Головна Блог Статті Новини Чотири нові моделі Jeep тепер доступні в Україні
Vnedorognik.ua logo

Чотири нові моделі Jeep тепер доступні в Україні

Категорія:

Jeep Wrangler проти Grand Cherokee купити тюнінг посилені запчастини Україна ціна

Автомобільний Альянс "Стеллантіс Україна" нещодавно представив нову лінійку моделей бренду Jeep, які будуть доступні для продажу через існуючу дилерську мережу в Україні. Бренд Jeep буде представлений в Україні чотирма моделями, а саме: Grand Cherokee, Wrangler, Compass та Avenger.

  • Grand Cherokee

Grand Cherokee купити тюнінг посилені запчастини Україна ціна

Флагманський позашляховик Grand Cherokee був вперше представлений у 1993 році і з тих пір став одним з найбільш продаваних кросоверів в Америці. У 2021 році було представлено нове покоління позашляховика з подовженою платформою та трирядною конфігурацією сидінь. Воно отримало і подовжену  "L" версію. Втім, очікується, що Україна отримає укорочену модель, яка також була презентована у вересні того ж року. Обидві модифікації базуються на платформі Giorgio, від якої також походять Alfa Romeo Giulia та Stelvio.

В Європейському Союзі Jeep Grand Cherokee доступний лише в гібридній версії, ціна якої починається від 79,500 євро. Чи буде ця версія доступна в Україні, поки що невідомо.

  • Wrangler

Jeep Wrangler купити посилені запчастини Україна ціна тюнінг

З появою у 2021 році гібридної версії 4XE, поточне четверте покоління Jeep Wrangler, яке було випущено у 2017 році, отримало значне оновлення. Однак навряд чи гібридна конфігурація автомобіля буде запропонована на українському ринку. Але можливість отримати офіційний новий позашляховик з салону обрадує багатьох українців.

  • Compass

Jeep Compass купити посилені запчастини Україна ціна тюнінг

Jeep Compass - невеликий кросовер що збирається на заводі Альянсу в Melfi, Італія, минулого року був представлений на європейському ринку в електрифікованій версії e-Hybrid конфігурації. Для Compass також доступна гібридна версія з повним приводом, ціна якої в Європі стартує від 47 250 євро.

  • Avenger

Jeep Avenger купити посилені запчастини Україна ціна тюнінг

Компактний кросовер Jeep Avenger дебютував лише минулого року, і нова модель для ринку ЄС вийшла у вигляді передньопривідного електромобіля. Однак виробник планує випускати і "звичайні" версії з двигуном внутрішнього згоряння та повним приводом. Новий автомобіль коштуватиме від 37 000 євро в ЄС і вироблятиметься на заводі в Tychy, Польща.

Наразі ціни та комплектації жодної з вищезгаданих моделей Jeep для українського ринку ще не розголошуються. Але перші замовлення на них вже приймаються онлайн.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (2) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

Cool!

Вячеслав • 03.03.2023