Головна Блог Статті Новини Volkswagen Amarok Camper зі збільшеним кліренсом готовий підкорювати бездоріжжя
Vnedorognik.ua logo

Volkswagen Amarok Camper зі збільшеним кліренсом готовий підкорювати бездоріжжя

Категорія:

купити намет на кунг ціна в україні

На виставці Caravan Salon 2023, що проходить у Дюссельдорфі, Volkswagen показав не тільки фургон для подорожей T7 California. Однією із вражаючих новинок став пікап Amarok Camper, апгрейд якого відбувся завдяки ідеям компанії Genesis Import GmbH зі Шварцаха.

купити палатку на автомобіль

Кемпер базується на оновленій платформі Ford Ranger T6 з піднятою підвіскою та всюдихідними шинами BFGoodrich AT. Пікап, виготовлений компанією Ford у Південній Африці, обладнаний наметом на даху кунга, а також тентом із кутом обертання 270°. Оригінальні колеса було замінено на Delta, вони більш пристосовані до офроуд мандрівок. І додаткова оптика, розташована спереду й на даху, забезпечує яскраве освітлення під час екстремальних подорожей.

Розробники також подбали про комфорт і технологічність всередині автомобіля. Передні сидіння з електроприводом, шкіряний салон, великий 12-дюймовий сенсорний екран - все це про новий Amarok другого покоління. У кунзі розташована зручна модульна система компанії Alu-Cab.

купити кунг-кемпер Україна

Трилітровий турбодизель V6 під капотом досягає потужності 238 кінських сил і крутного моменту 600 Ньютон-метрів. Повний привід 4Motion отримує цю силу завдяки десятиступеневій автоматичній коробці передач.

Сам німецький автовиробник визначив Фольксваген Амарок Кемпер другого покоління як «пікап преміум-класу», особливо у розширеній комплектації.

купити модульну систему в багажник ціна

Підписуйтесь на наші соцмережі


tiktok

Сподобався матеріал? Так (4) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!