Головна Блог Статті Новини Jeep будує дешевий електричний позашляховик. Чого варто чекати?
Vnedorognik.ua logo

Jeep будує дешевий електричний позашляховик. Чого варто чекати?

Категорія:

Шпигунські фото нового кросовера Jeep купити тюнінг Україна аксесуари

Американські бренди продовжують еволюціонувати та розвиватися за прикладом своїх європейських та японських конкурентів. В інтернеті з'явилися фото, які демонструють новий компактний позашляховик від Jeep на електротязі. До речі, схожий автомобіль був представлений на презентації Stellantis Dare Forward 2030 на початку 2022 року, де публіці були показані напрямки розвитку концерну Stellantis.

Вигляд ззаду на електричний кросовер Jeep аксесуари для авто Україна тюнінг Київ ціна

На фото можна легко впізнати риси дизайну від більшої моделі бренду - Renegade, але технічно подібностей з ним не буде. Це буде перший побудований повністю електричний Джип, розроблений на платформі e-CMP від ​​PSA Group. Крім нього, на e-CMP швидше за все, паралельно будуть побудовані новинки від Alfa Romeo та Fiat. Усі три автомобілі мають збиратися на одному із заводів концерну у Польщі.

Очікуваний зовнішній вигляд нового електричного Jeep запчастини тюнінг Україна ціна

Під капотом, якщо так можна сказати про електроавтомобілі, буде установка на 100 кВт або 136 к.с. та 50-кіловатний акумулятор, що дозволяє проїхати на одному заряді понад 300 кілометрів. Такі рішення вже застосовуються в Peugeot 2008 та Opel Mokka. Щодо габаритів, очікується що довжина буде в діапазоні 4.10 - 4.20 метрів, що значно менше за актуальне покоління Renegade з довжиною в 4,23 метра.

Екстер'єр компактного позашляховика Jeep купити аксесуари у Києві Вінниці Україна з доставкою

Ціна на новий кросовер Jeep має бути низькою через платформність з іншими брендами концерну, що дозволить йому скласти серйозну конкуренцію на ринку США. У продаж новинка може надійти до кінця цього року або в перших двох кварталах 2023 року, оскільки всі рішення для авто вже готові та успішно впроваджені в модельний ряд Peugeot, Opel та DS.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (3) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!