Головна Блог Статті Новини Нові пікапи для України та Європи
Vnedorognik.ua logo

Нові пікапи для України та Європи

Категорія:

Зміст:

Нові Німецькі пікапи

Mercedes-Benz X-Class

Mercedes-Benz X-Class купити тюнінг в Україні ціна

Якщо ви шукаєте шикарний пікап, то Mercedes-Benz X-Class - це ваш вибір. Фірмовий дизайн і шикарний інтер'єр - це той пікап, який говорить усім іншим - справи йдуть відмінно.

На жаль, під усім цим ховається машина, ідентична Nissan Navara, і не потрібно багато зусиль, щоб зрозуміти, де закінчується Мерседес. Усередині ви отримаєте вентиляційні отвори і рульове колесо від легкового Mercedes, а також безліч перемикачів і пластику, які раніше використовувалися в Nissan Qashqai. При цьому, сидіння мають мерседесівський комфорт, а всередині X-Class достатньо місця для комфортної поїздки чотирьом дорослим.

Оптимальним вибором для щоденного використання стане 163-сильний 2,0-літровий дизельний двигун Nissan, який у Mercedes має назву X220d, хоча 258-сильний V6 у X 350d дуже привабливий і запропонує більше драйву. Загалом, якщо ви готові переплатити за дизайн Мерседес, то цей пікап вартий своїх грошей і його можна знайти та купити в Україні.

Тюнінг Mercedes-Benz X-Class

Volkswagen Atlas Tanoak

Volkswagen Atlas Tanoak деталі купити в Україні ціна тюнінг

Пікап Atlas Tanoak може забезпечити достатньо місця для п'яти пасажирів, а подовжена колісна база ставить його в один клас із такими автомобілями, як Honda Ridgeline. Загалом, Atlas Tanoak використовує ту саму платформу MQB, що й інші моделі Volkswagen, хоча й вирізняється розширеним шасі.

Однією з цікавих особливостей Volkswagen Tanoak є висувна рейка на даху, яка полегшує перевезення довгих предметів. Просто висуньте рейлінг зі свого положення навпроти кабіни і використовуйте його для перевезення довгих предметів на даху. Кузов пікапа Volkswagen Atlas Tanoak ідеально підходить для водіїв, які шукають спосіб перевезення транспортних засобів для відпочинку, таких як квадроцикли або мотоцикли, або для тих, хто займається легкою працею, наприклад, садить сад. Volkswagen Atlas Tanoak матиме непогану потужність, із двигуном VR6 об'ємом 3,6 л, що продукує 276 кінських сил і 360 Нм крутного моменту.

Поки цей пікап не надійшов у продаж, але Фольксваген має намір випустити новинку в найближчі роки. Ринки збуту на даний момент не розголошуються.

Нові Французькі пікапи

Renault Duster Oroch

Renault Duster Oroch тюнінг в Україні запчастини з доставкою

Renault Oroch - це середньорозмірний 4-дверний пікап від Renault, призначений переважно для південноамериканського ринку, але продавався і в деяких країнах Африки та Східної Європи. Він має чотири двері, місце для п'яти пасажирів, вантажопідйомність 680 кг і 683 літри корисного простору в кузові.

Oroch створено на базі популярного бюджетного позашляховика Dacia Duster, але він отримав збільшену колісну базу на 155 мм та загальну довжину у 4,70 м.

Renault Duster Oroch пропонувався з кількома комплектаціями (3) та 2 двигунами на вибір - об'ємом 1,6 або 2 літри. Обидва бензинові та дуже надійні. Перший пікап від Рено отримав тільки задній привід і дві КПП - шестиступінчасту механічну або чотириступінчасту автоматичну коробки передач. Щодо підвіски, то вона тут полегшена порівняно з Duster. Гальма в коло барабанні, що підкреслює бюджетність пікапа.

У базі доступні рейлінги на даху, але за доплату можна встановити кенгурятник з додатковою оптикою, захист заднього скла та розширювачі колісних арок. Салон повністю ідентичний та уніфікований із Duster.

Тюнінг Renault Duster Oroch

Peugeot Landtrek

Peugeot Landtrek купити тюнінг в Україні ціна

Landtrek - це перший пікап з часів улюбленого багатьма 504 Pickup кінця 1990-х років - важлива модель для французького виробника. Це може пояснити, чому вони вдалися до допомоги китайської компанії Changan Automobile.

