Головна Блог Статті Новини Топ-10 електричних позашляховиків для купівлі вже зараз
Vnedorognik.ua logo

Топ-10 електричних позашляховиків для купівлі вже зараз

Категорія:

Електро позашляховики рейтинг в Україні купити ціна

Електро позашляховики - це популярний сьогодні тип автомобілів, який може варіюватися від невеликих кросоверів до великих розкішних семимісних автомобілів. Багато людей зараз купують електричні позашляховики, тому що вони кращі для довкілля і мають нижчі експлуатаційні витрати, ніж традиційні автомобілі, що працюють на газі. Найкращі електричні позашляховики вирізняються комфортом, вишуканістю та хорошими експлуатаційними характеристиками, але вони можуть бути дорогими, оскільки для забезпечення великого запасу ходу їм потрібні великі батареї.

Ми ретельно вивчили всі електричні позашляховики, доступні в Європі та Україні, і обрали найкращі серійні моделі від відомих брендів, ґрунтуючись на якості, досвіді водіння, практичності, експлуатаційних витратах і ціні покупки.

Кращі електричні позашляховики

Як ми вже говорили, існує безліч варіантів для тих, хто зацікавлений у придбанні електричного позашляховика, але які з них вважаються кращими для купівлі прямо зараз? Ми склали список із 10 найкращих варіантів, представлених нижче у зворотному порядку.

10. Rivian R1S

Rivian R1S

У 2021 році компанія Rivian представила модель R1T як один із перших у світі електричних пікапів, а незабаром за нею послідувала модель R1S. Як і його вантажний побратим, R1S поставляється в трьох комплектаціях: двомоторний AWD, двомоторний AWD і чотиримоторний AWD. Перші дві комплектації вже досить потужні, але вам варто розглянути саме останню. Він приводиться в рух чотирма електродвигунами - по одному на кожне колесо - які в сумі видають 835 кінських сил і 1200 Нм крутного моменту. Він також може розігнатися від 0 до 60 миль/год лише за 3,0 секунди, а запас ходу становить 520 км. Однак майте на увазі, що Rivian також збирається випустити пакет Max Pack, який збільшить запас ходу до 650 км. Ціна Rivian R1S 2023 року стартує з 92 000 доларів.

9. BMW iX3

BMW iX3

iX3 - це електрична версія звичайного X3, яка перевершує його за всіма основними параметрами. Хоча він не найшвидший за скромної потужності у 285 к.с., його керованість та підвіска заслуговує на схвалення. Завдяки достатньому внутрішньому простору і офіційному запасу ходу в 460 км, це практичний вибір. Одна з відмінних рис - надійні гальма. На відміну від інших EV, оптимізованих для максимальної регенерації під час гальмування, iX3 пропонує відмінне відчуття педалі та чуйні гальма, що покращує відчуття від кермування.

8. Audi Q4 e-tron

Audi Q4 e-tron

Шукаєте сучасний електромобіль, що ідеально підходить для сім'ї? Зверніть увагу на Audi Q4 e-tron! Ми виявили, що Q4 e-tron - це приголомшливо продуманий автомобіль з майже безшумною трансмісією і відмінною якістю збірки. А якщо вам потрібна динаміка, ви не будете розчаровані! Крім того, в розкішному салоні багато місця, як і простору для ніг.

Приємно дивує і те, що модель початкового рівня оснащена великим набором стандартних функцій, включно з підігрівом сидінь, крутою інформаційно-розважальною системою та трьохзонним клімат-контролем. Якщо ви шукаєте щось більш вишукане, вищі рівні оздоблення пропонують низку додаткових опцій. Тільки майте на увазі, що ціна в конфігураторі може швидко піднятися до $75,000.

7. Tesla Model Y

Tesla Model Y

Tesla Model Y - це ніби збільшена версія Model 3, зі схожим дизайном і технологіями, але цього разу в більш практичному кузові кросовера. Крім того, вона набагато доступніша і стриманіша порівняно з більшою Model X.

Приємно тішить той факт, що всі версії Model Y можуть проїхати більше 340 км на одному заряді. Як власник Tesla, ви матимете доступ до мережі зарядних станцій Supercharger (якщо вони є на вашому маршруті, звісно), тож проблема нестачі заряду не повинна вас турбувати. Якщо ви любите динаміку, Model Y Performance розженеться до 0-100 км/год лише за 3,5 секунди - цього достатньо, щоб не відстати від більшості заряджених машин у потоці!

6. BMW iX

BMW iX

BMW iX має унікальний зовнішній вигляд, який викликав деякі суперечки, але загалом це приголомшливий для свідомості електро позашляховик. Він надзвичайно комфортний і приємний в управлінні, а дизайн інтер'єру виконаний на вищому рівні. У стандартну комплектацію iX входить безліч найбільш інноваційних технологій марки.

Усередині iX панує футуристична атмосфера, а в оздобленні використовується безліч м'яких на дотик матеріалів. Більшу частину приладової панелі займають два вигнутих 14,5-дюймових екрани з мультимедійною системою BMW Live Cockpit Professional і останньою версією iDrive, так що ви не пропустите жодної крутої технології. Незважаючи на свою громіздкість, iX дуже добре керується і напрочуд моторно проходить повороти.

