Vnedorognik.ua logo

Тюнінг Ford Ranger 2023+

Кунги для Ford Ranger 2023 купити в Україні ціна

Купити кунги Road Ranger в Україні ціна з доставкою замовитиКунги від Road Ranger виділяються високим стандартом якості та тривалістю терміну служби. Цей виробник спеціалізується на виробництві комплектів для автомобільних кузовів і вирізняється своїми професійними навичками в цій сфері. Вони пропонують різноманітні варіанти для забезпечення оптимальних функціональних можливостей кузова Ranger RA / P703.

  1. Базова модель - Standard, із цілісними бічними частинами та заднім склом, яке відкривається;
  2. Модель Special - з вікнами в бокових і задній частинах, де відчиняється лише заднє вікно;
  3. Версія Profi - містить у собі пластикові вставки замість бокових вікон, але, як і заднє скло, вони відчиняються вгору для легкого доступу до багажного відсіку;
  4. Топ-модель Profi Plus - з скляними бічними та задніми боковими вікнами, які відчиняються.

Всі модифікації кунгів Road Ranger для Ford Ranger оснащені заднім спойлером, підсвічуванням стоп-сигналу, внутрішнім LED-підсвічуванням, газовими амортизаторами (амортизатори присутні лише на задньому вікні в Standard і Special), замком, що може бути інтегрований з системою центрального замка автомобіля, підігрівом заднього скла та внутрішнім оздобленням із м'якого карпету.

Кунг Road Ranger Standard для Ford Ranger 2023 купити в Україні дешево зі знижкою цінаКунг Road Ranger Special для Ford Ranger 2023 купити в Україні дешево зі знижкою ціна

Кунг Road Ranger Profi для Ford Ranger 2023 купити в Україні дешево зі знижкою цінаКунг Road Ranger Profi Plus для Ford Ranger 2023 купити в Україні дешево зі знижкою ціна

Купити кунг Alu-Cab в Україні ціна з доставкою замовити

Нові моделі кунгів Alu-Cab Contour для Ford Ranger 2023+ є унікальними на ринку за багатьма параметрами. Вони практично повністю виготовлені з алюмінію, що робить їх довговічними і стійкими до ультрафіолетового випромінювання та утворення корозії. Завдяки багаторічному досвіду фахівців Алю-каб, кунг Контур було значно вдосконалено, і тепер він є оптимальним варіантом жорсткого даху для будь-яких умов експлуатації.

У стандартній комплектації Contour має 3 дверцят, що відчиняються: ліворуч і праворуч (але є версія також зі зсувними бічними вікнами в бічних дверцятах), а також на задні дверцята. Це забезпечує відмінний захист від погодних умов і пилу.

Ці моделі встановлюються за допомогою фірмових кронштейнів, і для установки не потрібно свердлити отвори в пікапі. А завдяки великому вибору аксесуарів, кунг можна ідеально адаптувати до потреб покупця.

Contour з боковими вікнами Contour Basic
Кунг AluCab CONTOUR для Ford Ranger 2023 купити в Україні дешево зі знижкою ціна Кунг Alu Cab Контур на Ford Ranger 2023 для Ford Ranger 2023 купити в Україні дешево зі знижкою ціна

Ролети для Ford Ranger 2023 купити зі знижкою в Україні ціна
Ролети Mountain Top купити в Україні ціна
Електроролет Mountain Top EVOe для Ford Ranger є чудовим доповненням для вашого Ford Ranger 2023+. Виготовлений із високоякісного алюмінію та оснащений передовою системою електричного приводу, EVOe гарантує безшумну та бездоганну роботу.

Забезпечений інноваційною системою дренажу, EVOe забезпечує повний захист вантажного відсіку від будь-яких погодних умов. Завдяки компактному дизайну, електричному приводу та бездротовому пульту керування, ролет легкий у використанні та приємний в експлуатації. Передбачена система безпеки "стоп / реверс" і автоматичне світлодіодне освітлення. Крім того, він сумісний із заводським панельним обтічником та може бути додатково оснащений перекладинами для перевезення вантажів.

Ролет Mountain Top для Ford Ranger 2023 купити в Україні зі знижкою ціна

Ролети Tessera купити в Україні ціна в наявностіЕлектричний ролет Tessera Roll - передове рішення для Ford Ranger останнього покоління. Він пропонує інноваційний дизайн, зручне керування через мобільний застосунок, функцію м'якого відчинення/зачинення та виявлення перешкод.

Ролет обладнаний міцними ламелями, спеціальними напрямними для встановлення додаткових аксесуарів і стильною світлодіодною смугою, яку можна використовувати як повторювач аварійного або стоп-сигналу. Завдяки легкому встановленню та продуманому дизайну, Tessera Roll+ надійно захищає вміст кузова та підвищує паливну економічність автомобіля. Це вдале та стильне рішення для Ranger 23+.

