Головна Блог Статті Новини Toyota випустить рестайлінг свого культового позашляховика
Vnedorognik.ua logo

Toyota випустить рестайлінг свого культового позашляховика

Категорія:

toyota-vypustit-restajling-svoego-kultovogo-vnedorozhnika_1.jpg

Легендарний позашляховик Toyota Land Cruiser 70 виробляють вже 37 років, і він користується великим попитом серед любителів оффроуда та шанувальників бренду. А зовсім недавно з'явилася інформація, що компанія готує новий рестайлінг для моделі. Відрізнятись оновлена модель буде зміненою радіаторною решіткою та деякими іншим особливостями. Також, в честь 70-ти річчя Land Cruiser, компанія випустить ювілейну спецверсію 70th Anniversary, в якій будуть встановлені тоновані фари та ексклюзивні 16-дюймові диски.

toyota-vypustit-restajling-svoego-kultovogo-vnedorozhnika_2.jpg

В інтер'єрі також відбудуться деякі зміни. Компанія додасть кермо від Toyota Hilux, 2 USB порти та підстаканники в центральну консоль автомобіля. А у версії 70th Anniversary покупці отримають оббивку салону з більш преміальних матеріалів, включаючи дерев'яні вставки по салону. Toyota подбає і про поліпшення безпеки, встановивши 5 подушок безпеки. А в якості опції пропонується можливість установки мультимедіа з тачскріном в 6,1 дюймів.

toyota-vypustit-restajling-svoego-kultovogo-vnedorozhnika_3.jpg

Всі версії автомобіля оснастять 4,5 літровим турбодизелем (V8) на 205 к.с. і МКПП на 5 ступенів. Повний привід та знижувальна передача все також будуть присутні в базовій комплектації. Варто відзначити, що компанія йде по правильному шляху, зберігаючи весь функціонал автомобіля, що полюбилився покупцями протягом десятиліть, дещо оновлюючи дизайн і додаючи нові корисні функції.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (3) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!