Головна Блог Статті Новини Так виглядатиме заряджений Ford Ranger Raptor 2022
Vnedorognik.ua logo

Так виглядатиме заряджений Ford Ranger Raptor 2022

Категорія:

Новий заряджений пікап Ford Ranger Raptor 2022 купити тюнінг запчастини Україна оригінал ціна

На даний момент відомо, що прем'єра нового Раптора відбудеться за кілька тижнів, але на основі чуток та зливів у мережі вже з'явилися можливі зображення новинки.

Компанія Ford цього року серйозно заявляє права на ринок позашляховиків та пікапів у всьому світі та випускає широку лінійку оновлених автомобілів у всіх нішах. Окрім цього, не забувають вони й про тих, хто хоче не просто довезти вантаж із магазину додому, а зробити це швидко та "з вогником в очах". Для цього й розробляється Ford Ranger Raptor 2022.

Поки ми чекаємо на презентацію, можна подивитися на ці рендери, які мають бути близькими до майбутнього зовнішнього вигляду Форд Рейнджер Раптор. С-подібна оптика, властива всій новій лінійці позашляховиків бренду, квадратних грані, складні задні ліхтарі та гордий великий напис FORD у решітці радіатора – все це виглядає досить привабливо. З особливостей варто виділити іншу форму бамперів, а також відсутність підніжки, інтегрованої в задній бампер звичайного Ford Ranger 2022. До слова, її не було й на фотографіях прототипу, поміченому у Тайланді.

Фото нового позашляховика Ford Ranger Raptor 2022 купити в Україні ціна з доставкою Україна оригінал тюнинг деталі

Але що нам цікаво насамперед у випадку із зарядженою версією, так це потужність двигуна. Експерти припускають, що в новому Ford Ranger Raptor 2022 буде встановлений бензиновий бітурбований V6 з неоголошеною потужністю. А на інші ринки, можливо, з'явиться і дизельний V6 з хорошим запасом кінських сил, а деталі ми дізнаємося зовсім скоро. Також можлива версія Ford Ranger Raptor R, в яку поставлять V8, але чи підтвердиться цей слух, на даний момент не відомо.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (5) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

Супер) жду не дождусь взять на тест-драйв

Василий • 31.01.2022