Головна Блог Статті Новини Які пружини вибрати для авто
Vnedorognik.ua logo

Які пружини вибрати для авто

Категорія:

Однією з головних частин авто, що забезпечують комфортний хід, є пружини підвіски. Від них залежать загальні моменти керованості транспортного засобу, плавність їзди. Тому при виборі деталі потрібно підходити відповідально.

Як визначити, що пружини пора міняти

Для визначення необхідності заміни елементу насамперед варто провести діагностику. Перше, на що звертають увагу, - візуальні сліди пошкодження (корозія). Далі перевіряють наявність цілісності і контакту витків. Також варто звернути увагу на розташування кузова на рівній поверхні. Воно не повинно бути перекошене в сторону. Будь-які сторонні звуки при їзді - привід замінити пружини.

Вони змінюються в середньому раз в 5-7 років, при цьому їх вартість не висока. Важливо стежити за станом комплектуючих, щоб вчасно поставити нові.

На що звернути увагу при купівлі запчастин для авто

Багатьох хвилює питання, як вибрати пружини для автомобіля? Щоб підібрати якісну деталь, потрібно враховувати наступні моменти.

  1. Віддавати перевагу надійному виробникові, який поставляє високоякісну продукцію. При цьому використовуються сучасне обладнання та нові технології.
  2. Виключення пошкодження деталі. Якщо порушена цілісність покриття виробу, то в подальшому можуть виникнути неприємності (наприклад, корозія).
  3. Варто враховувати марку транспортного засобу, його вагу і експлуатацію. Так, для позашляховиків і спортивних авто потрібні жорсткі елементи, а для більш спокійної їзди краще підійдуть м'які. Часто автолюбителі шукають відповідь, як вибрати пружини для автомобіля по жорсткості. Тут все просто. Завдяки кольоровому маркуванню споживач визначає ступінь жорсткості деталі і може з легкістю вибрати відповідну модель.
  4. Необхідно враховувати висоту виробу, якщо є бажання піддати позашляховик ліфта. У продажі пропонуються запчастини різного розміру - до 8 дюймів.

Важливим моментом при купівлі даного елемента підвіски є вибір магазину. У наш час дуже просто замовити необхідний товар, не виходячи з дому, через інтернет. Важливо купувати тільки у перевірених продавців.

Кращі виробники пружин для авто

На сучасному ринку представлено багато компаній, які пропонують автозапчастини. Пружини підвіски автомобіля якої фірми краще? Для кожного автолюбителя свій звичний бренд найоптимальніший, тому розглянемо одні з найвідоміших.

OLD MAN EMU - відома австралійська компанія, що виготовляє автозапчастини. Вона виробляє основну частину товару самостійно і тільки частина закуповує у інших надійних партнерів. Амортизатори і їх складові мають високу якість і можуть витримувати значні навантаження при їзді по бездоріжжю. Розглянемо деякі моделі пружин підвіски цього бренду.

  1. OLD MAN EMU Toyota 4Runner 91+ OME2900. Вони виготовлені з якісного матеріалу (мікролегованої сталі) і за новітніми технологіями. Дане обладнання проходить численні тестування перед тим, як потрапити на продаж. Воно довговічне у використанні і є в ціні.
  2. OME 2763 - пружини, призначені для авто Land Rover. Вони виробляються за високими стандартами. Вироби формуються двічі (при стисканні і вільному стані). Вони надають плавність і відмінну керованість транспортного засобу, що забезпечує комфортну їзду.

Визначити, які авто пружини кращі, важко. Адже кожен вибирає за своїми певними характеристиками. Перед покупкою даних елементів краще прочитати відгуки про того чи іншого виробника, що також допоможе при виборі товару.

Де купити пружини для амортизаторів

Не потрібно витрачати час на довгі пошуки товарів надійного якості. Купити автозапчастини можна в нашому магазині. Пропонуємо швидку доставку по всій країні і прийнятні ціни. Наші менеджери дадуть відповідь на всі питання, в тому числі, як підібрати пружини на автомобіль. А також допоможуть з оформленням замовлення.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Аліна Закордонець

Сподобався матеріал? Так (1) Ні (0)
Рейтинг:

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Рекомендуємо придбати