Головна Блог Статті Новини Nomad для українського війська: шалений всюдихід без обмежень (Оптика Lazer)
Vnedorognik.ua logo

Nomad для українського війська: шалений всюдихід без обмежень (Оптика Lazer)

aleksey-krivosheya

Алексей Кривошея

Я їжджу на HONDA PILOT II

Вінниця, Україна

Український всюдихід Nomad, який вже доволі популярний на цивільному ринку, починає прокладати собі шлях до силових структур. Данний позашляховик обладнаний додатковою оптикою від Lazer. Компанія vnedorognik.ua є офіційним дилеров в Україні.

Ця машина, яка створена для руху там, де доріг немає в принципі, може знайти своє місце у війську на "другій лінії" та відкрити нові можливості для прикордонників, інженерних військ та єгерських  бригад у ролі дозорної та санітарної машини, стати у нагоді при створенні переправ та розвідці. Саме так вважають у компанії Mad Nomad, бо його можливості дозволяють привести Nomad до армійської версії, включно з кевларовим бронюванням   ​

Своєю чергою  Defense Express влаштував справжні випробування всюдиходу та окрім прохідності вирішив перевірити, а чи зможе Nomad потягнути бронетехінку та навіть Boeing. Що з цього вийшло - у спеціальному сюжеті.

Сподобався матеріал? Так (7) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

Такого типу всюдоходи,мягко кажучи, попит слабенький... Я, вже вам писав колись... Дуже набирає обертів квадроцикли на шинах наднизького тиску-,,Сокол'', ,, Росомаха'', ,,Атлет''... На даний час,в Україні немає виробництва,а попит є... Бажаю вам успіхів!!!

Олександр • 06.09.2021

Афигенное транспортное средство!

Слава • 18.06.2021