Головна Блог Статті Новини Чому вам варто купити кунг-кемпер для пікапа? Переваги та недоліки
Vnedorognik.ua logo

Чому вам варто купити кунг-кемпер для пікапа? Переваги та недоліки

Категорія:

Коли справа доходить до пошуку ідеального рішення для кемпінгу, необхідно розглянути безліч варіантів. Але якщо ви шукаєте універсальне і зручне рішення, то кемпер на пікап - може стати для вас найкращим вибором.

Переваги купівлі кунг-кемпера на пікап:

Переваги купівлі кунг-кемпера на пікап купити в Україні ціна

Відправляйтеся куди забажаєте: Однією з найбільших переваг кунг-кемпера є те, що його можна використовувати скрізь, де проїде ваш пікап. На відміну від інших типів кемперів, які можуть мати обмеження на те, куди їх можна везти або буксирувати, кунг-кемпер із наметом на даху дає вам свободу досліджувати навіть найвіддаленішу та найважчу по прохідності місцевість. Така гнучкість ідеально підходить для любителів пригод, які віддають перевагу прокладати свої власні маршрути.

Вибрати кунг з наметом для експедицій в Україні ціна замовити

Не потребує буксирування: Якщо вам не подобається ідея буксирування причепа за пікапом, такий кунг-автокемпер - чудова альтернатива. Оскільки все необхідне знаходиться прямо в задній частині пікапа, вам не потрібно турбуватися про маневрування окремого автопричепа на додаток до вашого автомобіля. Це значно полегшує пересування як жвавими трасами та міськими вулицями, так і важкодоступною місцевістю.

З іншого боку, якщо вам потрібно щось причепити до фаркопа - наприклад, човен або причіп для ATV - кемпер із наметом дасть змогу легко буксирувати будь-який причіп. Підключайте причіп і вирушайте назустріч пригодам, де б вони не знаходилися.

Практичний кунг для подорожей купити в Україні ціна підібрати

Невибагливість в обслуговуванні: Порівняно з іншими типами кемперів, кунг-кемпери потребують мінімального обслуговування. Оскільки немає коліс або двигунів, про які потрібно турбуватися, ви можете витрачати менше часу на обслуговування і більше часу насолоджуватися своїми подорожами. Крім того, у більшості країн навісні кемпери вважаються кунгом для пікапа, а не повноцінними кемперами, що означає менше клопоту з реєстрацією і тому подібним.

Аксесуари для кунгів Алю-каб та інших купити в Україні ціна

Простота зберігання: Якщо ви живете в невеликому за площею будинку або у вас немає місця для великого туристичного причепа, кемпер-кунг - відмінний варіант. Він займає менше місця і його легше зберігати, тому ви можете залишити його вдома, не турбуючись про пошук місця для зберігання. Крім того, з огляду на його цільну конструкцію, все ваше спорядження можна залишити просто всередині і не втрачати на збори час під час підготовки до подорожей. А для зручного розміщення всього найпотрібнішого і корисного в більшості моделей продумані різні аксесуари, кріплення, органайзери та модулі.

Намет на дах і кунг для пікапа туризм ціна підібрати

Багатофункціональний кемпінг: Якщо ви зупинилися в кемпінгу або вирушили в подорож малопрохідною дорогою, кемпер у кузові пікапа - чудовий вибір. Вам не потрібен спеціальний великий кемпінг і навіть не потрібно розвантажувати будинок на колесах - просто заїжджайте на своєму пікапі у будь-яке місце і все готово. Це практичне та гнучке рішення для тих, хто любить туризм, мандрівки та дослідження нових локацій.

Переваги кунг-кемпера:

  • Найпросторіший, найзручніший і найкомфортніший з усіх варіантів кемпінгу на пікапах і позашляховиках.
  • Це найбільш наближений до комфорту і зручностей повноцінних будинків на колесах варіант.
  • Ви легко доберетеся до кемпінгу без жодної підготовки і легко виїдете з нього, не упаковуючи практично нічого.

Недоліки кунг-кемпера:

  • Значне збільшення ваги, що означає додаткову витрату пального та зменшення потужності автомобіля.
  • Складність в монтажі - якщо вам потрібно постійно використовувати кузов пікапа, то монтаж і демонтаж кунга-кемпера буде не найлегшим завданням, яке потребує таких додаткових інструментів, як домкрат або лебідка.
  • Ціна - такі рішення об'єднують у собі кілька окремих недешевих продуктів, таких як кунг для пікапа, автомобільний намет на даху та систему кріплень.

Крім того, ці товари добре продумані та зроблені з високоякісних матеріалів. Приміром, кунг-кемпери Алю-Каб виконані практично повністю з алюмінію - напевно, кращого матеріалу для кунгів за своєю універсальністю та довговічністю.

Переваги кунг-кемпера замовити в Україні ціна

Якщо ви шукаєте простий у використанні, легко адаптуємий та не потребуючий особливого догляду будинок на колесах, то кунг кемпер для пікапа буде чудовим варіантом. Звісно, він може підійти не всім, але тим, для кого пріоритетом є автономність, прохідність та універсальність, замислитися над цим рішенням безперечно варто.

Підібрати кунг-кемпер

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (6) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

Кемпер це тема. Хто не пробував не зрозуміє на скільки це круто...

Вячеслав • 16.05.2023