Каталог товарів
Головна Екстерʼєр Комплектуючі і запчастини для причепів Упори для коліс Кронштейн упору противідкатного Lokhen Порошкова фарба Італія (1104322232)

Кронштейн упору противідкатного Lokhen Порошкова фарба Італія (1104322232)

Код: 066813
Купити Кронштейн упору противідкатного Lokhen Порошкова фарба Італія (1104322232)
Кронштейн упору противідкатного Lokhen Порошкова фарба Італія (1104322232) brand imageБрендBrand
Артикул 15437
Бренд Lokhen
Матеріал Порошкова фарба
Показати всі характеристики
Закінчився 412 грн
  • Специфікація
  • Опис
  • Корисні посилання
  • Оплата та доставка
  • Відгуки 0
Специфікація
Характеристики:
Артикул 15437
Матеріал Порошкова фарба
Бренд Brand
Бренд Lokhen
Опис

Тримач металевий під черевик противідкатний вантажний

Виробник: Lokhen (Італія).

  • L - 205 mm;
  • B - 215 mm;
  • H - 240 mm.

Упор противідкатний "Lokhen" з металевою вставкою для зачепа з дорогою. Виготовлений з високоміцного пластика, який стійкий до великих навантажень і деформацій. Продукція італійського виробника "Lokhen" відрізняється довговічністю, сучасним дизайном і практичністю.

Іноді буває так, що вантажний автомобіль потрібно припаркувати на досить крутому схилі, і зовсім не завжди гальмо стоянки може впоратися з реалізацією поставленого завдання. Особливо це стає проблемою, якщо автомобіль має значну вагу, а схил знаходиться під великим кутом. Тоді на допомогу приходить противідкатний упор для вантажних автомобілів "Lokhen", який ви можете придбати в нашому магазині.

Для виготовлення противідкатних упорів черевиків використовується міцний пластик, здатний витримати велике навантаження і стійкий до впливу атмосферних опадів (води, снігу і т.п.). Невеликі розміри і невелика вага забезпечують зручність при зберіганні і транспортуванні вироби.

Купити противідкатний башмак для вантажних автомобілів можна в нашому магазині в один клік. Ми є офіційним представником італійської компанії "Lokhen" в Україні. Купуючи противідкатний башмак "Lokhen" на нашому сайті - ви робите ставку на якість.

Оплата та доставка
Відгуки про Кронштейн упору противідкатного Lokhen Порошкова фарба Італія (1104322232)