних діапазон дає змогу чудово проводити час в зимових горах від 0°C до -40°C. Найменші потужності на яких здатна працювати електростанція починаються від 200 Вт (256 Вт/год). Всі параметри змінних струмів та вихідних потужностей залежать від моделі пристрою, проте всі вони працюють на чистій синусоїді.

Повноцінний життєвий шлях електростанції Anker сягає 3000+ циклів - стільки раз може повністю на 100% працювати станція, усі подальші цикли будуть виконуватися на 80%. Така потужність обумовлена типом акумулятора LiFePO4 (літій-залізо-фосфатний). 

Заряджається достатньо швидко в Turbo режимі від 0 до 80% за 1 год, весь процес роботи станції можна спостерігати та керувати за допомогою мобільного додатку. Заряджатися станція може від додатково придбаної сонячної панелі, від прикурювача авто та від централізованого енергопостачання.

Порівняльна таблиця з іншими брендами

Модель зарядної станції Anker 521 PowerHouse Jackery E240 EcoFlow River 2 Bluetti EB3A
Ємність 256 Вт/год 240 Вт/год 256 Вт/год 268 Вт/год
AC Потужність 200 Вт 200 Вт 300 Вт 600 Вт
AC Порт US/JP - 2
EU/UK/CN- 1
1 1 2
USB-A 2x12 Вт 2x12 Вт 2x12 Вт 2x15 Вт
USB-C(PD) 1x60 Вт 1x42 Вт 1x60 Вт 1x100 Вт
AC Вхідна потужність 65 Вт 42 Вт 360 Вт 600 Вт
Потужність
(MPPT)
65 Вт 60 Вт 110 Вт 200 Вт
Термін служби батареї (цикли) 3000 500 3000 2500
Тип батареї LiFePO4 Lithium LiFePO4 LiFePO4
Вага 8.2 lb/3.7 кг 6.6 lb/3.1 кг 7 lb/3.5 кг 10 lb/4.6 кг
Режим енергозбер.
LCD дисплей
Ambient Bar
Smart розетка
Smart APP Control


Час роботи споживачів:

  1. Телефон - 20+ разів
  2. Лампи/освітлення - 16 год
  3. Ноутбук - 4 рази
  4. Wi-Fi роутер - 19 год
  5. Міні холодильник - 5 год
  6. Фотокамера - 15 раз
  7. Дрон - 5 раз
  8. Вентилятор - 5+ год

Залежно від моделі станції та параметрів, також можна підключати потужніші електроприлади побуту, кухні та електроінструменти.

Зарядна станція goal zero

Купити зарядну станцію Goal Zero
Купити зарядну станцію Goal Zero

Універсальний пристрій який може зарядити як навушники, так і холодильник або ж все це разом. В каталозі зарядних станцій обирай пристрій з потрібними для тебе параметрами: потужності, ємності, струму. Легкість в користуванні обумовлюється різними способами заряджання та використання кількох абсолютно різних портів для споживачів. А бути джерелом електроенергії одразу для кількох пристроїв, дозволяє абсолютно спокійно продовжувати роботу за ноутбуком та приготування улюбленого пирога. Час заряджання необхідних пристроїв:

  • мобільний телефон - до 20 разів;
  • планшет - до 5 разів;
  • ноутбук - 4 рази;
  • портативний холодильник - до 10 год.

Відповідне оснащення звуковим сигналом повідомить тобі про закінчення заряду станції, то ж тобі не буде необхідності постійно бігати та дивитися на дисплей з відсотковим співвідношенням. Укомплектована зарядна станція літій-іонним акумулятором та інвертором з модифікованою синусоїдою. Безперервна робота станції можлива до 500+ циклів.

Твоїм ідеальним варіантом стане зарядна станція з номінальною ємністю 1100 Вт/год та потужністю в 2000 Вт. Цього буде більш ніж достатньо для роботи пристроїв в домі, а вже ж тим паче в кемпінг-відпустці. Але для кемпінгу радимо придбати ще додатково сонячну панель, то неймовірно вигідно і зручно заряджати електростанцію енергією сонця десь в горах та при цьому займатися своїми необхідними справами.

Зарядна станція bandera power

Купити зарядну станцію Bandera Power
Купити зарядну станцію Bandera Power

Завершує наш ТОП електростанція, що лише здобуває популярність серед пересічних користувачів, оскільки розробка відносно недавня та надійна. Пристрій українського виробництва з ємністю 125 000 мАг в номінально витратні  500 Вт/год. Головна особливість Бандераповера в надлегкій конструкції та укомплектуванні сумкою-ранцем. Це дозволяє з легкістю встановити пристрій на спину і пересуватися разом з ним в будь-якій місцевості в тому числі в горах та підніматися на вершини.

Час роботи під час зарядки споживачів:

  1. Смартфон (15 Вт) – 35 разів
  2. Ноутбук (60 Вт) – 8 разів
  3. LED лампа (10 Вт) – 67 год
  4. Газовий котел (90 Вт) – 7.4 год
  5. Телевізор (100 Вт) - 6.7 год
  6. Холодильник (250 Вт) – 2.6 год
  7. Мікрохвильова піч (1000 Вт) – 0.67 год

Укомплектований пристрій акумулятором Li-Ion (літій-іонний) та усім необхідним для безперебійної роботи споживачів або їх підзарядки:

  • 4 порти USB quick-charge (швидка зарядка) - для телефона/планшета/ноутбука;
  • 2 розетки 12 В «прикурювач»;
  • 6 шнурів з роз’ємами: Micro USB 2 шт, Type C 2 шт, Lightning 2 шт;
  • шнур для підзарядки блока від мережі 220 В.

Та це ще не все - зарядна станція Bandera Power з неймовірною легкістю може зарядити акумулятор авто та допомогти завести транспортний пристрій, навіть, за відсутності акумулятора.

Купити  зарядну станцію будь-яку з перерахованих ти можеш на сайті Vnedorognik, де знайдеш великий каталог з асортиментом найкращих електростанцій. Головне поспішай зателефонувати та придбати, бо їх розбирають як гарячі пиріжки.

Підписуйтесь на наші соцмережі


tiktok

Автор: Аліна Закордонець

Поширені запитання

Зазвичай обирають з:

  1. Номінальна ємність - 500-1500 Вт/год
  2. Вихідна потужність - 1000-2000 Вт
  3. Вхідна/вихідна напруга - 5/12/120/220 В

Тут ти знайдеш найкращий варіант для своїх потреб

Краще за все доукомплектувати зарядну станцію сонячною панеллю, акумуляторною батареєю та сумкою. Все це можна придбати разом з потрібним зарядним пристроєм.

Сподобався матеріал? Так (9) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

Актуальна та професійно підготовлена стаття. Головне щоб в наявності були))

Вячеслав • 15.11.2022
Рекомендуємо придбати