Головна Блог Статті Новини Позашляховики для полювання та риболовлі: як вибрати і скільки коштують
Vnedorognik.ua logo

Позашляховики для полювання та риболовлі: як вибрати і скільки коштують

Категорія:

Сьогодні на ринку стає все менше відносно недорогих утилітарних автомобілів. Проте все ще цілком реально знайти хороший позашляховик для полювання і риболовлі. Для людей, які люблять проводити час далеко від цивілізації, це буде просто незамінним придбанням.

Вибір позашляховика для полювання і риболовлі

Варто одразу зазначити, що для таких цілей не варто брати кросовер. Вони не мають достатньої прохідності і призначені насамперед для експлуатації в місті з нечастими виїздами на ґрунтовку.

Позашляховики для полювання та риболовлі

Поїздки лісами і полями висувають до транспортного засобу низку вимог, якими не можна нехтувати. Якщо ви хочете купити позашляховик для полювання і риболовлі, який не тільки довезе вас до місця призначення, а й зможе повернутися назад, обов'язково дивіться на такі критерії:

  • Повний привід. Обов'язкова характеристика для автомобіля, який буде їздити в складних умовах. Має радикальну перевагу в прохідності перед моноприводом. В ідеалі у нього ще мають бути блокування колісних і міжосьових диференціалів.
  • Висока місткість. Перед поїздкою на природу вам неминуче доведеться завантажити в машину значний список туристичного спорядження. Особливо якщо йдеться про виїзд на полювання або риболовлю. Тому без місткого багажника і салону не обійтися.
  • Надійність. Навряд чи ви зрадієте, якщо ваша машина зламається десь у глухому лісі, де на десятки кілометрів нікого та не ловить телефон. Позашляховик для риболовлі та полювання повинен мати максимально надійну конструкцію, бажано просту і перевірену часом. 
  • Витрати пального. Економічний автомобіль зможе довше обходитися без дозаправки, що особливо важливо далеко від цивілізації і заправних станцій. До того ж це дозволить вам менше витрачатися на пальне.
  • Комфорт. На перший погляд здається, що машина для вилазок на бездоріжжя має бути максимально брутальною і спартанською. Але краще мати хоча б мінімальні опції у вигляді нормальної пічки та кондиціонера. Так ви зможете займатися своїм хобі в будь-яку пору року.

Який позашляховик вибрати для полювання і риболовлі

Якщо ви шукаєте найкращий позашляховик для полювання і риболовлі в Україні, вас напевно цікавлять конкретні назви. Відштовхуючись від перерахованих вище критеріїв, можна виділити на ринку кілька найбільш популярних і перевірених моделей:

  • Land Rover Defender першого покоління. Справжня класика серед британських позашляховиків. Обійдеться вам приблизно в 20-30 тисяч доларів.
  • Nissan Patrol. Ціна сильно залежить від віку автомобіля та оснащеності різним обладнанням для оффроуда. Можна знайти варіанти від 4 до 20 тисяч доларів. 
  • Toyota Hilux. Легендарний пікап із неперевершеною надійністю. Ціни на адекватні екземпляри коливаються в діапазоні 10-25 тисяч доларів.
  • Toyota Land Cruiser. Японський позашляховик для полювання і риболовлі, який не потребує представлення. За нього просять 10-20 тисяч доларів.
  • Jeep Wrangler. Автомобіль з величезним потенціалом. Знайти його можна за 7-30 тисяч доларів.

Дані моделі користуються великою популярністю серед любителів оффроуда і чудово проявляють себе як позашляховики для полювання і риболовлі. При цьому на них можна спокійно переміщатися і по місту.

Кращій позашляховик для полювання та рибальства

Крім того, ви можете звернутися в наше тюнінг-ательє, і ми якісно доопрацюємо ваш позашляховик відповідно до ваших побажань.

Можливі альтернативи

Тим, хто все ж не планує підкорювати складнодоступні куточки світу, можна звернути увагу і на більш універсальні автомобілі. Наприклад, Renault Duster. Один із дуже небагатьох кросоверів, який впевнено почувається на легкому бездоріжжі. Можна знайти варіанти в діапазоні 7-12 тисяч доларів.

Також цікавою альтернативою буде міні-позашляховик Suzuki Jimny. Він не розрахований на велику кількість пасажирів, але має відмінну прохідність, дуже надійний і за рахунок невеликих габаритів чудово почувається в місті. Залежно від покоління коштує 7-30 тисяч доларів.

Якщо ж опуститися на рівень легкових автомобілів, тут можна виділити Subaru Outback. Для свого класу він має відмінний дорожній просвіт і продуману систему повного приводу.

Звісно, за бажання ви зможете знайти ще не один хороший варіант для поїздок на полювання або риболовлю. Насамперед орієнтуйтеся на свої потреби та фінансові можливості. Рішення ухвалювати тільки вам. А на нашому сайті ви знайдете надійні лебідки, амортизатори та інші комплектуючі, необхідні для регулярних виїздів на бездоріжжя.

Підписуйтесь на наші соцмережі


tiktok

Сподобався матеріал? Так (4) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!