Головна Блог Статті Наші роботи Стайлінг Ford F-150 - від тюнінг-ателье vnedorognik.ua
Vnedorognik.ua logo

Стайлінг Ford F-150 - від тюнінг-ателье vnedorognik.ua

Шановні клієнти, ми раді представити вам огляд тюнінгу пікапа Ford F-150 від Vnedorognik. Наша команда з професіоналів своєї справи займається підбором і встановленням тюнінгу на автомобілі різних марок і моделей багато років поспіль.

У процесі роботи над Ford F-150 ми внесли безліч змін, які дали змогу поліпшити його практичність і зовнішній вигляд. Ми із задоволенням розповімо вам про внесені нами зміни і розкажемо, як вони зможуть послужити власнику новоявленого тюнінгованого F-150.

Що було встановлено:

Хочете дізнатися більше? Відвідайте наш сайт або зателефонуйте нам: +380674308722

Спортивна дуга Go Rhino Sport Bar 2.0 для Ford F-150

Go Rhino Sport Bar 2.0 для Ford F-150

Перш за все було встановлено якісну дугу на кузов, здатну фіксувати будь-який вантаж і поліпшити практичну складову пікапа.

Спортивна дуга Go Rhino Sport Bar 2.0 для Ford F-150 - це якісний аксесуар, який забезпечує не тільки захист кузова автомобіля, а й надає йому стильного вигляду. Ця дуга легко встановлюється на пікап без необхідності свердління додаткових отворів.

Виготовлена спортивна дуга Go Rhino Sport Bar 2.0 з високоміцної сталі, що забезпечує її довговічність і надійність. Для додання їй стильного зовнішнього вигляду, дуга покрита чорним матовим текстурованим покриттям.

Однією з головних переваг цього товару є можливість встановлення додаткових освітлювальних приладів та інших аксесуарів, завдяки наявності спеціальних кріпильних елементів, що і було згодом виконано. Додаткові ліхтарі на дузі мають електричний механізм складання який запобігає їхньому пошкодженню на низьких паркінгах та покращує аеродинаміку під час руху на шосе.

Go Rhino Sport Bar 2.0 Go Rhino Sport Bar 2.0
Go Rhino Sport Bar 2.0 Go Rhino Sport Bar 2.0

Решітка радіатора Grille avant MP concept F150 з LED-підсвіткою

Решітка авант MP концепту F150

Для збільшення впізнаваності пікапа було підібрано кастомну решітку радіатора з діодним підсвічуванням у стилі Ford Mustang RTR.

Ця передня решітка для FORD F150 2018-2020 від компанії MP concept виконана у матовому чорному кольорі та оснащена яскравим LED-підсвічуванням, що додає їй стильного та сучасного вигляду. Вона виготовлена з високоякісних комплектуючих, що забезпечує її довговічність та надійність.

Якщо ви хочете стилізувати зовнішній вигляд свого автомобіля FORD F150 і додати йому унікальності, решітка MP concept з LED-підсвіткою є чудовим варіантом що однозначно виділить ваш автомобіль серед інших.

Решітка авант MP концепту F150

Лебідка ComeUp Seal Slim Gen2 12,5rs 12V

ComeUp Seal Slim Gen2 12,5rs 12V

Крім цього, на пікап було прийнято рішення встановити потужну лебідку від одного з найкращих світових виробників - ComeUp Seal Slim Gen2 12,5rs 12V. Це надійний інструмент для переміщення вантажів, витягування автомобілів з чого-завгодно і багато чого іншого. Ця модель має наступні переваги:

  1. Висока вантажопідйомність - до 12 500 фунтів (близько 5670 кг).
  2. Компактний дизайн і легка вага - ідеально підходить для установки на автомобілі та інші транспортні засоби.
  3. Надійний механізм із захистом від перевантажень і обриву каната.
  4. Довговічний мотор з високою швидкістю та енергоефективністю.
  5. Синтетичний трос у комплекті - міцний і легкий в експлуатації.
  6. Простота у використанні - управління здійснюється за допомогою дротового пульта дистанційного керування.

Ця автомобільна лебідка є чудовим вибором для переміщення важких вантажів і транспортування автомобілів у різних умовах, ідеальна для тих, хто шукає надійну та ефективну автомобільну лебідку.

Кріплення для рамки номерного знака

Кріплення для рамки номерного знака

На додаток до лебідки, наші фахівці встановили кріплення для рамки номерного знака від XRoad. Це відкидний пристрій, який ідеально підходить для встановлення номерного знака на автомобільний бампер, якщо в ньому інтегрована лебідка. Кріплення встановлюється під клюз лебідки і має шарнірне з'єднання з майданчиком під автомобільний номер і забезпечує його фіксацію в нижній частині, що запобігає його трясці на бездоріжжі. Конструкція кріплення дає змогу підняти номер практично на 180 градусів і не заважати під час підйому лебідки.

Кріплення виготовлено з холоднокатаної сталі з чорним порошковим покриттям товщиною 1,5 мм. Габарити кріплення становлять 35 см х 15 см х 5 см, а вага - 0,9 кг.

