Головна Блог Статті Новини Зарядна станція для телефонів та інших гаджетів
Vnedorognik.ua logo

Зарядна станція для телефонів та інших гаджетів

Категорія:

Сьогодні все більше людей замислюються про альтернативні джерела електроенергії. Всі знають про дизельні та бензинові генератори, а ось про існування портативних електричних станцій мало хто чув. Це корисний пристрій, здатний забезпечити живлення смартфонів, ноутбуків і навіть побутової техніки протягом одного або декількох днів. Вони підходять для використання у домашніх умовах, подорожах.

Зарядна станція для телефонів та інших гаджетів в Україні

Переваги використання зарядних станцій

Зарядна електростанція – це powerbank підвищеної потужності та ємності. Для її роботи не потрібне паливо. Станція не виділяє шкідливі речовини, не шумить, тому її безпечно використовувати в приміщенні. У цьому плані вона значно перевищує генератори.

Стандартна вага пристрою складає 7 кілограмів. У поєднанні з компактними розмірами, це відкриває широкі можливості для транспортування. Портативна електростанція не займає багато місця, легко розміщується в рюкзаку, багажнику автомобіля.

Зарядні станції, як і powerbank, потрібно заряджати. Але вони мають вагомий плюс – більшість моделей підтримують відразу кілька способів підзарядки – від мережі 220 В, сонячних панелей, прикурювача автомобіля. Таке різноманіття дозволяє досягти максимальної автономності. За рахунок великої швидкості заряджання повна ємність електростанції відновлюється всього за 1-5 годин. Багато моделей можна об'єднувати разом або підключати додаткові акумулятори.

Портативні електростанції здатні заряджати від 3 до 15-17 споживачів одночасно. У цьому плані вони суттєво перевершують будь-який Powerbank. Виробники додатково оснащують свої пристрої:

  • Світлодіодними світильниками;
  • Системами захисту від перегріву та перезаряду;
  • Дисплеями контролю за робочими процесами тощо.

Ще одна перевага – велика різноманітність портів підключення. Для смартфонів та аналогічних гаджетів передбачені виходи USB-С, Type-C. Ноутбуки, аудіотехніку, освітлювальні прилади, холодильники можна живити через вбудовану розетку 220 Ст.

Різноманітність моделей зарядних станцій на українському ринку

Вибір портативних електростанцій дозволяє підібрати максимально відповідний під конкретні цілі пристрій. Головними параметрами при підборі виступають – ємність та потужність. Для більшості гаджетів достатньо вихідну потужність в межах 300-500 Вт. Якщо потрібно живити побутову техніку, рекомендується придивитися до моделей з потужністю 600-1000 Вт. Чим більша ємність, тим вища автономність.

В інтернет-магазині «Позашляховик» зібрані зарядні станції одних із найкращих брендів, серед яких:

Зарядні станції ANKER

Компанія АНКЕР створена вихідцем із Google у співпраці з Amazon. Головний офіс та виробництво знаходиться в Китаї. Продукція бренду цікава тим, що вона поєднує великий робочий ресурс і хороші технічні характеристики. Станції ANKER оснащуються преміальними акумуляторами LiFePO4, які здатні прослужити до 10 років у режимі щоденної експлуатації. Більшість моделей підтримують швидку зарядку Power Delivery, опцію збільшення потужності для підключення більш вимогливих споживачів.

У каталозі нашого магазину доступні такі моделі АНКЕР:

  1. ANKER 521. Номінальна ємність складає 256 Вт/год, а максимальна потужність – 200 Вт. Ідеальний варіант для заряджання невеликих пристроїв. Модель дозволяє підключати до 5 пристроїв одночасно, підходить для споживачів постійного та змінного струму.
  2. ANKER 535. Середньопотужна станція на 500 Вт із батареєю ємність 512 Вт. До 80% станція заряджається всього за 2,4 години від мережі та 3,2-4 години від фірмової сонячної батареї. Одночасно заряджає до семи споживачів. Модель оптимальна для більшості гаджетів та невибагливої ​​побутової техніки.
  3. ANKER 767. Потужна модель із максимальною вихідною потужністю 2400 Вт. Місткість вбудованого акумулятора становить 2048 Вт. Пристрій здатний живити повнорозмірний холодильник, електричний гриль і багато інших споживачів. Для комфортного переміщення передбачені коліщатка. Модель підтримує керування за допомогою Bluetooth.

