Головна Блог Статті Новини Toyota Tundra 2022 – новий конкурент Ford F-150 Raptor?
Vnedorognik.ua logo

Toyota Tundra 2022 – новий конкурент Ford F-150 Raptor?

Категорія:

Багато років на ринку заряджених повнорозмірних пікапів домінує Раптор. Цього разу японський автогігант планує відвоювати сегмент потужних повнопривідних автомобілів у Ford та Chevrolet, що лідирують зараз. До речі, навіть на локальному ринку у них виникає нова небезпека в особі Dodge. Але спочатку давайте розберемося з Тойота.

Toyota Tundra 2022 для бездоріжжя тюнінг купити в Україні ціна оригінал з доставкою Київ

Пікап Toyota Tundra 2022 являє собою вже 3 покоління (ХК70), що вийшло на ринок зовсім недавно. Це означає, що у нього є всі сучасні опції, які потрібні покупцям найближчим часом. Тепер виробник вирішив випускати не тільки преміум комплектації, а й потужніші. У даній модифікації поки що немає назви, але оскільки вона збирає відібрати пальму першості у Форда, можна припустити, що потужність двигуна у Тундри становитиме більше 450 к.с.

Нове покоління Toyota Tundra 2022 у версії TRD Desert Chase Tundra аксесуари намет на дах кунг кошик купити ціна Україна Київ

Фанати бренду можуть заявити що є Tundra TRD Pro - офроуд версія пікапа з упором на прохідність. Але хоч у неї і виражений агресивний дизайн, колеса та змінена підвіска, силові агрегати не відрізняються від стандартних версій. А для Раптора 2022 потрібно щось більше, ніж інша зовнішність і налаштування підвіски.

Задній вид на TRD Desert Chase Tundra деталі в Україні тюнінг посилені купити лебідку ціна Київ

Тойота Тундра 2022 року має 2 досить потужні двигуни:

  • Твін-турбо V6 на 3,5 літра та 389 л.с.
  • Гібридний V6 i-Force Max, потужністю 437 л.с.

Виходячи з цього, можна припустити, що компанії варто трохи збільшити потужність для повноцінної конкуренції з Ford F150 Raptor 2022.

Салон офроудної Тойота Тундра 2022 купити в Україні ціна оригіналу з доставкою

Про зовнішній вигляд виробник натякнув у листопаді минулого року, показавши на виставці TRD Desert Chase Tundra. Він виділявся кованими дисками на 18 дюймів, додатково оптикою, 37-дюймовою гумою, довгохідною посиленою підвіскою та тією самою гібридною установкою на 437 кінських сил. Інформації про дату презентації на даний момент немає, але компанія не затягуватиме з випуском, враховуючи поточні обставини та зростаючу конкуренцію у цій ніші.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (4) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!