Головна Блог Статті Новини Toyota Land Cruiser 300 отримав 5 зірок у рейтингу безпеки ANCAP
Vnedorognik.ua logo

Toyota Land Cruiser 300 отримав 5 зірок у рейтингу безпеки ANCAP

Категорія:

Краш тест Тойота Ленд Крузер 300 купити запчастини в Україні ціна

Преміальний позашляховик від Toyota 2022 пройшов тести на безпеку від австралійської організації ANCAP. Тести є актуальними для всіх комплектацій крім версії GR Sport. В оснащення тестованих автомобілів входили:

  • 2 фронтальні подушки безпеки;
  • бічні для захисту грудей та голови;
  • нижні для збереження колін пасажира та водія.

З оснащення також присутня система екстреного гальмування з помічником утримання в смузі та можливістю руху в потоці. Були й функції попередження про виїзд зі смуги руху та система аварійного утримання у смузі з контролем швидкості.

Оцінка краштесту Toyota Land Cruiser 300 купити аксесуари в Україні ціна

Завдяки використанню нової платформи TNGA-F, інженерам вдалося не тільки покращити результати під час проходження жорсткіших стандартів, але й запровадити нові технології безпеки.

Результати краш-тесту LC300 тюнінг в Україні купити ціна

Виходячи з результатів, ANCAP привласнив великому позашляховику 89% за захист дорослих пасажирів та 88% за захист дітей. Обидві оцінки дуже добрі для свого класу. Land Cruiser 300 отримав 81 відсоток за захист вразливих учасників дорожнього руху (пішоходів), що, знову ж таки, вражаюче для такого великого автомобіля. Також він досягнув 77% для своїх бортових механізмів активної безпеки.

Toyota Land Cruiser 300 Crash Test Results ціна тюнінг опції в Україні

Незважаючи на великі габарити, закладені фахівцями Тойота можливості безпеки нового покоління Toyota Land Cruiser дуже вражають. Що ж, нам залишається дочекатися вердикту від EuroNCAP, регламент проведення якого нещодавно оновився і тепер є одним з найвибагливіших серед подібних організацій.

Нагадаємо, що Land Cruiser 300 був презентований минулого року та вже доступний для покупки на українському ринку, а черга у світі на новий люксовий позашляховик розтяглася на кілька років вперед.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (4) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!