Головна Блог Статті Новини Arctic Trucks переробила Mitsubishi Pajero Sport AT35 під бездоріжжя
Vnedorognik.ua logo

Arctic Trucks переробила Mitsubishi Pajero Sport AT35 під бездоріжжя

Категорія:

Arctic Trucks версія Mitsubishi Pajero Sport купити тюнінг Україна оригінал ціна Київ

Відома у всьому світі ісландська компанія з тюнінгу та переробки автомобілів продемонструвала результати своєї модифікації Міцубісі Паджеро Спорт АТ35. Виходячи з назви, ця версія отримала 35-дюймові позашляхові колеса з потужними розширювачами колісних арок. Стандартні шини 265/60 R18 замінені на комплект 315/70 R17, що забезпечує краще зчеплення на різних ділянках, а також значне збільшення дорожнього просвіту.

Тюнінгований Міцубісі Паджеро Спорт АТ35 для бездоріжжя купити в Україні ціна Київ тюнінг

Також модифікації включають заміну стандартних амортизаторів та пружин на посилену підвіску Old Man Emu (OME) як спереду, так і ззаду, що дозволяє збільшити кліренс до 1900 мм (+65 мм). Arctic Trucks також встановлює передні та задні бризковики, фірмові значки та велику наклейку бренду на двері Pajero Sport.

Ліфтований Mitsubishi Pajero Sport для офроуду купити в Україні ціна тюнінг ліфт-комплект

Збільшений діаметр коліс та посилена підвіска дозволили збільшити дорожній просвіт до значних 270 мм (+52 мм), що дозволяє забезпечувати кут в'їзду 34,5 градуса (замість стандартних 30 градусів) та кут з'їзду 28,8 градуса (порівняно з оригінальними 24,2 градусами).

Mitsubishi Pajero Sport для бездоріжжя в Україні послуги тюнінг ательє Паджеро Спорт

Одним з аспектів, що залишилися без змін, є трансмісія, а це означає, що Pajero Sport AT35 так само оснащується 2,4-літровим турбодизельним двигуном, потужністю 133 кВт і 430 Нм крутного моменту. А версія з атмосферним 3,0-літровим бензиновим V6, потужністю 162 кВт та 276 Нм також можлива для модифікації, але з невеликою націнкою у порівнянні з 2,4 за потужніший мотор.

До речі, минулого тижня компанія представила свій погляд на Toyota Land Cruiser 300, яка також носить номенклатуру AT35 та безліч пов'язаних із нею модифікацій.

Модифікований Toyota Land Cruiser 300 від Arctic Trucks для бездоріжжя купити запчастини тюнінг ціна Україна

Щодо ціни, базовий комплект модифікацій Arctic Trucks для Mitsubishi Pajero Sport обійдеться приблизно в 11300 доларів, а за доплату можливе довстановлення компонентами з широкого списку опцій, які включають:

Таким чином, ціна на цей позашляховик починається від 51 тисячі доларів, а верхню межу покупець обирає сам, виходячи з вимог та побажань.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok
Сподобався матеріал? Так (4) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

У Arctic Trucks в принципі багато класних рішень. Вони зайняли цікаву нішу з власним індивідуальним стилем...

Вячеслав • 07.02.2022