Головна Блог Статті Новини Новий пікап Toyota на базі Land Cruiser 300 - Toyota Tacoma 2024
Vnedorognik.ua logo

Новий пікап Toyota на базі Land Cruiser 300 - Toyota Tacoma 2024

Категорія:

Новий пікап Toyota на базі Land Cruiser 300 купити запчастини Тойота Такома

Toyota здивувала всіх, представивши минулого тижня нову Tacoma 2024. Пікап четвертого покоління виглядає як зменшена Tundra і тепер оснащується новим двигуном Toyota i-Force Max із турбонаддувом. Є навіть гібридна трансмісія, яка забезпечує більшу продуктивність при меншій кількості вуглецю порівняно з минулим поколінням Такоми.

Toyota Tacoma TRD Pro vs Trailhunter купити запчастини ціна тюнінг

Дві версії нової Tacoma, які справді справили враження - це TRD Pro і Trailhunter. Обидва пікапи оснащені всіма видами позашляхового спорядження і додатковими функціями, які доступні тільки в цих двох варіантах.

Почнемо з TRD Pro. Toyota називає його "підкорювачем пустелі" з посиленою підвіскою. Вона оснащена 2,5-дюймовими амортизаторами Fox з трьома рівнями регулювання. Відбійники Fox з внутрішніми плаваючими поршнями забезпечують більш плавну їзду по найбільш вибоїстих дорогах. Щоб надати переднім шинам більше маневреності в складних умовах, передній стабілізатор поперечної стійкості можна вимикати з кнопки в салоні.

Toyota Tacoma TRD Pro комплектація купити запчастини ціна тюнінг

TRD Pro поставляється з 18-дюймовими легкосплавними дисками. Колеса взуті в 33-дюймові шини Goodyear Territory R/T. Порівняно зі звичайним Tacoma, він також отримав додатковий ліфт. TRD Pro на 2 дюйми вищий спереду і на 1,5 дюйма позаду.

TRD Pro пропонує ті самі функції інтер'єру що й інші моделі Tacoma, включно з 14-дюймовою інформаційно-розважальною системою, 12,3-дюймовою цифровою панеллю приладів, а також підігрівом і вентиляцією передніх сидінь. Якщо ви захочете встановити додаткове обладнання на TRD Pro, допоміжні тумблери для керування лебідкою та іншим тюнінгом будуть у вас під рукою.

Інтер'єр нової Тойота Такома купити аксесуари ціна Україна

Однією з найяскравіших особливостей TRD Pro є сидіння IsoDynamic Performance. Вони розроблені для забезпечення плавної й впевненої їзди та оснащені системою повітряно-масляного демпфірування, яка допомагає поглинати рухи тіла і стабілізує водія (за аналогією з тими, що встановлюють у вантажівки та іншу комерційну техніку для далеких подорожей). Для точного налаштування демпфування цієї запатентованої функції користувачі можуть регулювати амортизуючі сидіння за допомогою регулятора на спинці сидіння.

Tacoma Trailhunter 2024 купити тюнінг ціна в Україні запчастини ролет кунг

Tacoma Trailhunter - це версія позашляховика, розроблена спільно з ARB. Він поставляється з 5- або 6-дюймовим кузовом і оснащений надміцними розширювачами арок, 18-дюймовими дисками з бронзового сплаву в 33-дюймових шинах Goodyear Territory R/T зі сталевими бамперами та інтегрованим повітряним компресором для накачування і здування шин в умовах бездоріжжя.

Додаткові аксесуари від ARB для Toyota Tacoma 2024 купити дешевше ціна в Україні замовити

Крім того, ARB встановила багажники на дах, на яких можуть розташовуватися автопалатки та бокси для зберігання додаткового спорядження. Інші ключові особливості екстер'єру включають шноркель, решітку радіатора з логотипом Toyota та вбудовану додаткову світлодіодну оптику.

Знизу Trailhunter оснащений спеціальною підвіскою, розробленою Old Man Emu, що містить чутливі до положення 2,5-дюймові ковані монотрубні амортизатори із зовнішніми виносними резервуарами ззаду та кованими алюмінієві верхні важелі керування. Такома Трейлхантер на 2 дюйми вищий спереду та на 1,5 дюйма вищий ззаду (як і TRD Pro) за стандартну Тойота Такома.

Спеціально розроблена посилена підвіска для Toyota Tacoma Trailhunter 2024 купити тюнінг аксесуари ціна

Усередині ви також отримуєте 12,3-дюймову цифрову приладову панель, 14-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи, підігрів і вентиляцію передніх сидінь, а також проекційний екран на лобовому склі. На відміну від свого побратима, салон Trailhunter більш стриманий, з оббивкою зі шкіри або матеріалу SofTex з контрастною строчкою.

Мотор Тойота Такома гібридний ціна купити запчастини тюнінг Україна ціна

2,4-літровий турбований та електрифікований силовий агрегат i-Force Max використовується як у TRD Pro, так і в Trailhunter. Двигун розвиває 331 к.с. і 630 Нм крутного моменту разом з електродвигуном і акумуляторною батареєю на 1,87 кВт/г. Для додаткової тяги на будь-якій місцевості, потужність передається на 8-ступінчасту автоматичну коробку передач і систему повного приводу з блокуванням диференціала.

Хоча Нова Тойота Такома в Україні не планується у продажі офіційно, очікується, що дилери "сірого" ринку незабаром почнуть пропонувати новий середньорозмірний пікап від Тойота Моторс.

Підписуйтесь на наші соцмережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (6) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!