Головна Блог Статті Новини Що ми отримаємо в новому Mitsubishi L200 2024?
Vnedorognik.ua logo

Що ми отримаємо в новому Mitsubishi L200 2024?

Категорія:

Новий Mitsubishi L200 купити запчастини посилені тюнінг

Mitsubishi L 200 2024 модельного року знову став об'єктом обговорень. В останньому тизері Mitsubishi повідомляє, що новий Triton (L200) буде базуватися на "новому шасі з драбинною рамою" і оснащуватиметься дизельним двигуном без гібридної установки. Вперше з'явилося зображення двигуна.

Але хоча технічні характеристики вгрегату ще не підтверджені Mitsubishi, є інформація про те, що ми можемо отримати версію з подвійним турбонадувом і збільшеною потужністю.

Новий мотор для Л200 2024 року

Двигун з подвійним турбонадувом, який, ймовірно, пропонуватиметься в топовій комплектації новинки, має забезпечити більше потужності ніж в актуальної моделі, щоб японський позашляховик залишався конкурентоспроможним у своєму сегменті. Актуальне покоління Mitsubishi L200 пропонує 133 кВт і 430 Нм від 2,4-літрового чотирициліндрового дизельного двигуна з однією турбіною.

Два найпопулярніші середньорозмірні пікапи сьогодні - Toyota HiLux та Ford Ranger - розвивають потужність 150 кВт і 154 кВт від своїх чотирициліндрових дизельних двигунів відповідно. Для Ranger і його близнюка Amarok також пропонується дизельний V6 потужністю 184 кВт і 600 Нм.

В той же час, китайський Maxus T60 розвиває 160 кВт і 500 Нм за рахунок 2,0-літрового чотирициліндрового дизельного двигуна з подвійним турбо.

Дизайн нового покоління пікапа Міцубісі

Виробники з Японії повинні незабаром запропонувати ринку оновлені моделі, щоб утримати покупців і задовольнити збільшений попит у сегменті пікапів. Це особливо важливо в умовах зростаючої конкуренції з боку китайських і великих американських виробників пікапів.

Власники все частіше використовують свої пікапи як сімейні автомобілі, а не просто робочих конячок для перевезення інструментів і будівельних матеріалів. Toyota Hilux далеко не один рік поспіль є найпопулярнішим пікапом на багатьох ринках, а Ford Ranger наступає йому на п'яти. І Мітсубісі не планує втрачати цей ринок, активно тестуючи та допрацьовуючи нову модель пікапа.

Шпигунські фото нового пікапа Міцубісі

Україна зараз активно використовує цей тип автомобілів і попит настільки великий, що купити пікап L200 за хорошою ціною прагне практично кожен, хто шукає пікап. І ось компанія представила зображення прототипу, що тягне трейлер по австралійських дорогах.

Фото нового Л200 купити тюнінг в Україні ціна

Дебют нового Л200 2024 року має відбутися 26 червня 2024 року. Точні дані про те, які двигуни поставлятимуться на ринок Європи та інших ключових країн для бренду, стануть відомі найближчим часом.

Підписуйтесь на наші соцмережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (6) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

Дуже інформативна стаття, круто що ви публікуєте новинки, які виходять на ринок 👍

Валерія • 12.07.2023

Супер! Очікуємо!

В’ячеслав • 12.07.2023