Головна Блог Статті Новини Chery представила позашляховик Jetour T-X з крутим дизайном
Vnedorognik.ua logo

Chery представила позашляховик Jetour T-X з крутим дизайном

Категорія:

Автомобільний концерн недавно показав нову модель для свого суббренду - Jetour T-X. Це повноцінний "правильний" рамний автомобіль із системою повного приводу та адаптивною підвіскою. З нових рішень, компанія пропонує майданчик на даху для зльоту та посадки квадрокоптерів, а також цікаву передню панель із підсвіткою логотипу.

Новий позашляховик від Chery 2022 купити в Україні ціна

В якості основи для даної моделі послужила платформа Kunpeng, розрахована на автомобілі з ДВС та різні гібридні модифікації, будь то традиційні рішення, послідовні гібриди або водневі агрегати. Щодо T-X, швидше за все він отримає гібрид на основі ДВС та батарей з можливістю підзарядки.

Зовнішній вигляд позашляховика Jetour T-X 2022 купити в Україні ціна аксуссуари

Дизайн позашляховика має сподобатися багатьом любителям Mersedes G-класу або фанатам Suzuki Jimny, адже у нього схожі кубічні форми та стилістика з акцентом на бездорожні можливості. Також він буде за смаком і власникам Land Rover Defender і Ford Bronco, з якими Jetour також перегукується за виконанням колісних арок, контурами капота та оптикою.

Дизайн китайського позашляховика Jetour 2022 купити в Україні ціна тюнінг аксессуари

Інші дані щодо екземпляра поки невідомі, але китайська компанія не змусить довго чекати на нас серійну модель. Безумовно, ймовірно концепт переживе спрощення в стилістиці, але навіть якщо загальна зовнішність залишиться незмінною, це буде відмінна дешева альтернатива більш преміальним і дорогим позашляховикам від японських, британських та американських виробників.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (2) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!