Головна Блог Статті Новини Топ 3 причини чому Toyota Land Cruiser 80 є найкращим Land Cruiser
Vnedorognik.ua logo

Топ 3 причини чому Toyota Land Cruiser 80 є найкращим Land Cruiser

Категорія:

Land Cruiser 80-ї серії купити запчастини тюнінг ціна Україна

Land Cruiser 80-ї серії було вперше презентовано в 1990 році як позашляховик із широкими можливостями та високою надійністю. Порівняно з Land Cruiser 70-ї та 60-ї серії, він був значно комфортнішим і сучаснішим. Водночас, LC80, як і раніше, міг похвалитися ультранадійним рядним шестициліндровим двигуном. Чому ж Land Cruiser 80 Series є одним із найкращих?

Toyota Land Cruiser 80-ї серії має повний привід

Принаймні у Північній Америці, в 1990 році, кожен Toyota Land Cruiser стандартно оснащувався повним приводом. З цією системою постійного приводу потужність постійно надходить на всі чотири колеса. Це дає змогу водієві комфортно пересуватися на складних типах покриття та поганих дорогах. На інших ринках використовувалася система часткового повного приводу, яка має свої унікальні переваги.

Toyota Land Cruiser 80 купити запчастини тюнінг ціна Україна

Ще одним плюсом цього позашляховика були опціональні блокування диференціалів. Залежно від модельного року, Land Cruiser 80 Series справді постачався з блокуваннями диференціалів - справжньою ознакою справжнього позашляховика. Диференціал автоматично блокується в режимі 4LO.

Тюнінг та запчастини для Toyota Land Cruiser 80 Series

Цей Toyota Land Cruiser став початком чогось нового.

Коли Toyota вперше представила Land Cruiser, це була всього лише робоча високопрохідна машина. Це були далеко не ті розкішні позашляховики, які ми знаємо сьогодні. Але 80-та серія поклала початок цим змінам. З'явилися такі функції як кондиціонер, і загалом, водіння 80-ї серії стало комфортнішим у порівнянні з позашляховиками Toyota минулих років.

У Land Cruiser можна було замовити шкіряне оздоблення, хоча ця функція була доступна не у всіх моделях. Крім того, протягом життєвого циклу 80-ї серії Toyota випустила безліч обмежених серій. Загалом, хоч це й позашляховик старої школи, але ви, безумовно, могли б мати такий автомобіль, якби справді захотіли.

Land Cruiser 80-ї серії може бути хорошим вкладенням коштів

Хоча автомобілі, ймовірно, не найнадійніші інвестиції, Land Cruiser 80-ї серії стабільно зростає в ціні. За даними Motor1, один Toyota FJ80 було продано більш ніж за 120 000 доларів. І це досить серйозна ціна для позашляховика такого віку. Тож, якщо ви зможете знайти хорошу автівку, ви зможете заробити трохи грошей на продажі вживаного Land Cruiser.

Зрештою, найкраще, що можна зробити з автомобілем, - це поїздити на ньому. Ці Тойоти люблять, щоб ними користувалися, і ви, безумовно, можете зробити кілька чудових подорожей із "Ленд Крузером" 80-ї серії. Так що якщо ви вирішите купити старий Land Cruiser, виїжджайте на ньому з гаража час від часу.

Чому Toyota Land Cruiser 80 варто купити зараз ціна тюнінг Київ Вінниця оффроуд

Чи варто купувати старий позашляховик Toyota?

Загалом, позашляховики Toyota мають репутацію надійних автомобілів. Тому цілком логічно, чому автолюбителі віддають перевагу саме цим позашляховикам. FJ 80 Series пропонує досить багато. Включаючи позашляхові можливості позашляховика та деякі сучасні зручності. Можливо, вам доведеться зіткнутися з податками та великою витратою на Toyota, але є багато причин, з яких Land Cruiser має таку високу репутацію і цінується по всьому світу.

Підписуйтесь на наші соцмережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (2) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!