Каталог товарів

Ручка механізму натягу тенту Цинк Польща (1801300078)

Код: 067130
Купити Ручка механізму натягу тенту Цинк Польща (1801300078)
Ручка механізму натягу тенту Цинк Польща (1801300078) brand imageБрендПольща
Артикул 14998
Показати всі характеристики
✓ В наявності 291 грн
  • Специфікація
  • Опис
  • Корисні посилання
  • Оплата та доставка
  • Відгуки 0
Специфікація
Характеристики:
Артикул 14998
Бренд Польща
Опис

Механізм натягу тенту напівпричепа

Механізм натягу тенту напівпричепа забезпечує натяг полотна з ПВХ, банерної тканини або брезенту. Завдяки цьому конструкція виходить рівною і міцною. Якщо тент недостатньо натягнутий, його використання буде пов'язане з рядом труднощів. У випадку зі стінками кузова вантажного авто, недостатній натяг може привести до пошкодження тенту, а за ним і вантажу в кузові автомобіля.

Трещітка для натягу тенту дозволить вам швидко і без особливих зусиль змінювати положення тентового полотна, оптимізує процеси навантаження і розвантаження вантажів. Цей механізм простий в установці, надійний і довговічний. Щоб привести його в рух, досить зусиль однієї людини.

Особливо широко бічні натягувачі тенту використовуються у великих кузовах, а також причепах і напівпричепах. Натягувач забезпечує швидку натяжку і надійну фіксацію бокового тенту, він простий в експлуатації та монтажі.

Купити механізм натягу тенту можна в нашому магазині в один клік. Наш магазин пропонує вашій увазі всі необхідні запчастини і комплектуючі для вашого фургона, причепа або напівпричепа. Обирайте якість!

Оплата та доставка
Відгуки про Ручка механізму натягу тенту Цинк Польща (1801300078)