Головна Блог Статті Огляд товарів Огляд компресора Dragon Winch DWK-T 300 HD
Vnedorognik.ua logo

Огляд компресора Dragon Winch DWK-T 300 HD

Категорія:

Зміст

Компресор - це незамінний інструмент для власників автомобілів, який за лічені хвилини відновлює необхідний рівень тиску в шинах. У цій статті ми проведемо огляд компресора Dragon Winch DWK-T 300 HD, визначимо його функції та особливості.

купити компресор для автомобіля

Виробник

Dragon Winch - провідна європейська компанія, яка займається виготовленням тягових механізмів, а також аксесуарів для автомобілів. Асортимент бренду включає лебідки, талі, тельфери, такелаж, компресори, автонамети тощо. Vnedorognik.ua - офіційний сертифікований представник Dragon Winch в Україні. Продукцію виробника можна купити в нашому інтернет-магазині з можливістю встановлення та надання гарантійного обслуговування.

Пакування

купити компресор DWK-T 300

Компресор постачається в оригінальній коробці, де вказана назва товару та його модель - DWK-T 300 HD. Пінопластовий ущільнювач захищає пристрій від пошкоджень під час транспортування.

Комплектація

компресор драгон вінч ціна

У набір входить:

  • компресор DWK-T 300 HD;
  • сумка для зберігання;
  • шланг з манометром;
  • клапанний наконечник;
  • 3 змінні насадки;
  • паспорт товару.

Сумка для компресора

Сумка-чохол - корисне доповнення, яке вміщує і сам компресор, і всі необхідні аксесуари. Перебуваючи в сумці, обладнання довго зберігатиме первинний зовнішній вигляд, а дрібні деталі не загубляться після використання. Виріб закривається на блискавку та вміщує додаткову кишеню всередині. Ручки надійно пришиті до сумки, тому витримують навантаження до 8 кг.

Купити компресор в чохлі

Характеристики моделі

DWK-T 300 живиться від автомобільного акумулятора 12 В/90 Ампер-годин через клеми. За одну хвилину він здатен нагнітати 300 літрів повітря під тиском до 150 PSI (10 Бар).

Компресор Dragon Winch має двопоршневу конструкцію. Її перевага полягає в тому, що два поршні працюють асинхронно, чим збільшують продуктивність і зменшують вібрацію та шум під час роботи.

Поліфункціональність експлуатації

В комплект входить подовжений шланг із клапанним наконечником, який від'єднується від основного механізму для зручності зберігання.

купити шланг для компресора

Завдяки 3 насадкам компресор можна використовувати для накачування колісних шин авто й велосипедів, м`ячів, надувних матраців та човнів тощо.

Манометр

Удосконалений манометр дозволяє точно відслідковувати тиск у шинах та інших компонентах, а також регулювати його відповідно до оптимального значення. Пристрій розміщений безпосередньо на шлангу.

купити манометр на компресор

Підключення та використання

Щоб під'єднати обладнання до полярних клем АКБ, використовуйте наявні кабелі із крокодилами-затискачами. Правильно визначити полярність допоможе заводське маркування (зазвичай чорний колір позначає мінус, а червоний - плюс).

купити автомобільний компресор ціна

Слід підключати компресор до повністю зарядженого вимкненого акумулятора автомобіля.

Порядок дій:

  1. Спершу треба приєднати кабелі червоного і чорного кольорів до відповідних клем АКБ.
  2. Далі щільно зафіксуйте наконечник шланга на ніпелі колеса.
  3. Увімкніть накачування за допомогою тумблера на задній панелі корпусу компресора.
  4. Пристрій почне видавати характерний звук, схожий на тріскотіння. На цьому етапі варто слідкувати за показниками манометра.
  5. Як тільки стрілка досягне оптимального рівня, вимкніть обладнання та від'єднайте наконечник від ніпеля.

Накачувати шини автомобіля треба лише відповідно до встановленого виробником показника тиску. Через кожні 15 хвилин роботи потрібно робити перерву.

Ручка

компресор для машини ціна

Для комфортного використання й переміщення компресора ручка обладнана безступеневим регулюванням. Її можна зафіксувати у будь-якому положенні.

Купити компресор Dragon Winch

купити компресор Dragon Winch DWK-T 160 л/хв 150 PSI 12 В 45 Amp купити компресор DWK-T 300 л/хв 150 PSI 12 В 90 Amp купити компресор Dragon Winch DWK-S LED

Підписуйтесь на наші соцмережі


tiktok
Сподобався матеріал? Так (2) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!