Кріплення для рамки номерного знака Кріплення для рамки номерного знака

Ролет на кузов пікапа Roll N Lock LG102M для Ford F150 2015+

Roll N Lock LG102M

Для захисту вмісту кузова пікапа від погодних умов та крадіжки, фахівці Vnedorognik підібрали крутий та стильний ролет від Roll-N-Lock LG102M, що пропонує одні з найкращих рішень на ринку для захисту вмісту кузова. Ця модель ролета Roll-n-Lock ідеально підходить для використання з пікапом Ford F-150, і пропонує низку переваг:

  • Високий рівень захисту від крадіжки та пошкоджень вантажів.
  • Простота у використанні, ролет може бути легко відкритий і закритий однією рукою.
  • Герметизація багажника, що захищає ваші вантажі від пилу, бруду та води.
  • Виготовлений з високоякісних матеріалів, що забезпечує міцність і довговічність.
  • Встановлення ролету відбувається в оригінальні місця кріплення пікапа, не вимагаючи додаткового свердління або модифікацій.
  • Стабільність і надійність, рольставні Roll-n-Lock гарантують безпеку ваших вантажів у дорозі.
  • Стильний і сучасний дизайн, який підійде для будь-якого пікапа і доповнить його зовнішній вигляд.

З ролетами від Roll-n-Lock ви зможете впевнено вирушити в дорогу, знаючи, що ваш вантаж надійно захищений. Крім того, ви зможете легко отримати доступ до вантажу завдяки простій у використанні системі рольставней у будь-який момент.

Roll N Lock LG102M

Розширювачі колісних арок BaseLine Flarez від EGR BLF2004 Rugged Look

Розширювачі колісних арок BaseLine Flarez від EGR BLF2004

Так як клієнт планував встановлювати широкі колеса, було ухвалено рішення доустановити комплект накладок на крила, які не тільки збережуть ЛФП кузова, а й забезпечать його захист на бездоріжжі.

Розширювачі арок BaseLine Flarez від EGR BLF2004 - ідеальний спосіб захистити кузов вашого автомобіля від бризок бруду та каміння. Вони виготовлені з високоякісного і практичного матеріалу та мають ергономічний дизайн, який забезпечує хорошу аеродинаміку і чудовий зовнішній вигляд. Ці накладки на крила легко встановляться на відповідну модель автомобіля і стануть чудовим доповненням для будь-якого авто та допоможуть зберегти його в прекрасному стані на довгі роки.

BaseLine Flarez від EGR BLF2004 BaseLine Flarez від EGR BLF2004
BaseLine Flarez від EGR BLF2004 BaseLine Flarez від EGR BLF2004

Проставки на колеса для Ford F-150

Проставки на колеса для Ford F-150Проставки на колеса для Ford F-150

Разом зі встановленими розширювачами арок, було ухвалено рішення доустановити невеликі колісні проставки, які трохи збільшать колісну базу пікапа і дозволять колесам краще заповнити розширений простір в арках.

Проставки на колеса для Ford F-150 збільшують виліт колісної бази, підвищуючи впевненість в управлінні і створюючи більш агресивний зовнішній вигляд. Виготовлені з високоякісного матеріалу, проставки забезпечують міцність і довговічність.

Переваги покупки проставок на колеса:

  • Збільшення вильоту колісної бази;
  • Підвищення впевненості в управлінні;
  • Більш агресивний зовнішній вигляд;
  • Виготовлені з високоякісного матеріалу;
  • Гарантують міцність і довговічність;
  • Легкі в установці.

Диски Fuel 1PC Twitch

Диски Fuel 1PC Twitch

Завершать агресивний дизайн круті легкосплавні диски Fuel D769 Twitch від FUEL Offroad, виконані в повністю чорному кольорі та унікальному дизайні. Ці диски являють собою стильні та високоякісні легкосплавні колеса для позашляховиків. Вони мають винятковий дизайн і відрізняються чудовою міцністю і довговічністю. Колеса Fuel 1PC Twitch ідеально підходять для тих, хто хоче надати своєму автомобілю сучасного вигляду і поліпшити стайлінг Форд Ф150.

Ця модель випускається в 4 кольорах і 2 розмірах - 20" і 22". Для нашого F-150 було прийнято рішення встановлювати 20-дюймові диски аби не втрачати плавність ходу та зменшити шанс їх пошкодження на дорогах України.

Характеристики та особливості легкосплавних коліс Fuel 1PC Twitch:

  • Унікальний дизайн, який додасть вашому автомобілю сучасний і високотехнологічний вигляд.
  • Міцність і довговічність завдяки високоякісним матеріалам.
  • Покращена керованість та маневреність авто завдяки легкій вазі.
  • Підходять для використання в різних умовах і на різних типах доріг.
  • Широкий вибір розмірів і колірних варіантів, щоб підібрати ідеальні для вашого позашляховика колеса.
  • Вироблені в США з високою якістю і точною відповідністю стандартам безпеки.

P.S.

Сьогодні в компанії Vnedorognik відбулася особлива подія. Один із наших клієнтів отримав свій тюнінгований Ford F-150 і був настільки задоволений результатом, що вирішив продовжити стайлінг позашляховика, підбираючи інші запчастини разом із нашими фахівцями.

А що може бути краще, ніж задоволений клієнт? - щасливий клієнт! Ми завжди раді бачити наших клієнтів, їхніх друзів і знайомих, і з нетерпінням чекаємо на нових гостей у нашому тюнінг-ательє Vnedorognik.ua

Можливо, вже завтра це будеш саме ти!

Ми завжди раді відповісти на ваші дзвінки - зателефонуйте нам прямо зараз: +380674308722

Сподобався матеріал? Так (5) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!