Головна Блог Статті Новини Зовнішній акумулятор із розеткою 220В
Vnedorognik.ua logo

Зовнішній акумулятор із розеткою 220В

Категорія:

Що таке зовнішні акумулятори 220В? Купити зарядні станції в Україні

Зовнішні акумулятори з розеткою змінного струму - це найкращий варіант на роль автономного джерела електроенергії. На відміну від звичайних повербанків, розрахованих переважно на смартфони, «розумний» годинник та іншу електроніки, вони здатні живити побутову техніку. Така можливість стане в нагоді в екстрених ситуаціях – на випадок тривалого відключення електрики. Дуже до речі такі пристрої на дачі, у подорожах, на виїзних заходах, де підключення до електромережі неможливе через її відсутність.

Що таке зовнішні акумулятори 220В?

Зовнішній портативний акумулятор із розеткою 200 Вольт – це не що інше, як великі акумуляторні батареї, поміщені у захисний корпус. Вони містять широкий список портів для різних приладів. Одночасно можна заряджати кілька пристроїв. Зовнішні акумулятори 220В розраховані більше 800 циклів зарядки, що дозволяє користуватися ними мінімум протягом 2 років. Вони відзначаються підвищеною потужністю. Деякі моделі здатні живити такі вимогливі прилади як електрична плита, чайник і т.д.

Інші переваги перед стандартними повербанками:

  • Швидка зарядка самого акумулятора;
  • Захист від стрибків напруги, високих температур;
  • Зручна індикація за рахунок вбудованих дисплеїв;
  • Деякі моделі підтримують інтеграцію з системою «розумний» будинок, що дозволяє використовувати їх як резервне джерело живлення.

Зовнішні акумулятори для ноутбуків та іншої техніки з 220В розетками є гарною альтернативою генераторам. На відміну від останніх вони не роблять шкідливих викидів, не шумлять, можуть використовуватися в приміщеннях. Акумулятори не генерують енергію, лише зберігають її. Але якщо поєднати їх із сонячними панелями, то вони дозволять жити без електрики протягом багатьох днів, не відмовляючи собі в благах цивілізації. Виробники зовнішніх акумуляторів випускають портативні панелі, які розміщуються в сумці і легко переносяться з місця на місце.

Як вибрати зовнішній акумулятор?

Ринок сьогодні дозволяє купити зовнішній акумулятор на будь-який бюджет та під конкретні потреби.

Основні критерії:

  1. Місткість. Вказує, скільки енергії здатний віддати акумулятор. Параметр впливає на те, скільки разів можна зарядити той чи інший пристрій. Одиниці виміру – Вт*ч та мАг. Зазвичай, виробники в характеристиках пишуть номінальну ємність. Вона може відрізнятись від реальної. Відбувається це через те, що на зберігання та віддачу енергії акумулятор витрачає внутрішні ресурси.
  2. Тип батареї. Найдоступніші повербанки з розетками змінного струму оснащуються батареями Li-ion. Вони розраховані на 500-1000 циклів заряджання. Акумулятори LiFePO4 коштують дорожче, але термін їхньої служби в 5-6 разів більший.
  3. Потужність. Впливає на пристої, які можна підключати. Якщо одночасно підключатимуться відразу кілька пристроїв, їх потужність підсумовується. Деякі акумулятори підтримують опцію X-Boost, яка дозволяє живити потужніші пристрої.
  4. Кількість портів. Чим більше інтерфейсів, тим більше різних пристроїв можна підключити без використання адаптерів.
  5. Швидкість заряджання. Зовнішній акумулятор Power Delivery забезпечує більш швидке заряджання пристроїв, ніж звичайна батарея. Але є одне обмеження – пристрої, що заряджаються, також повинні підтримувати цю технологію. Вибираючи акумулятор 220В звертають увагу і на швидкість його зарядки. Особливо важливим є цей параметр, коли електрику відключають часто і часу на заповнення ємності зовнішнього АКБ мало.

Інші параметри опціональні. Наприклад, якщо смартфон підтримує технологію бездротової зарядки, то чому б не придбати зовнішній акумулятор із бездротовою зарядкою.

Популярні моделі зовнішніх акумуляторів із розеткою змінного струму

Серед представлених в Україні брендів зовнішніх акумуляторів, великий попит має продукція ANKER, Bluetti та EcoFlow. Зупинимося на популярних моделях цих виробників детальніше.

Зовнішній акумулятор ANKER 535

Модель має потужність 500 Вт та номінальну ємність 512 Вт*год. Це ідеальний зовнішній акумулятор телефону. Він дозволяє зарядити мобільний пристрій від 30 до 40 разів. З його допомогою можна живити вентилятори, ноутбуки, освітлювальні прилади, телевізори та ще безліч гаджетів.

Купити зовнішній акумулятор ANKER 535 в Україні Києві

Основою акумулятора є преміальна батарея типу LiFePO4. Вона здатна прослужити понад 3 тисячі циклів. По досягненню цієї позначки падіння ємності становить лише 20%. Модель можна підключати до мережі, сонячних панелей та автомобільного акумулятора через прикурювач. Модель ANKER 535 виконана з преміальних матеріалів, що забезпечує надійний захист пристроїв та самого акумулятора від перегріву та інших негативних факторів. При повній зарядці підключених споживачів зовнішній акумулятор самостійно вимикається, щоб не було перезаряджання та зайвої витрати енергії.

Акумулятор із розеткою 220В Bluetti EB3A

Це надійна зарядна станція. Модель має потужність 600 Ватів при ємності 268 Вт*год. Компактні розміри дозволяють брати її в походи на рибалку. Відкидна ручка значно полегшує перенесення. Акумулятор має вбудований ліхтарик та компактний, інформативний дисплей, що дозволяє контролювати всі показники. На одному заряді акумулятор може забезпечити до 25 зарядок iPhone 12.

Потужний акумулятор EcoFlow River Max

Зовнішній АКБ укомплектований ємною батареєю на 576 Вт*год. Модель отримала опцію швидкого заряджання. До 80% EcoFlow River Max заряджається всього за 60-70 хвилин. Фішкою даного акумулятора є підтримка керування через смартфон. Для цього необхідно встановити фірмовий додаток виробника. Модель підходить для використання вдома та в польових умовах.

Всі вищезгадані моделі поставляються з усіма потрібними кабелями для підключення. На них розповсюджується гарантія від виробника. Вони доступні для замовлення в каталозі магазину «Позашляховик». Також можна знайти й інші зовнішні акумулятори.

У сучасних реаліях наявність додаткового джерела електрики – це привілей, а необхідність. За допомогою зовнішніх акумуляторів можна залишатися на зв'язку, мати можливість користуватися побутовою технікою.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (2) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Рекомендуємо придбати