Ролет Tessera для кузова Ford Ranger 2023 купити в Україні дешево ціна

Силовий бампер Ford Ranger 2023 купити кенгурятник Україна ціна

Силові бампери ARB для Ford Ranger 2023+ ретельно розроблені, щоб забезпечити чудові характеристики та неперевершений захист. Виготовлені з міцного сталевого сплаву, вони витримають найскладніші випробування і забезпечать максимальний захист пікапа на різних дорожніх покриттях. Кожен бампер оснащений опорами під домкрат, кронштейнами для кріплення додаткової оптики та зовнішніх антен, а також надає можливість акуратно встановити лебідку всередину конструкції.

Вони сумісні з оригінальними системами безпеки Ford Ranger і мають стійке багатошарове покриття для підвищення корозійної стійкості. Доповніть свій пікап цими потужними бамперами та впевнено долайте будь-яку місцевість, знаючи, що ваш автомобіль обладнано найкращим у своєму класі захистом.

ARB Commercial                                    ARB Sahara MKII

Посилений бампер для Ford Ranger 2023+ Посилений бампер для Ford Ranger 2023+

ARB Summit MKII

Посилений бампер для Ford Ranger 2023+ купити в Україні ціна з доставкою

Посилена підвіска для Ford Ranger 2023 купити в Україні дешево ціна

Old Man Emu - це провідний австралійський бренд посилених компонентів підвіски для автомобілів, і комплекти підвіски OME для Форд Рейнджер 2024 не є винятком. Їх продукція ретельно розроблена з метою поліпшення продуктивності та комфорту, забезпечуючи високу надійність і чудове керування на будь-якому покритті.

Система амортизації Old Man Emu використовує передові технології та інноваційні матеріали, які забезпечують поліпшену стабільність, контроль і амортизацію. Для нового покоління Ford Ranger виробник пропонує різні комплекти, які оснащені фірмовими продуктивними амортизаторами - новими MT64 і топовими BP51, покликаними поліпшити ваші відчуття від водіння.

MT64 BP51
Посилена підвіска Old Man Emu MT64 для Ford Ranger 2023 купити в Україні ціна Посилена підвіска Old Man Emu BP51 для Ford Ranger 2023 купити в Україні ціна

Оптика для Ford Ranger 2023 купити в Україні з доставкою дешево ціна

Широкий асортимент преміум оптики від англійського виробника LAZER надає можливість вибору оптимального варіанту за характеристиками та вартістю для встановлення на Ford Ranger 2023. Оптика LAZER славиться своїми високими стандартами якості та надійності. Вона забезпечує чітке та яскраве освітлення, що значно покращує видимість на дорозі, особливо в умовах низької освітленості.

Крім того, оптика LAZER вирізняється стильним дизайном, який додасть естетичності вашому автомобілю. Завдяки розмаїттю варіантів, ви зможете підібрати оптику, що підійде вашим потребам і бюджету.

LAZER GK-FR-05K LAZER GK-FR-04K
Оптика в решітку для Ford Ranger 2023 купити в Україні ціна Оптика в решітку для Ford Ranger 2023 купити в Україні ціна

Lazer Linear для Ford Ranger 23 купити фари в Україні ціна

Lazer Triple R Range для Ford Ranger 23 в Україні зі знижкоюLazer ST Evolution для Ford Ranger 23 в Україні зі знижкою цінаLazer T Evolution для Ford Ranger 23 в Україні зі знижкою ціна

Lazer Carbon 6 для Ford Ranger 23 в Україні ціна зі знижкою дешевоLazer Carbon 2 для Ford Ranger 23 в Україні ціна зі знижкою дешево

Lazer Carbon 16 для Ford Ranger 23 в Україні ціна зі знижкою дешевоLazer Carbon 20 для Ford Ranger 23 в Україні ціна зі знижкою дешево

Lazer Utility Series для Ford Ranger 23 в Україні ціна зі знижкою дешевоLazer RS Range для Ford Ranger 23 в Україні з доставкою та знижкою ціна

Лебідка на Ford Ranger 2023 купити в Україні ціна

Електрична лебідка для автомобіля DWM 12000 HD допоможе вам подолати будь-які перешкоди на вашому шляху. Цей інструмент легко відбуксирує і витягне ваш транспорт або виконає горизонтальне переміщення потрібного вантажу при дотриманні допустимої ваги для даної моделі.

Лебідка Dragon Winch DWM 12000 HD для пікапа Ford Ranger 23 купити в Україні зі знижкою дешево ціна

Переваги DWM 12000 HD:

  • широкий спектрзастосування - від off-road автомобілів до спецтехніки МНС та евакуаторів;
  • відмінні комплектуючі та надійна збірка для тривалого терміну експлуатації;
  • продумана конструкція: роликові напрямні для точного руху троса, 3-х ступінчаста коробка передач і сучасне динамічне гальмо;
  • як джерело живлення можуть використовуватися акумулятори на 12 В і 24 В;
  • високе тягове зусилля (5443 кг) незважаючи на компактні габаритні параметри лебідки.

