Каталог товарів
Головна Екстерʼєр Багажні модулі Кронштейн (горизонтальний) для ящика інструментів Комтранс, гарячий цинк Комтранс Гар. Цинк Україна (1003200124)

Кронштейн (горизонтальний) для ящика інструментів Комтранс, гарячий цинк Комтранс Гар. Цинк Україна (1003200124)

Код: 079371
Купити Кронштейн (горизонтальний) для ящика інструментів Комтранс, гарячий цинк Комтранс Гар. Цинк Україна (1003200124)
Кронштейн (горизонтальний) для ящика інструментів Комтранс, гарячий цинк Комтранс Гар. Цинк Україна (1003200124) brand imageБрендУкраїна
Артикул 15617
Бренд Комтранс
Матеріал Гар. Цинк
Показати всі характеристики
Закінчився 912 грн
  • Специфікація
  • Опис
  • Оплата та доставка
  • Відгуки 0
Специфікація
Характеристики:
Артикул 15617
Матеріал Гар. Цинк
Бренд Україна
Бренд Комтранс
Опис
Кріплення для інструментальних ящиків DakenКронштейн для ящика (Горизонтальний) «Комтранс» Україна.Матеріал: сталь, гарячий цинк.Товщина: 3 мм. Кронштейн металевий з комплектом болтів для кріплення інструментального ящика на кузов вантажного автомобіля, причіп, напівпричіп. Також в нашому магазині ви знайдете кріплення ящиків для вогнегасника і пластини для фіксації іншого автомобільного спорядження. Надійна фіксація додаткового автомобільного устаткування є вкрай важливою, так як на інструментальні ящики великого обсягу припадає досить істотне навантаження, особливо при русі автомобіля. Товщина металу наших кріплень складаємо від 6 до 10 мм що подзвонить витримати вагу будь-якого інструменту.  У нас завжди в наявності на складі кронштейни для горизонтальної та вертикальної установки в залежності від типу транспорту і вільного місця для монтажу. Купити кронштейн для ящика інструментів, ящика для вогнегасника можна в нашому магазині в один клік. Наш магазин пропонує вашій увазі всі необхідні запчастини і комплектуючі для вашого фургона, причепа або напівпричепа. Вибирайте якість!
Оплата та доставка
Відгуки про Кронштейн (горизонтальний) для ящика інструментів Комтранс, гарячий цинк Комтранс Гар. Цинк Україна (1003200124)