Головна Блог Статті Новини В Україні з'явилися зарядні станції EcoFlow River mini
Vnedorognik.ua logo

В Україні з'явилися зарядні станції EcoFlow River mini

Категорія:

Зарядна станція EcoFlow River Mini в Україні купити з доставкою ціна

Тепер на українському ринку можна купити EcoFlow River Mini – компактну зарядну станцію з об’ємом в 210 Вт/год, еквівалентом 58 400 mAh. Це найдоступніший пристрій у своїй ніші. Його вартість складає 11 521 грн. Покупці з американського ринку, де лінійка товарів EcoFlow доступна вже деякий час, охрестили модель Рівер Міні "кращим повербанком із розеткою".

Зарядна станція EcoFlow River mini може зарядити кілька пристроїв одночасно, причому це стосується не тільки пари смартфонів - вона може більше. На пристрої розташовані:

  • 3 порти USB-A;
  • 2 розетки змінного струму;
  • 1 автомобільна розетка постійного струму.

Крім цього, дещо доплативши, можна купити версію Wireless, що пропонує додатковий USB-C порт (60 Вт) і бездротову зарядку, за допомогою якої можна зарядити більшість сучасних смартфонів без проводів, просто поклавши їх на станцію. Максимальна потужність інвертора досягає 600 Вт завдяки фірмовій технології X-Boost. І такі можливості доступні в компактному корпусі 24.8 x 13.9 x 13.2 см і масою в 2.85 кг.

Конструкція зарядної станції EcoFlow River Mini Wireless купити в Україні дешево з доставкою

Зарядка самої станції також вище всіх похвал. Передова технологія X-Stream дозволяє заповнювати заряд від 0 до 100% лише за 90 хвилин. Крім цього, передбачена можливість живлення від альтернативних джерел – автомобільної мережі та сонячних батарей. У першому випадку час заряджання складе 3,5 години, а в другому від 3 до 6 годин. А для зручності використання можна встановити на смартфон фірмову програму та швидко дізнатися на скільки зараз заряджена зарядна станція River Mini, не встаючи з дивана.

Цей «повербанк» буде приємним подарунком як для друзів, так і для себе. Її оцінять ті, хто любить активний відпочинок і подорожі, але навіть вдома чи в офісі він буде корисним. При відключенні електрики така станція зможе зарядити ваші пристрої, дозволяючи бути на зв'язку незалежно від обставин.

Можливості зарядної станції EcoFlow River Mini купити в Україні ціна оригінал

EcoFlow представлена в Україні двома лінійками продуктів – River та Delta, а також аксесуарами для них. У першу входять компактні станції з об'ємом від 210 до 1440 Вт/год, а пристрої серії Дельта є більш професійними та потужними рішеннями, що мають від 882 Вт/год до 25 кВт/год. Вибрати та купити потрібну станцію для себе можна на Vnedorognik.

Автор: Максим Перепелиця

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok
Сподобався матеріал? Так (6) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

її напевно класно брати з собою у поїздки

Микола Лущак • 23.12.2021
Рекомендуємо придбати