Головна Блог Статті Новини Найкрутіший китайський пікап? - Great Wall Shanhai Poer
Vnedorognik.ua logo

Найкрутіший китайський пікап? - Great Wall Shanhai Poer

Категорія:

На автосалоні в Ченду був представлений новий флагман марки - пікап Shanhai Poer 2023. Назва не фінальна, зараз це скоріше переклад з китайської мови (山海炮), а офіційне ім'я моделі може бути іншим.

Новий преміальний китайський пікап Poer 2023 купити тюнінг кунг в Україні ціна

Ця новинка є найближчим родичем Tank 500 та 600 – великих позашляховиків від суббренду Great Wall. І не виглядом єдиним. Крім передньої частини, платформа та навіть інтер'єр у них дуже схожий.

Shanhai Poer 2023 та Tank 500 у порівнянні аксесуари для пікапів Україна купити

Основою цього пікапа є рамна платформа з поздовжнім розташуванням мотора, передньою незалежною підвіскою та нерозрізним мостом ззаду. Крім того, позаду розташована пружинна підвіска замість стандартних для пікапів ресор.

Платформа пікапа Shanhai Poer 2023 купити в Україні тюнінг підвіски ціна

Габарити цього позашляховика складають вельми значні 5440х1991х1886 мм, але незабаром представники бренду пообіцяли показати подовжену версію зі збільшеною вантажною платформою.

Габарити пікапа Shanhai Poer 2022 аксесуари для атотуризму Україна ціна кунги

З "фішок" Shanhai Poer можна виділити незвичайний двоскладовий задній борт, що відкривається не тільки вниз, але і в сторони (за принципом дверцят шафи).

Двоскладовий задній борт пікапа Great Wall тюнінг Україна ціна Київ

Представлена ​​версія оснащена аналогічним позашляховику Tank 500 двигуном. Бензиновий V6 6Z30 на 3.0 літра має комбінований вприск, дві турбіни та 48-вольтовий стартер-генератор. Загальна потужність складає 354 л.с. та 500 Нм і розподіляється за допомогою 9-ступінчатої АКПП.

Новий силовий агрегат від китайського бренду

Система повного приводу від компанії BorgWarner оснащена електромагнітною муфтою підключення передньої осі з демультиплікатором і блокуванням заднього міжколісного диференціала, а як опцію можна довстановити і переднє блокування. З гами двигунів зараз відомі також 2,4-літровий чотирициліндровий турбодизель та гібрид на базі дволітрового бензинового мотора.

Салон тут не поступається сучасним американським та європейським пікапам і має більшість "трендових" рішень. Натуральна шкіра, вставки під дерево, 12,3-дюймовий екран панелі приладів і 14,6-дюймова медіасистема. Також присутні проекційний екран, підігрів, вентиляція обох рядів сидінь, зсувна (частково) панорама, адаптивний круїз та цілий розсип помічників та систем для забезпечення безпеки.

Інтер'єр пікапу Shanhai Poer 2023 купити аксесуари ціна Україна Київ Харків Вінниця

Ціни на новинку поки що не відомі, але пікап планують випускати не лише для внутрішнього ринку, а й для зовнішнього. Чи це буде ринок Європи чи США поки що не повідомляється.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok
Сподобався матеріал? Так (3) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!