Автомобільна лебідка Dragon Winch DWH 12000 HDS купити в Україні ціна

Автолебідка DWM 12000 HD Synthetic вирізняється компактними розмірами, що забезпечує легке встановлення на Ford Ranger. Здатна розвивати тягове зусилля понад 5 тонн на першому витку, вона перевершує більшість конкурентів за багатьма характеристиками у своєму ціновому діапазоні. Швидкість змотування синтетичного троса (26 м) за максимального навантаження становить 1,3 м/хв, а за нульового - 6,5 м/хв.

Проста і надійна конструкція в поєднанні з доступною ціною, роблять цю модель кращим вибором для офф-роаду і відмінним рішенням для монтажу на середньорозмірний пікап.

Переваги лебідки автомобільної DWM 12000 HD Synthetic:

  • компактні розміри;
  • високі функціональні характеристики;
  • регульована швидкість змотування троса;
  • енергоефективність;
  • проста і надійна конструкція.

Килимки в салон Ranger 2023+ купити в Україні дешево ціна

Коврики для салону 3D Liners стануть ідеальним доповненням до Ford Ranger 2022+, надаючи не лише стиль та функціональність, а й забезпечуючи максимальний захист салону від бруду, снігу та вологи. З використанням оригінальних креслень Ford Ranger вони ідеально відповідають контурам салону, виділяючись ретельним опрацюванням.

Виконані з якісного термопластичного еластомеру, ці килимки мають не тільки високу стійкість до зношування і подряпин, а й забезпечують чудовий комфорт. Легко чистяться, зберігаючи свій стиль і зовнішній вигляд протягом багатьох років. Комплект включає два передніх і один цілісний задній килимок.

Килимки в салон для Ranger 2023+ купити в наявності в Україні ціна

Розширювачі крил на Ford Ranger 2023+ купити в Україні дешево ціна

Розширювачі крил EGR Pocket Style надають унікальний стиль для Ford Ranger 2023+, виділяючи його на дорозі. Зроблені з високоякісного ABS пластику, вони не лише додають неповторного вигляду, а й забезпечують стійкість до деформації та надійний захист від бруду, гілок і каміння. Легке встановлення забезпечується інтуїтивною конструкцією, даючи змогу насолоджуватися результатом лише за кілька хвилин. Ці розширювачі крил стануть ключем до комфорту та впевненості за кермом, підкреслюючи індивідуальність автомобіля!

Ключові особливості розширювачів крил EGR для Ranger 2023+:

  • Елегантний, ретельно продуманий дизайн для неповторного вигляду.
  • Високої якості, стійкий до деформації ABS-пластик.
  • Можливість фарбування в колір авто або використання без нього.
  • Створює унікальний стиль і підкреслює індивідуальність автомобіля.
EGR Plain Style EGR Poket Style
Розширювачі крил на Ford Ranger 2023+ Розширювачі крил на Ford Ranger 2023+

Корито в кузов Ford Ranger 2023+ купити в Україні дешево ціна

Вкладиш для захисту кузова від Aeroklas для Ranger P703 являє собою невід'ємну та обгрунтовану інвестицію в збереження вашого пікапа. Виготовлений з міцного і гнучкого поліетилену високої щільності (HDPE), він забезпечує високий рівень захисту для вантажного відсіку нового Ranger. Легкий і міцний, він здатний витримувати значні навантаження, не піддаючись подряпинам. Матеріал має стійкість до ультрафіолетового випромінювання, а гумове ущільнення в ділянці стику задніх дверей та піддону запобігає появі іржі.

Піддон Aeroklas володіє інноваційною конструкцією, забезпечуючи ідеальну посадку і не вимагаючи свердління. Він сумісний з різними аксесуарами, такими як кунг, кришка або ролет. Зробіть правильний вибір, забезпечивши своєму автомобілю максимальний захист і функціональність.

Захист кузова для Ford Ranger 2023+ від Aeroklas купити в Україні ціна з доставкою

Висувна полиця на Ford Ranger 2023+ купити в Україні дешево ціна

Підвісна полиця для кузова Ranger 2024 виконана з якісних матеріалів, забезпечуючи беззаперечну зручність під час навантаження та розвантаження вантажів. А завдяки продуманій конструкції та використанню якісних матеріалів, полиця здатна витримувати статичну вагу до 500 кг у засунутому положенні та до 250 кг у повністю висунутому, дозволяючи легко розміщувати на ній важкі предмети.

Переваги висувної секції в кузов для Рейнджер 2023:

  • виконана з водостійкої фанери з антиковзаючою поверхнею;
  • обладнана зручною ручкою для управління, що мінімізує ризик отримання травм;
  • легко монтується з використанням кутових рейок;
  • забезпечує фіксацію в декількох положеннях;
  • має інтегрований контейнер для зберігання інструментів та приладдя.

Висувна полиця для Рейнджер 2023 купити в наявності замовити в Україні дешево ціна

Інтернет-магазин тюнінгу та аксесуарів Vnedorognik

Сподобався матеріал? Так (7) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!