Головна Блог Статті Новини Нове покоління Lexus GX 2024 представлено офіційно!
Vnedorognik.ua logo

Нове покоління Lexus GX 2024 представлено офіційно!

Категорія:

Новий Lexus GX 2024 року купити запчастини тюнинг ціна

Lexus, як завжди, змушує нас здивуватися своїми новинками. На цей раз, компанія представила нове покоління моделі GX. Новинка має багато нових функцій та вдосконалень, які зроблять її більш ефективною та комфортною для водіїв та пасажирів у порівнянні з минулим поколінням Лексус GX.

Компанія розширює свій модельний ряд новими моделями, серед яких мінівен LM, а також майбутній випуск TX - нового позашляховика, призначеного для американського ринку. Новий GX завоює клієнтів в багатьох регіонах, включаючи український ринок (де Лексус займає значну нішу і є досить популярним), демонструючи прагнення Lexus створювати найсучасніші автомобілі, які відповідають різноманітним вподобанням клієнтів. Нове покоління GX 550 з'явиться у продажу незабаром, починаючи з Північної Америки.

Габарити Lexus GX 2023 року

Lexus GX 2024 побудоване на платформі TNGA-F, яка використовується для створення моделі Toyota Land Cruiser 300, і базується на популярному позашляховику Toyota LC300. Майбутні моделі Toyota також будуть побудовані з використанням цієї ж платформи. Автомобіль має довжину 4 950 мм, ширину 1 980 мм, висоту 1 865 мм і довгу колісну базу 2 850 мм. Він доступний у семи- та шестимісному варіантах, загалом у шести різних модифікаціях.

Lexus GX 2024 Задній вид кузова

Головною зміною в цій моделі є новий двигун V6 в новому поколінні GX 550, який прийшов на зміну двигуну V8. Він оснащується 3,5-літровим твін-турбо двигуном V6, що розвиває максимальну потужність 344 к.с. і 648 Нм крутного моменту. Також пропонується новий повний привід (як у Ленд Крузер 300), а мотор працює в парі з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Додатково повідомляється, що цей же автомобіль буде пропонуватися з 2,4-літровим рядним 4-циліндровим бензиновим двигуном з гібридною технологією.

Інтерєр Lexus GX 2024

Автомобіль має преміум-функції, включаючи два великих екрани, один з них пропонується з діагоналлю в 12,3 дюйма, а інший - 14 дюймів. Перший слугує інформаційним екраном для водія, а другий - інформаційно-розважальною системою. Передбачено також багато інтеллектуальних функцій допомоги водієві та безпеки.

Незабаром Lexus планує випустити дві спеціальні версії Overtrail та Overtrail Plus, обидві з яких будуть суто позашляховими.

Підписуйтесь на наші соцмережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (5) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!