Шукайте актуальні ціни та повні характеристики у відповідному розділі каталогу.

Зарядні станції EcoFlow

ЕкоФлоу – це світовий бренд. Компанія постачає накопичувачі електроенергії до 83 країн світу. Виробник випускає пристрої кількох лінійок – для побутового використання підходять станції River, для використання на комерційних та промислових об'єктах – Delta. Відмінною рисою бренду є висока швидкість зарядки станції тут. В середньому на заповнення всієї ємності акумулятора потрібно 60-180 хвилин.

Популярні моделі EcoFlow:

  1. EcoFlow River 2 Max – одночасно заряджає до 9 споживачів, максимальна потужність складає 1200 Вт, ємність – 576 Вт/год; підходить для дому, дачі;
  2. EcoFlow River mini – компактний пристрій потужністю 600 Вт та номінальною ємністю 210 Вт/год, модель оптимальна для підзарядки смартфонів та ноутбуків, за рахунок компактного розміру станція зручна у транспортуванні
  3. EcoFlow River 2 Pro – потужна електростанція ємністю 720 Вт/год та вихідною потужністю 1200 Вт, здатна живити побутову техніку, одночасно заряджає до 9 пристроїв.
EcoFlow RIVER Max EcoFlow RIVER 2

Ще більше моделей цього бренду є в окремому підрозділі магазину.

Зарядні станції Bluetti

Американський бренд випустив першу станцію у 2019 році. Компанія пропонує мінімалістичні, продуктивні електростанції та сонячні панелі. За рахунок вбудованого інвертора вони можуть видавати підвищену потужність.

В інтернет-магазині «Позашляховик» доступні для замовлення такі пристрої:

  1. Bluetti AC50S. Місткість станції становить 500 Вт/год при потужності 300 Вт. Легкий та компактний дизайн роблять модель оптимальною для походу, кемпінгу на випадок відключення електроенергії в квартирі. Пристрій підтримує швидку та бездротову зарядку споживачів.
  2. Bluetti EB3A. Станція оснащена LiFePO4 акумулятором на 268 Вт/год. Максимальна вихідна потужність дорівнює 600 Вт. Модель містить платформу для бездротового заряджання 15 Вт, багатий вибір інтерфейсів для підключення гаджетів.
BLUETTI EB70 (1000W) BLUETTI EB3A (600W)

Портативні зарядні станції дають волю, дозволяють надовго зберігати автономність за відсутності електроенергії. З їхньою допомогою можна користуватися благами цивілізації на дачі, у поході, перечекати відключення електрики, залишаючись на зв'язку та підтримуючи працездатність побутової техніки.

Порівняльна таблиця зарядних станцій з іншими брендами

Модель зарядної станції Anker 521 PowerHouse Jackery E240 EcoFlow River 2 Bluetti EB3A
Ємність 256 Вт/год 240 Вт/год 256 Вт/год 268 Вт/год
AC Потужність 200 Вт 200 Вт 300 Вт 600 Вт
AC Порт US/JP - 2
EU/UK/CN- 1
1 1 2
USB-A 2x12 Вт 2x12 Вт 2x12 Вт 2x15 Вт
USB-C(PD) 1x60 Вт 1x42 Вт 1x60 Вт 1x100 Вт
AC Вхідна потужність 65 Вт 42 Вт 360 Вт 600 Вт
Потужність
(MPPT)
65 Вт 60 Вт 110 Вт 200 Вт
Термін служби батареї (цикли) 3000 500 3000 2500
Тип батареї LiFePO4 Lithium LiFePO4 LiFePO4
Вага 8.2 lb/3.7 кг 6.6 lb/3.1 кг 7 lb/3.5 кг 10 lb/4.6 кг
Режим енергозбер.
LCD дисплей
Ambient Bar
Smart розетка
Smart APP Control

Підписуйтесь на наші соцмережі


tiktok

Автор: Аліна Закордонець

Поширені запитання

Сподобався матеріал? Так (2) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!