Головна Блог Статті Новини Зустрічайте свіжий Duster від Renault вже в Україні
Vnedorognik.ua logo

Зустрічайте свіжий Duster від Renault вже в Україні

Категорія:

Ви можете підібрати та придбати оновлену модель вже зараз.

Свіжий Renault Duster 2021 року купити в Україні

Duster ще з моменту дебюту в 2010-му році підкорив серця багатьох покупців, що мають потребу у простому та надійному автомобілі, на якому вони зможуть регулярно пересуватися як по місту, так і за ним, при цьому будучи впевненими що вони точно доберуться туди, куди запланували приїхати.

Свіжий Renault Duster на бездоріжжі придбати в Україні

Модель 2021 року пропонує вам той же рівень прохідності, надаючи при цьому більшу кількість функцій і технологій для вашого комфорту при пересуванні на бездоріжжі. Оновлена модель має нову мультімедійку з 8-дюймовим дисплеєм, поліпшену ергономіку та нові матеріали салону. Зовні ж був представлений новий помаранчевий колір, перероблений дизайн заднього спойлера й нові 16-ти дюймові легкосплавні диски, які забезпечать зменшений рівень викидів CO2 та споживання палива.

Свіжий Renault Duster для України 2021 рік

Позашляхові якості

Відмінна прохідність Дастера забезпечується за рахунок найкращого кліренсу (210 мм) в своєму класі, геометрії (кут з'їзду - 33 °, а в'їзду - 30 °) та металевого захисту двигуна. А завдяки оптимальній вазі, колісній базі та розумній системі повного приводу ви зможете виїхати навіть із складних умов, будь то пісок, сніг чи навіть бруд. Але при цьому ви все одно будете відчувати себе комфортно, так як енергоємна підвіска та електричний підсилювач керма збережуть плавність і легкість управління.

Кути з'їзду і в'їзду для Renault Duster 2021 року в Україні версія

Повний привід був і залишається головною перевагою Renault Duster. Завдяки зрозумілим та зручним режимам роботи (2WD, Auto, 4WD LOCK) кожний може розібратися що до чого й максимально швидко доїхати до пункту призначення. А для того щоб максимально зберегти ваш транспорт при частих пересуваннях на поганих дорогах, були передбачені пластикові накладки по нижній частині Renault, які будуть боротися з різними ушкодженнями.

Позашляховик Renault Duster у своїй стихії в Україні на бездоріжжі купити

Оснащення

В оновленій моделі салон було істотно покращено, отримавши дизайн Аркан, і разом з цим нові функції, найбільш значною з яких є мультимедійна система Easy Link.

Салон оновленого Renault Duster в Україні

Завдяки їй, ви маєте можливість підключити смартфон і повноцінно використовувати Android Auto або Apple Carplay. Сама система тепер має можливість оновлюватися при підключенні до мереж 3G / 4G з увімкненою функцією «Обміну даними». Нові версії будуть спрямовані на підвищення продуктивності та стабільності роботи системи.

Мультимедійна система Easy Link для Renault Duster в Україні комплектація

Крім нового інтер'єру, вам буде доступна карта-ключ, з якою Duster буде автоматично закриватися / відкриватися на відстані більше / менше 1 метра від дверних замків або багажника.

Ключ-карта для Рено Дастер купити дешево

Комфорт взимку забезпечується системою автоматичного кондиціонування та підігрівом передніх сидінь, а нова форма сидінь була спеціально розроблена для поліпшення безпеки та зручності як передніх, так і задніх пасажирів.

Інтер'єр Renault Duster 2022 року в Україні купити

Технічні характеристики

Гамма двигунів починається з бензинових 1,6 TCe, потужністю в 115 к.с., які оснащуються 5-ти або 6-ти ступінчастою МКП. Також доступний дизель 1,5 dCi на 110 к.с. з механікою на 6 ступенів або автоматом з подвійним зчепленням.

Бензиновий двигун на 1,6 літри для оновленого Duster купити в Україні Рено

До всього цього, ви можете встановити ГБО зі збереженням гарантії та всією необхідною документацією для правильної реєстрації. Так що ви зможете економити на вашому позашляховику, не втрачаючи при цьому гарантії. Всі двигуни відповідають нормам викидів Euro 5, а бензинові агрегати здатні працювати навіть на 92 паливі. На наш ринок будуть поставлятися моделі, зібрані на заводі в Пітешті, Румунія.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Аліна Закордонець

Сподобався матеріал? Так (5) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!