Це означає, що Landtrek заснований на базі Keicene F70 і, найімовірніше, матиме ту саму лінійку двигунів, починаючи з малопотужного 1,9-літрового дизельного агрегату, що відповідає стандартам euro 6. Можна замовити й потужніший 2,4-літровий дизель, але він доступний далеко не на всіх ринках.

З особливостей можна відзначити непогану буксирувальну масу в 3500 кг і глибину подолання броду в 600 мм. Крім того, Keicene F70 не просто так обрано як основу для пікапа Peugeot. PSA Group обкатують на ньому свої агрегати, розроблені спільно з китайськими фахівцями з Changan. Таке рішення дасть змогу позбутися багатьох проблем для європейських покупців, оскільки їхній пікап буде ретельно перевірений і позбавлений більшості проблем. Його вже зараз можна купити на ринках Європи та зустріти на українських дорогах.

Тюнінг Peugeot Landtrek

Renault Alaskan

Renault Alaskan тюнінг в Україні запчастини з доставкою

Alaskan - другий пікап від Рено, але цього разу орієнтований на європейські та американський ринки. Повнопривідний пікап пропонується з 3 комплектаціями і дизельним мотором на 2,3 літра. У парі з ним пропонується МКПП на 6 передач або АКПП на 7. Чотиридверна кабіна пропонує 5 повноцінних місць. Ця модель також як і пікап Mercedes, виконана на платформі Nissan NP300 Navara. Комфорт підвіски забезпечується за рахунок незалежної багатоважільної підвіски зі стабілізатором поперечної стійкості. Гальмівна система складається з передніх дискових і задніх барабанних гальм.

У базі Alaskan оснащений протитуманними фарами і світлодіодними стоп-сигналами. У салоні розташований 7-дюймовий мультимедійний екран із Bluetooth. Забезпечують безпеку 7 подушок безпеки. З оснащень також є клімат-контроль, підігрів передніх сидінь, безключовий доступ і помічники під час підйому та спуску зі схилів.

Тюнінг Renault Alaskan

Нові Італійські пікапи

Fiat Fullback

Fiat Fullback купити тюнінг в Україні ціна

Це ще один європейський бренд, який перейняв базу від японського побратима. Fiat Fullback побудований на базі Mitsubishi L200. Італійці не стали псувати характеристики Л200, змінивши лише трохи дизайн і випустивши версію з подвійною кабіною. У результаті цього довжина кузова стала меншою на 24 см.

Під капотом Fullback можуть бути кілька модифікацій 2,4-літрових турбодизелів, що мають різний ступінь форсування. З ними працює або 5-ступінчаста АКПП, або 6-ступінчаста механічна коробка передач.

Фуллбек отримав повний привід і систему з 4 режимами роботи (з можливістю вимкнути повний привід). Центральний диференціал забезпечується за рахунок вискомуфти, яка швидко підключає задню вісь при пробуксовці передніх коліс.

Крім цього, пікап має системи ABS, курсової стабілізації, 2 фронтальні подушки безпеки і тканинну оббивку сидінь. Багатші версії можуть мати шкіряні сидіння, систему стабілізації причепа, що буксирується, та мультимедійну систему з екраном.

Тюнінг Fiat Fullback

Fiat Toro

Fiat Toro тюнінг в Україні запчастини з доставкою

Більш компактне рішення від Fiat - Toro. Цей пікап побудований на базі Jeep Renegade і являє собою маленький, але економний автомобіль з тонкою оптикою і похилою формою, що робить його візуально більшим.

Приводить у рух Fiat Toro 1,8-літровий бензиновий агрегат EtorQ Flex, здатний також працювати на метанолі. Як альтернатива доступний сучасний турбодизель на 2 літри з системою MultiJet. Бензиновий Toro може бути тільки передньопривідним, тоді як дизельна версія за доплату може отримати систему повного приводу. З мотором працюють 6-ступінчасті АКПП або МКПП, а найтоповіші версії оснащуються 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Для покупця доступні кілька комплектацій, що включають більш просунуту мультимедійну систему, двозонний клімат-контроль, панорамний дах, асистент під час старту в гору, парктроніки тощо. Пікап доступний на ринках Америки та Європи.

Тюнінг Fiat Toro

Нові Корейські пікапи

Ssang Yong Musso

Ssang Yong Musso тюнінг в Україні запчастини з доставкою

Якщо у світі автомобілів бренд SsangYong може відлякати, то у світі працьовитих пікапів він є привабливим аргументом - особливо коли його поставляють за привабливою ціною і з великою гарантією. Пікапи SsangYong, зокрема модель Musso, заслужили звання "надійного трудяги" та користуються попитом на ринках Європи та Великої Британії.