5. Skoda Enyaq iV

Skoda Enyaq iV

У класичній для Skoda стратегії, Enyaq iV є чудовим вибором для тих, хто хоче отримати практичний, високоякісний автомобіль за розумною ціною. Навіть базова модель iV 60 може проїхати до 400 кілометрів за комбінованим циклом WLTP і швидко заряджається від 10 до 80 відсотків лише за 35 хвилин.

Якщо ви оберете модель iV 80, то отримаєте потужніший акумуляторний блок, який збільшить запас ходу до вражаючих 550 км. Усередині достатньо місця для п'яти пасажирів та їхнього багажу, що робить його чудовим вибором для сім'ї. Крім того, цей автомобіль пропонує щедру кількість стандартного обладнання, включно з цифровим приладовим дисплеєм Skoda Virtual Cockpit.

4. Volkswagen ID.4

Volkswagen ID.4

ID.4 - це просторий, зручний і функціональний електричний кросовер, який забезпечує те, що дійсно важливо. Він пропонує на вибір п'ять рівнів оснащення, включно з Pro S AWD, який є найпопулярнішим. Цей електричний позашляховик не вирізняється помітним дизайном або надмірною потужністю, але він пропонує електричний двигун і повний привід. І це подобається багатьом, адже на дорогах України ID4 доволі багато, і зустріти один із них без зусиль можна в кожному великому місті.

Крім того, ID.4 - це практичний вибір, який може проїхати понад 320 кілометрів на одній зарядці та оснащений надійною і зрозумілою інформаційно-розважальною системою. Ціна Volkswagen ID.4 у Європі починається від $54,000.

3. Kia EV6

Kia EV6

EV6 - чудовий вибір для тих, хто шукає електромобіль-позашляховик із великим запасом ходу, завдяки запасу ходу понад 480 км та можливості швидкої зарядки від 350 кВт мережі. Цей електровнедорожник - більш спортивний представник сімейства автомобілів на платформі e-GMP, і в результаті він забезпечує досить енергійну динаміку. 577-сильний EV6 GT, по суті, є найшвидшим автомобілем Kia на даний час у продажу.

Але не хвилюйтеся, EV6 також пропонує практичність поряд із продуктивністю. Пасажири належним чином оцінять функцію Vehicle-to-Load, яка дає змогу автомобілю працювати як джерело живлення через вбудовану триконтактну розетку, що робить його ідеальним для заряджання пристроїв під час відпустки. Саме такі дрібниці роблять EV6 чудовим вибором для більшості покупців.

2. Hyundai Ioniq 5

Hyundai Ioniq 5

Hyundai Ioniq 5, як і раніше, є одним із найпопулярніших електричних позашляховиків, що підтверджують багато авторитетних видань. У нього відмінний баланс продуктивності та дальності ходу, а також швидкість швидкої зарядки, яка є однією з найкращих у своєму класі.

Стиль Hyundai, безумовно, є його найсильнішою стороною, і неважко зрозуміти чому. Футуристичний зовнішній вигляд, натхненний ретро - дійсно крутий, а інтер'єр, орієнтований на технології, вражає не менше. До речі, про технології - всі вони дуже прості у використанні та відмінно працюють. Здвоєні 12,3-дюймові дисплеї не найприємніші з погляду графіки, але вони прості для розуміння і швидко відгукуються на ваш запит.

1. Nissan Ariya

Nissan Ariya

Nissan Ariya - електричний кросовер, який заслуговує на вашу увагу. Він має безліч переваг, які роблять його одним із найкращих виборів на ринку електромобілів в Україні та Європі. І Ніссан справді постарався над цією моделлю.

  • Перша перевага - це дизайн. Ariya виглядає дійсно круто! У нього є красиві лінії, сучасний стиль і риси, що виділяють його.
  • Друга перевага - це його далекість ходу! Навіть найпростіша модель має понад 350 кілометрів запасу ходу, що дає змогу легко використовувати його в повсякденному житті. Батарея також дуже швидко заряджається (до 130 кВт/год), що робить його ще більш зручним у щоденній експлуатації.
  • Третя перевага - це просторий і комфортабельний салон, який може вмістити багато пасажирів і вантажу. Усередині є безліч зручних рішень і сучасних технологій, які роблять водіння приємним і безпечним.

Нарешті, Ariya - це надійний автомобіль від Nissan, що забезпечує сильну продуктивність та високу ефективність. Він є одним із найкращих виборів для тих, хто шукає сучасний і зручний автомобіль, який допоможе їм економити час і гроші та не потребуватиме постійного ремонту. Вже Ніссан точно знає як побудувати надійний електромобіль і з успіхом продає Nissan Leaf понад 10 років на всіх континентах.

Кращі електромобілі позашляховики, які варто купити цього року

  1. Nissan Ariya
  2. Hyundai Ioniq 5
  3. Kia EV6
  4. VW ID.4
  5. Skoda Enyaq iV
  6. BMW iX
  7. Tesla Model Y
  8. Audi Q4 e-tron
  9. BMW iX3
  10. Rivian R1S
Сподобався матеріал? Так (2) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

А как же на счет заводского брака в двигателе и отзыва Нисана Ария!!!

Владимир • 24.01.2024

Добрий день. На момент написання статті про брак та відзивну кампанію ще не було відомо. У наступних підбірках ці нюанси щодо Nissan Ariya будуть обовʼязково враховані!

Адміністрація • 24.01.2024