Головна Блог Статті Новини Технологія Power Delivery – швидке заряджання гаджетів
Vnedorognik.ua logo

Технологія Power Delivery – швидке заряджання гаджетів

Категорія:

Сучасні девайси, такі як смартфони, планшети, оснащуються об'ємними батареями. Середня ємність акумулятора становить 4-5 тисяч мАг. При використанні стандартного зарядного пристрою на заповнення повного об'єму акумуляторної батареї потрібно від 1,5 до 3 годин, залежно від ємності та інших характеристик пристрою. У сучасних реаліях це дуже довго. Саме для прискорення процесу була розроблена технологія Power Delivery.

Особливості Power Delivery

Особливості Power Delivery

Технологія забезпечує швидку зарядку багатьох девайсів, що працюють на операційній системі iOS/Android. З її допомогою можна зарядити iPhone 12, 13 до 50% всього за півгодини. На повну зарядку iPad Pro потрібно менше 2 годин.

Power Delivery постійно контролює рівень зарядженості акумуляторної батареї, в автоматичному режимі підбирає потрібну потужність, попереджає перезарядку. Це позитивно впливає на термін експлуатації акумулятора.

Power Delivery у зарядних станціях ANKER

Ця технологія доступна практично у всіх портативних станціях бренду АНКЕР. Навіть якщо в будинку, квартирі відключили світло, за допомогою зарядної електростанції можна швидко підзарядити смартфон і залишатися на зв'язку. Місткості станцій достатньо для 5 і більше циклів повної підзарядки. В інтернет-магазині «Позашляховик» представлені моделі різної ємності та потужності для використання в домашніх чи польових умовах:

Технологія Power Delivery підходить не тільки для заряджання телефонів. Вона підтримується багатьма сучасними ноутбуками. Для заряджання достатньо використовувати спеціальний провід USB Type-C. Якщо ноутбук не сумісний, то для відновлення заряду від портативної станції ANKER можна придбати спеціальний адаптер або скористатися розеткою на 220 В. Вона передбачена як один із вихідних портів.

Сподобався матеріал? Так (2) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!