У переліку модифікацій останнього покоління слід віддати перевагу моделі з автоматичною коробкою передач, оскільки вона підвищує економічність 2,2-літрового двигуна потужністю 181 к.с., як порівняти з механічною версією. Крім цього, АКПП дає змогу буксирувати 3,5, а не 3,2 тонни. Двигун чуйний і цілком надійний, а повний привід входить у стандартну комплектацію. Варто відзначити надійну підвіску, яка навіть українськими дорогами буде впевнено пересуватися.

Всередині Musso здається менш утилітарним, ніж деякі його конкуренти, а оскільки він створений на базі громіздкого позашляховика Rexton, ви також отримаєте багато місця. Насправді, Musso - один із найкращих 5-місних пікапів за свої гроші.

Тюнінг Ssang Yong Musso

Hyundai Santa Cruz

Hyundai Santa Cruz купити тюнінг в Україні ціна

Корейський Santa Cruz об'єднує і позашляховик Tucson (на його базі його і побудовано), і повноцінний пікап. Гамма двигунів починається з 2,5-літрового чотирициліндрового бензинового агрегату, але дорожчі комплектації оснащені потужною турбочетвіркою, що забезпечує хорошу динаміку для цього пікапа. На вибір можна купити як повнопривідну версію, так і передньопривідну.

Тягова спроможність Santa Cruz становить 2 300 кг, а вантажопідйомність - 640 кг, що досить непогано для невеликого пікапа. Салон уніфікований з Tucson, що добре, адже позашляховик вирізняється зручним і практичним інтер'єром. З особливостей варто виділити системи безпеки. FCW та AEB з функцією виявлення пішоходів та велосипедистів входять до стандартної комплектації. BSW і RCTW є опціональними. Хоч основний ринок Hyundai Santa Cruz - американський, ці пікапи можна знайти і в Україні, при чому як б/в, так і нові у "сірих" дилерів.

Тюнінг Hyundai Santa Cruz

Нові Японські пікапи

Mazda BT-50

Mazda BT-50 кунг в Україні запчастини ціна купити тюнінг

Порівняно зі своїм попередником на базі Ford, новий BT-50 нижчий, ширший і більш акуратно скомпонований. Капот і крила витончено перетікають зі знайомої комбінації фар і решітки радіатора Mazda у відкинуту назад лінію даху. У бічному профілі відсутня тонка гра світла і тіні (уцуроі) як у інших Мазд, у цьому плані пікап практично ідентичний Isuzu D-Max, на базі якого побудовано BT-50.

Тим, кому потрібен орієнтований на сім'ю пікап, варто звернути увагу на більш комфортабельний і дорогий 4x4, який оснащений усіма необхідними системами безпеки. Але для тих, хто орієнтується на вартість, модель 4x2 MT є одним із найдешевших брендових пікапів із великим двигуном. Так, ви можете придбати його близнюка Isuzu за трохи меншу ціну, але він не поставляється зі світлодіодними фарами або п'ятирічною гарантією Mazda на безкоштовне обслуговування. До слова, Mazda користується популярністю не тільки в Азії, а й у Європі. В Україні, на жаль, пікап BT-50 не доступний.

Тюнінг Mazda BT-50

Toyota Land Cruiser 79 Pickup

Toyota Land Cruiser 79 кунг в Україні запчастини ціна купити тюнінг

Cruiser 79, що входить до серії Land Cruiser 70, являє собою один із чотирьох варіантів кузова, доступних у цій серії. У Land Cruiser 79 є два варіанти шасі з кабіною: двомісний пікап для ферм і робіт і п'ятимісна подвійна кабіна. Як і інші побратими з 70-ї серії, 79-ка чудова на бездоріжжі, але може стати трохи виснажливою на дорозі, особливо під час руху по односмугових дорогах, оскільки вона повільно розганяється, а обгін вимагає трохи терпіння.

Усі автомобілі Landcruiser серії 79 оснащені надійним турбодизельним двигуном V8 об'ємом 4,5 літра. Він має великий крутний момент на низьких обертах, що забезпечує відмінну продуктивність при перевезенні великих вантажів, буксируванні та їзді бездоріжжям.

