Головна Блог Статті Новини Технологія X-Boost у портативних електростанціях ANKER
Vnedorognik.ua logo

Технологія X-Boost у портативних електростанціях ANKER

Категорія:

Зарядні станції ANKER дозволяють підтримувати роботу ноутбуків та смартфонів протягом тривалого часу. Виробник пропонує широку лінійку моделей різної потужності, до якої входять пристрої, здатні живити потужних споживачів, таких як теплові гармати, пральні машини.

Але що робити, якщо підключати потужні пристрої потрібно рідко? Чи варто витрачатися на дорожчу станцію? Зовсім необов'язково. Багато моделей портативних станцій ANKER доступна опція X-Boost. Вбудований інвертор та спеціальні алгоритми дозволяють на якийсь час підключити обладнання, яке більше, ніж номінальна потужність станції (функція працює не з усіма пристроями). Також опція актуальна, коли потрібно одночасно увімкнути кілька вимогливих до напруги пристроїв.

Приріст потужності може бути 2-3-кратним, залежно від моделі. Наприклад, якщо номінальна потужність станції становить 300 Вт, то за активації турбо-режимі вона підвищується мінімум до 600 Вт.

Технологія X-Boost у портативних електростанціях ANKER

Технологія X-Boost також використовується у зарядних станціях EcoFlow. Шукайте популярні моделі (ТОП зарядних станцій) АНКЕР та ЕкоФлоу у каталозі інтернет-магазину «Позашляховик».

Сподобався матеріал? Так (3) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!