Головна Блог Статті Тюнинг Недорогі позашляховики: ТОП 5 кращих варіантів для бездоріжжя
Vnedorognik.ua logo

Недорогі позашляховики: ТОП 5 кращих варіантів для бездоріжжя

Категорія:

Зміст

В мріях, багато автовласників бачать себе водіями спортивних екзотичних автомобілів, але життя в українських реаліях диктує зовсім інші правила. Стан наших доріг і часто мінлива погода вимагають надійного транспортного засобу зі збільшеним кліренсом і повним приводом. Безумовно, автомобілі з підвищеною прохідністю коштують дорожче звичайного транспорту, проте в Україні можна купити і недорогий позашляховик з високою продуктивністю.

Розглянемо 5 цікавих пропозицій в невисокому ціновому класі.

Лада 4х4

Скільки коштує Лада 4х4

Очолює наш рейтинг 3-х дверна Лада 4х4, раніше відома як ВАЗ 2121 "Нива". Перевірений часом автомобіль добре себе показує навіть на найжорсткішому бездоріжжю. Міцна і надійна конструкція модернізована сучасними елементами зовнішності - бампером, оптикою і лакофарбовим покриттям. Оновився також і салон автомобіля: нова приладова панель, центральна консоль і сидіння.

Невід'ємною деталлю авто є безальтернативний 1,7-літровий бензиновий двигун потужністю 83 к.с. і 129 Нм крутного моменту. Ціна Лада 4×4 становить від 309 900 грн.

Chevrolet Niva

Вартість Ниви Шевроле в Україні

Набір базових інструментів такий же, що і в попередній моделі - Lada 4x4. Однак суттєві зміни в цьому автомобілі все ж є - повністю новий кузов, розроблений в кращих італійських традиціях ательє Bertone, і збільшена колісна база.

Система повного приводу Chevrolet Niva складається з блокування міжосьового диференціала і понижувальної передачі. Під капотом встановлений двигун внутрішнього згоряння на 1,5 л потужністю 80 л.с. Після недавнього рестайлінгу, позашляховик отримав оновлену геометрію - модернізований задній бампер, ліхтарі і пластикові накладки на двері. Крім того, автомобіль наділений досить невеликою масою і короткими звісами, які дозволяють з легкістю впоратися з різним бездоріжжям, бродами і підйомами крутизною до 50%.

Нива - чудове поєднання сімейного автомобіля і неймовірного позашляхового потенціалу. Ціна за цей агрегат дуже прийнятна - від 350 000 грн.

УАЗ Хантер

Технічні особливості УАЗ Хантер

УАЗ "Хантер" - "громадянська" версія раніше відомих армійських позашляховиків УАЗ-469 і УАЗ-3151. Комплектація базової версії складається із закритого п'ятидверного кузова з металевим верхом, проте передбачена й інша версія: з кузовом фаетон-універсал зі складеним матер'яним верхом на знімних дугах.

Головною частиною автомобіля виступає бензиновий 2,7 л двигун потужністю 128 к.с. і обертовим моментом 210 Нм. Шасі побудований на рамі сходового типу, що володіє особливою жорсткістю й універсальністю. Хороша керованість і комфорт для пасажирів забезпечується за рахунок надійної передньої пружинної підвіски. Задня, в свою чергу, відповідає за стійкість автомобіля до екстремальних навантажень і стійкість на суворому бездоріжжі.

Якщо шукайте недорогий автомобіль для бездоріжжя - УАЗ "Хантер" саме те, що потрібно. Підвищена прохідність і демократична ціна (від 369 000 грн) роблять його одним з найпопулярніших авто в Україні.

Suzuki Jimny

Технічні особливості Suzuki Jimny

Suzuki Jimny - справжній підкорювач бездоріжжя, незважаючи на трохи іграшкову зовнішність. Невелика вага і розміри даного позашляховика жодним чином не впливають на його підвищені ходові якості. Маючи високу посадку, малі звіси і великі кути підйому він з легкістю долає навіть найсерйозніші перешкоди.

За рахунок рульового управління з гідропідсилювачем, автомобіль впевнено тримає траєкторію - його не заносить навіть на слизькій і засніженій дорозі. Солідний позашляховий потенціал Suzuki Jimny забезпечує міцна рама сходового типу трьохсекційної будови. Саме вона робить автомобіль більш стійким до ударів і пошкоджень.

Під капотом Jimny встановлений 1,3-літровий двигун із змінними фазами розподілу газу. Потужність двигуна - 85 к.с., крутний момент - 110 Нм. У комплектацію позашляховика входить 5-швидкісна механічна КПП, або 4-швидкісна АКПП. Ціна - від 461 000 грн.

Suzuki Grand Vitara

Suzuki Grand Vitara - кращий автомобіль року в Україні

Володар почесного титулу "Кращий автомобіль року в Україні", компактний, стильний і комфортний - кросовер Suzuki Vitara.

Рамний кузов, міцна довгохідна підвіска і найголовніше - потужна знижуюча передача трансмісії з передавальним відношенням 1,8, роблять Grand Vitara повноцінним прохідником. Також, на особливу увагу заслуговує і салон автомобіля, в якому розташувалася мультимедійна система, представлена ​​7-дюймовим сенсорним екраном. Інтер'єр Suzuki абсолютно чітко відповідає смаку покупця, оскільки, він особисто підбирає колір вставок і декоративних елементів під час покупки.

На сучасному ринку, Vitara представлений як з переднім, так і заднім приводом. У комплектацію першого входить атмосферний 1,6-літровий бензиновий двигун потужністю 120 к.с., в комплектацію другого - турбований 1,4-літровий бензиновий двигун на 140 к.с. Suzuki Vitara по праву вважається одним з кращих повноцінних прохідців. Та й вартість його вельми вигідна (від 538 000 грн), що виділяє кросовер серед конкурентів.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Аліна Закордонець

Сподобався матеріал? Так (9) Ні (0)
Рейтинг:

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!