Land Cruiser 79 володіє чудовою потужністю, щоб впоратися з найскладнішими умовами. Подумайте про вантажний відсік цього утилітарного автомобіля, 1525 мм завдовжки та 1600 мм завширшки з вантажопідйомністю від 900 кг до 1000 кг. Це справді утилітарний пікап, здатний доставити вас будь-куди і привезти назад. Ці пікапи випускаються і зараз. В Австралії можна купити Toyota Land Cruiser 79 2022 року випуску, і там він досі користується актуальністю. У Європі та Україні ж можна знайти оголошення про продаж цих пікапів і отримати один із них у своє користування.

Тюнінг Toyota Land Cruiser 79

Нові Китайські пікапи

Maxus T60

Maxus T60 запчастини купити в Україні ціна

T60 - найнадійніший та найефективніший пікап у категорії легких 1-тонних пікапів. Він спеціально розроблений для того, щоб бути ефективним, працьовитим і найвищою мірою здатним задовольнити логістичні вимоги типового покупця.

Пікап доступний у бензиновому та дизельному варіантах, а також у конфігураціях 4x2 та 4x4. T60 має простору кабіну, що забезпечує комфортне розміщення пасажирів другого ряду. Крім того, він також оснащений бічними підніжками для поліпшення посадки.

Додаткові функції, такі як автоматична трансмісія, круїз-контроль і система попередження про сходження зі смуги руху, доступні опціонально.

T60 отримав 5 зірок від ANCAP за безпеку. Для цього його оснастили подвійними подушками безпеки, ABS+EBD+ESP, що забезпечують контроль і безпеку на дорозі, і задніми датчиками для додаткової допомоги водієві. Maxus T60 продається на більшості ринків, включно з Європейським.

Тюнінг Maxus T60

JAC T8

JAC T8 кунг в Україні запчастини ціна купити тюнінг

T8 - це остання модель пікапа компанії JAC. Порівняно з пікапом T6, на базі якого він створений, T8 має більш стильний та сучасний вигляд. Найбільш помітною відмінністю є його значно агресивніша зовнішність, у якій домінує велика трапецієвидна решітка радіатора з написом "JAC" великими літерами. Інтер'єр T8 також на крок вище ніж у його побратима T6. Він отримав оновлену приладову панель з модернізованим оздобленням і великим сенсорним екраном мультимедійної системи.

Під капотом пікапа JAC T8 встановлений 2,0-літровий двигун потужністю 136 к. с. і 320 Нм крутного моменту, що відповідає стандарту Euro IV. Потужність передається на задні колеса через шестиступінчасту МКПП. JAC T8 можна купити як у країнах Європейського союзу, так і в Україні, де він користується популярністю завдяки оптимальному співвідношенню ціни-якості.

Тюнінг JAC T8

Foton Tunland

Foton Tunland купити тюнінг в Україні ціна

Цей повнопривідний пікап з подвійною кабіною було випущено для австралійського ринку в 2019 році, і за 35000$ це гарний повнопривідний пікап, хоч і капітанського виробництва.

Tunland оснащено двигуном 2.8L DIESEL TURBO 4 потужністю 130 кВт і крутним моментом 365 Нм із шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. FOTON стверджує, що Tunland споживає 8,9 л/100 км у комбінованому циклі. Він має паливний бак об'ємом 76 л, що означає, що на повному баку він зможе проїхати 854 км, але, за відгуками покупців, ця цифра в реальності на 10-20% менша.

Розміри Tunland становлять 1860 мм заввишки, 5310 мм завдовжки, 1880 мм завширшки з колісною базою 3105 мм і 2000 кг ваги. Tunland 2023 має дорожній просвіт 210 мм і тягове зусилля 3000 кг із гальмами та 750 кг без гальм.

Tunland отримав 3-зірки з безпеки від ANCAP і зустрічається на деяких ринках Європи, Іспанії зокрема.

Тюнінг Foton Tunland

Maxus T70

Maxus T70 кунг в Україні запчастини ціна купити тюнінг

Модель T70 - це доволі старий (за мірками швидкості появи китайських автомобілів) великий пікап з виразною решіткою радіатора, цікавим інтер'єром та комфортним дизайном. T70 являє собою « оригінал», з якого зробили минуле покоління MG Extender. Власники відзначали його надійність, практичність і дешевизну в обслуговуванні.

