Головна Блог Статті Наші роботи Огляд і встановлення відвала для снігу Hilltip
Vnedorognik.ua logo

Огляд і встановлення відвала для снігу Hilltip

Категорія:

Зміст

Щороку зимова погода кидає нам виклик рясними снігопадами: автомобілі застрягають у сніговій пастці, а пішоходи ризикують травмуватися під час руху по слизьких поверхнях. Саме тому ефективне прибирання снігу та льоду є важливим завданням, яке не тільки полегшує пересування транспортних засобів, а й забезпечує безпеку всіх громадян.

купит відвал для прибирання снігу

У цьому контексті фінська компанія Hilltip визначає нові стандарти очищення пішохідних зон і доріг від снігу за допомогою новітнього снігоприбирального обладнання. У цій статті ми поговоримо про функції та особливості конструкції відвала Snowstriker VP-2100, а також нюанси встановлення його на пікап.

Про виробника

Hilltip - це провідний європейський бренд, що виробляє обладнання для зимового обслуговування доріг: відвали, щітки, розкидачі дорожніх сумішей. Завод компанії знаходиться у Фінляндії - країні, де 6 місяців на рік лежить сніг. Тому виробник точно знається на технології прибирання доріг взимку. Багаторічний досвід роботи з очищенням різних поверхонь від снігу та льоду спонукав розробити ефективну техніку, яка надійно працюватиме навіть у суворих умовах.

купити розкидач Hilltip

Конструкція відвала

Пристрій має V-подібну будову, розроблену спеціально для встановлення на пікапи або позашляховики. Відвал виготовлений з міцної сталі з порошковим покриттям, обладнаним поліуретановими кромками. Таке виконання дозволяє зберігати експлуатаційні властивості на високому рівні упродовж багатьох років.

відвал для снігу ціна

Модель спеціально призначена для експлуатації на позашляховиках і пікапах. Також виробник пропонує варіанти для встановлення на квадроцикли, спецтранспорт, трактори й невеликі вантажівки.

купити відвал Hilltip купити відвал щоб прибирати сніг

Пакування

Для безпечної доставки відвал надійно запакований у спеціальну конструкцію, яка ефективно захищає виріб від пошкоджень під час транспортування. Деталі для кріплення та пульт керування пакуються в картонні коробки з ущільнювальним матеріалом.

купити відвал з доставкою

Комплектація та принцип дії

У набір входить все необхідне для роботи:

  • відвал;
  • блок живлення на 12/24 В;
  • кабелі для підключення;
  • елементи кріплення;
  • пульт керування;
  • детальна інструкція встановлення та користування.

За роботу пристрою відповідає блок живлення у закритому корпусі, який працює за електрогідравлічним принципом. Насос перекачує рідину, створюючи тиск, необхідний для вивільнення сили. Саме ця енергія приводить в рух обладнання за посередництвом джойстика для орудування обладнанням.

відвал для снігу ціна

Керування

Управління здійснюється за допомогою спеціального джойстика, який встановлюється в салоні автомобіля. Маніпулятор живиться через кабель та вмикається тумблером ON/OFF.

купити техніку для прибирання снігу

На передній панелі є джойстик, що дозволяє керувати відвалом вверх/вниз і вліво/вправо, а також змінювати кут нахилу і крил пристрою.

Функції

Щільне притискання Регульований кут нахилу
Щільне притискання відвала до поверхні забезпечує більш ефективне очищення. Регульований кут нахилу відповідно до поверхні обробки та погодних умов.
Коливання до 5° Система встановлення Hilltip Quick Hitch
Відвал коливається до 5° під час роботи на нерівному покритті. Швидке встановлення за допомогою системи Hilltip Quick Hitch через електричний штекер.
Накладки з відбійними пружинами Світлодіодні ліхтарі з червоними маркерами
Дві поліуретанові накладки з відбійними пружинами захищають корпус і транспортний засіб від ударів під час наїзду на перешкоду. Світлодіодні ліхтарі з червоними маркерами підвищують безпеку й видимість країв обладнання.

Технічні характеристики Snowstriker VP-2100

Ширина Висота Вага Кількість пружин
185-210 см 55-67 см 149 кг 6 шт.

Як встановити відвал Hilltip

Відвал Хіллтіп встановлюється в 3 етапи:

  1. Для початку за передній бампер позашляховика здійснюється монтаж металевої рами за допомогою кронштейнів.
  2. Далі треба підключити електричні частини для можливості керування приладом.
  3. Залишається тільки приєднати сам відвал до авто за допомогою швидкого кріплення.

як встановити відвал

Перші 2 кроки займають кілька годин, ці операції проводяться одноразово (після них транспортний засіб повністю обладнаний усім необхідним для підключення відвала).

Перевагою моделі є можливість їзди на автомобілі без відвала з блоком. Обладнання можна чіпляти лише за потреби, скориставшись системою швидкого кріплення Hilltip Quick Hitch. Третій крок займає кілька хвилин і повторюється щоразу перед роботою приладу.

купити відвал на пікап

Додаткові послуги й аксесуари

За замовчуванням снігоприбиральний пристрій сірого кольору, проте за бажання та додаткову плату його можна пофарбувати у помаранчевий для покращення видимості. Також компанія пропонує додаткові дефлектори, які захищають лобове скло від снігу та інших дрібних частинок.

купити дефлектори на відвал

Купити відвал для снігу Hilltip

купити відвал для снігу на пікап купити відвал для снігу хілтіп купити відвал для снігу на пікап ціна

Підписуйтесь на наші соцмережі


tiktok
Сподобався матеріал? Так (3) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

Круто!

Олексій • 19.01.2024
Рекомендуємо придбати