Каталог товарів
Головна Екстерʼєр Комплектуючі і запчастини для причепів Драбини для вантажівок Сходинка відкидна для фургонів, вантажівок (цинк) Цинк Польща (2001303000)

Сходинка відкидна для фургонів, вантажівок (цинк) Цинк Польща (2001303000)

Код: 067202
Купити Сходинка відкидна для фургонів, вантажівок (цинк) Цинк Польща (2001303000)
Сходинка відкидна для фургонів, вантажівок (цинк) Цинк Польща (2001303000) brand imageБрендПольща
Артикул 12631
Показати всі характеристики
✓ В наявності 708 грн
  • Специфікація
  • Опис
  • Оплата та доставка
  • Відгуки 0
Специфікація
Характеристики:
Артикул 12631
Бренд Польща
Опис

Висувна драбина для фургона — це необхідна деталь для фургонів та іншої вантажної техніки з високою посадкою. Без них водій не зможе потрапити у вантажний відсік автомобіля. Драбина автомобільна виготовлена з цинку та інших надійних та довговічних металів. Завдяки розсувній конструкції такі ступені можна легко сховати.

Зручна і надійна конструкція дозволяє значно прискорити процес монтажу. Також на ступенях є покриття, яке не дозволяє ногам ковзати, навіть якщо на вулиці сильний мороз або дощ.

Далеко не всі моделі вантажного транспорту оснащені сходами. Якщо на авто ведеться активне перевезення вантажів з подальшим розвантаженням і новим завантаженням поза спеціально обладнаними місцями, то процес стане складним.

У нашому асортименті представлені висувні драбини з однією або декількома сходинками. Всі сходи є складними — після використання вони забираються і не заважають навантаженню на спеціально обладнаних майданчиках.

Купити драбину для фургона можна в нашому магазині в один клік. Наш магазин пропонує вашій увазі всі необхідні запчастини та комплектуючі для вашого фургона, причепа або напівпричепа. Обирайте якість!

Оплата та доставка
Відгуки про Сходинка відкидна для фургонів, вантажівок (цинк) Цинк Польща (2001303000)