Що стосується силової установки, у пікапі Maxus T70 розташований турбодизель на 2.0 літра, що відповідає китайському стандарту викидів "China 6". Існує дві модифікації цього мотора: однотурбінний на 161 к. с. і 375 Нм і двотурбінний, потужністю 214 к. с. і 480 Нм. Коробка передач в обох варіантах семиступінчаста автоматична, що передає момент на повнопривідне шасі.

Тюнінг Maxus T70

Great Wall Wingle 7

Great Wall Wingle 7 кунг купити в Україні деталі ціна тюнінг

Wingle 7 являє собою середньорозмірний пікап, орієнтований на сімейних чоловіків і трудяг, яким потрібен надійний транспорт, здатний перевезти багато вантажу з комфортом і без поломок. І як показують продажі, у Wingle 7 це виходить. Він підходить як для щоденної їзди, так і для перевезення доволі великого обсягу вантажів.

За фактом, пікап Wingle 7 є відокремленим автомобілем з розробленою інженерами Great Wall конструкцією, але, варто зазначити, що його рама вельми схожа з Isuzu D-Max першого покоління.

Силовий агрегат доступний на вибір з 2.4 бензинового мотора або 2-літрового дизеля, що входить до "топ 10 китайських двигунів" і видає 105 кВт / 315 Нм крутного моменту. Енергія передається через 6-ступінчасту МКПП на систему повного приводу, доступну в базі. Пікап Great Wall Wingle 7 можна купити в Україні та деяких країнах Європейського союзу.

Тюнінг Great Wall Wingle 7

Great Wall Poer

Great Wall Poer кунг в Україні запчастини ціна тюнінг

Poer - це дешевий середньорозмірний пікап, покликаний замінити Wingle 7. Він поєднує всі ті ж характеристики: доступну ціну, хорошу надійність і місткий кузов. Але новинка вигідно вирізняється ще й чудовим дизайном, опрацьованим салоном, непоганим оснащенням і непоганим дизельним двигуном на 150 к. с. та 400 Нм крутного моменту.

Він став першим автомобілем бренду, побудованим на новій платформі P71. Вона виділяється рамною конструкцією і пружинною підвіскою « по колу». До країн Європи та України пікап дістався у 2021 році та користується попитом завдяки дешевій ціні та приємному зовнішньому вигляду.
Додатко дізнатись більше про цей пікап.

Тюнінг Great Wall Poer

Dongfeng Rich 6

Dongfeng Rich 6 в Україні купити тюнінг ціна оригінал Київ кунг купити ціна

Rich 6 - пікап, розроблений компанією Zhengzhou-Nissan на базі Nissan Navara. Він позиціонується як дешевша альтернатива Nissan Navara, відрізняючись своїм зовнішнім виглядом. Фактично ж, Rich 6 позиціонується між новим пікапом Rich і Навара з габаритами 5290×1850×1810мм і колісною базою в 3150мм. Форма бічної частини автомобіля в основному збережена з "оригіналом". Rich 6 оснащується шинами 255/70 R16, а гальма передні дискові, задні барабанні. Функція ESP доступна на всіх моделях вище стандартної комплектації. Довжина, ширина та висота кузова вантажівки становлять 1510×1562×475мм.

Центральна панель керування виконана у двокольоровому виконанні, але дизайн інтер'єру є відносно нейтральним та не звертає на себе уваги. Матеріали на центральній консолі виконані з жорстких пластикових матеріалів, що обмежено вартістю.

На вибір доступні два двигуни: бензиновий на 2,4 л та дизельний 2,5Т. Перший двигун має максимальну потужність 158 к. с. і крутний момент у 230 Нм. В якості трансмісії використовується коробка передач 5MT. Дизельний двигун 2.5T розвиває максимальну потужність у 140 к. с. і 305 Нм. В якості трансмісії використовується коробка передач 5MT і 6AT від ZF. Система повного приводу від BorgWarner, але вона не оснащена блокуванням диференціала заднього моста, що позначиться на її прохідності по бездоріжжю. Конструкція підвіски - спереду звичайна двоважільного типу, ззаду ресорна, а пружним елементом є 5-листові ресори змінного перерізу.

Ціна Dongfeng Rich 6 на китайському ринку становить від 12000 до 20000 доларів США. Партія таких пікапів нещодавно з'явилася на території України.

