Головна Блог Статті Новини Зелене світло п'ятидверному Suzuki Jimny Long
Vnedorognik.ua logo

Зелене світло п'ятидверному Suzuki Jimny Long

Категорія:

Suzuki Jimny Long було затверджено нову модель у розробку в Індії, про це вказано у місцевому виданні Autocar.

Довгоочікуваний контракт про п'ятидверну модель Jimny Long підписали. Саме про це повідомляє індійський підрозділ автовиробника, оскільки вважається одним з найважливіших ринків Suzuki.

Також за даними відомо, що будуть деякі зміни у функціоналі та конструкції авто. Suzuki буде оснащений 1.5 - літровим чотирьохциліндровим бензиновим двигуном та можливо додадуть двигун м'якої гібридної технології. 

Очікуваний варіант зовнішнього вигляду нового Suzuki Jimny Long

Купити деталі для Suzuki Jimny

Ця інформація стала відомою через кілька днів від японського звіту, в якому говорилося про представлення нового Jimny Long в кінці 2022 року, перед запуском у першій половині 2023 року.

Варто очікувати також, що конструктивно Jimny Long стане трішки довшим стандартної моделі, можливо на 300 мм, що в сумі становить 3850 мм. Теж планують збільшити до 2550 мм колісну базу повнопривідного автомобіля.

Купити запчастини для Suzuki Jimny

Вдосконалення на цьому не завершується, тож Suzuki Jimny Long 2023 матиме горизонтальну передню решітку, це візуально швидко дозволяє відрізнити авто від тридверної моделі Suzuki.

Анонсували чутки з японського видання MOTA про новинки силової установки Jimny, яка буде з турбонаддувом та додаткове встановлення м'якого гібриду для європейських ринків, оскільки гібрид дозволить скоротити викиди.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Аліна Закордонець

Сподобався матеріал? Так (4) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!