Головна Блог Статті Новини Great Wall представив дешеву копію Suzuki Jimny - Tank 100
Vnedorognik.ua logo

Great Wall представив дешеву копію Suzuki Jimny - Tank 100

Категорія:

Ще минулого року китайський виробник створив новий бренд для глобального бренду – Tank, на який покладає великі надії. На даний момент їхня лінійка налічує кілька моделей, таких як Tank 600, 500, 300. Деякі з них вже представлені та успішно продаються на ринках Азії та Європи.

Запчастини для Tank 100 купити в Україні Київ ціна з доставкою

Однією з них стала наймолодша на сьогоднішній момент модель під назвою 100. Її фотографії спливли минулого тижня в мережі, і в багатьох з'явився інтерес до новинки за смачною ціною.

Тюнінг для Tank 100 купити в Україні

У китайського позашляховика з японським дизайном дуже схожі габарити та пропорції з "оригіналом" – останнім поколінням Jimny. Подібні контури бампера, накладки на колісних арках, віконні лінії та дизайн змушують задуматися, чи варто переплачувати за Suzuki Jimny при такій альтернативі?

Suzuki Jimny 2022 року випуску запчастини купити в Україні ціна

До речі, є деталі, запозичені й у інших моделей, наприклад головна оптика, схожа на таку в позашляховика Ford Bronco 2022. Хоча ми і чудово знаємо як мешканці піднебесної люблять копіювати, останнім часом вони начебто відійшли від цієї задумки. Але, може, це було просто невелике затишшя перед бурею? Нещодавно вони також представили позашляховик Jetour TX, який нагадує останній Land Rover Defender.

Вид ззаду на новий позашляховик Tank 100 ціна в Україні

Щодо технічних даних, відомо небагато. Tank 100 планують оснащувати 2,0-літровим бензиновим чотирициліндровим двигуном з нагнітачем, що виватиме аж 224 кінські сили. Нагадаємо, що топовий мотор на 1,5 літра в Suzuki Jimny видає лише 102 к.с. Тож хоч Tank 100 і копіює інші бренди, зате може запропонувати більше за меншу вартість, що важливо.

Інтер'єр джипу Tank 100 Купити аксесуари для позашляховиків в Україні.

А якщо ви задумалися про покупку японського "геліка" або вже маєте такий, пропонуємо вам ознайомитися з можливостями по тюнінгу Suzuki Jimny, які дуже вражають і задовольнять практично кожного.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok
Сподобався матеріал? Так (6) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

Suzuki Jimny, сделали на столько популярный автомобиль, что его даже стали копировать)

Василий • 28.01.2022