Тюнінг Dongfeng Rich 6

Нові Британські пікапи

Land Rover Defender Pickup

Land Rover Defender Pickup в Україні купити тюнінг ціна оригінал Київ

Дво- або чотиридверні модифікації пікапа Defender засновані на базі « короткого» або ж « довгого» позашляховика. Уперше їх показали в далекому 1983 році, причому одразу з усіма трьома варіантами колісної бази, які отримали індекси: «90», «110» та «130». У 2007 році британці модернізували вже добряче застарілий силовий агрегат, замінивши його на сучасніший і трохи змінивши зовнішній вигляд машини. Після цього, у 2012 році Land Rover Defender Pickup отримав ще один мотор та інший інтер'єр.

Зовні Дефендер пікап у вантажній модифікації відрізняється від позашляховика тільки наявністю бортів. Довжина Land Rover Defender 90 Pickup становить 3658 мм, ширина – 1791 мм, висота – 2032 мм. Модифікації «110» мають довжину 4578 мм, ширина і висота ідентичні «молодшому», а версія «130» на 604 мм довша за «110-й» Defender Pickup. За майже 40 років існування цей пікап встиг продаватися на всіх континентах, при чому як для цивільних цілей, так і для військових. Хоч в Україні він офіційно не продається, на ринку вживаних автомобілів є кілька цікавих варіантів.

Тюнінг Land Rover Defender Pickup

Ineos Grenadier

Ineos Grenadier в Україні купити запчастини ціна Київ

Британська компанія Ineos вирішила, що світові потрібен міцний і надійний як кирзовий чобіт пікап 4×4, який заповнить порожнечу, залишену старим Land Rover Defender. І не важливо що Land Rover щойно випустив абсолютно новий Defender, на базі якого цілком може з'явитися і пікап у майбутньому. Але за незграбним і кубічним дизайном Grenadier ховається безліч сучасних розробок, включно з двигунами від BMW.

Однак, головне те, що Ineos вже показала зображення версії пікапа - це більше, ніж можна сказати про Land Rover. Замовлення на комерційну версію відкриті, але поки немає точної дати, коли з'явиться пікап, хоча виробник заявляє, що він точно буде.

MG Extender

MG Extender кунг в Україні запчастини ціна купити тюнінг

Останнє покоління MG Extender базується на пікапі Maxus T90 та продається як із лівим, так і з правим кермом, що дало змогу активно продавати його на Австралійському та інших ринках із правокермовими авто. MG Extender оснащується 2,0-літровим турбодизельним чотирициліндровим двигуном потужністю 119 кВт і 375 Нм і пропонується з шестиступінчастою МКПП або АКПП з низьким діапазоном повного приводу.

MG отримує контроль стійкості, попередження про сходження зі смуги руху, запуск і спуск із пагорба, а також систему контролю тиску в шинах, але для повноцінної конкуренції таким бестселерам, як Амарок або Рейнджер, йому бракує адаптивного круїз-контролю, допомоги під час сходження зі смуги руху, а також автоматичного дальнього світла й автономного екстреного гальмування, які, до речі, є на китайському пікапі Maxus.

У салоні пасажири отримують 10-дюймову інформаційно-розважальну систему з підтримкою Apple CarPlay та Android Auto, камери 360 градусів, а також базове голосове керування телефонними дзвінками через Bluetooth, супутникову навігацію, аудіосистему й клімат-контроль.

Тюнінг MG Extender

Нові Американські пікапи для Європи

Jeep Gladiator

Jeep Gladiator в Україні купити тюнінг ціна оригінал Київ

Після довгої перерви, Jeep повернувся до сегменту пікапів, випустивши Gladiator - новий середньорозмірний пікап американського бренду. Він поєднує в собі міцність Wrangler і практичність пікапа. Як і його позашляховик, Gladiator має кузов на рамі та підвіску з пружинами на обох осях. Пропонується два варіанти: початковий рівень "Sport" і більш просунутий "Rubicon". Як і в Wrangler, у Gladiator можна зняти дах і двері, що є унікальною особливістю для пікапа.

Під капотом пікапа Gladiator розміщено знайомий за Jeep 3,6-літровий бензиновий V6 Pentastar потужністю 285 к. с. і 352 Нм крутного моменту. Цей двигун працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Повний привід встановлено на всіх версіях пікапа. Ці пікапи вельми поширені на рідному Американському ринку та зустрічаються на дорогах Східної Європи, України зокрема.

Тюнінг Jeep Gladiator

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (6) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

Давно шукав таку підбірку пікапів для нашого ринку?

Ян Матюшевич • 05.10.2022

Класний список. От тільки коли вони усі з'являться в Україні))

Вячеслав • 05.10.2022