Головна Блог Статті Новини Що краще: пікап чи позашляховик?
Vnedorognik.ua logo

Що краще: пікап чи позашляховик?

Категорія:

Пікап проти позашляховика купити тюнінг запчастини Україна

Зміст:

Якщо ви шукаєте автомобіль підвищеної прохідності що має запас простору для ніг, ви, можливо, зважуєте всі за і проти та намагаєтеся прийняти ключове рішення: позашляховик чи пікап? Те, як ви плануєте використовувати автомобіль, може допомогти вам зробити правильний вибір, і у цій статті ви знайдете інформацію, котра допоможе вам зорієнтуватися, включно з плюсами й мінусами кожного з варіантів.

Огляд пікапів

Переваги пікапів який обрати ціна в Україні купити тюнінг

Незалежно від мети використання пікапа: для роботи чи для сім'ї - необхідно знати, що саме вам потрібно: простір, буксирувальна здатність, вантажопідйомність і т.д., щоб обрати найкращий автомобіль для задоволення потреб.

Переваги пікапів

Плюси від володіння пікапів купити кунг ролет або кришку в Україні ціна

Якщо вам потрібно буксирувати великогабаритні вантажі або такі, що виходять за рамки звичайних посилок - пікапи мають більше сенсу і простору. Вони мають достатню потужність, а під час купівлі нового автомобіля ви часто можете вдосконалити двигун і систему підвіски для отримання ще більшої продуктивності (або ви можете придбати уживаний автомобіль з потрібними вам удосконаленнями). Крім того, ви можете без проблем перевозити різні матеріали: цемент, камінь, запчастини тощо. А оскільки на такому автомобілі легше заробляти гроші, будь то робота чи підробіток - це може стати визначальною причиною вибору.

Кузов пікапа забезпечує суттєву універсальність. Ви можете відкрити заднє вікно щоб перевезти довгі предмети, деревину наприклад, і вам не потрібно турбуватися про те, що високі предмети впиратимуться в дах салону.

У минулому інтер'єри пікапів були доволі нудними. Сьогодні це не так! Від шкіряних сидінь до електронних інформаційно-розважальних систем та іншого, всередині вони можуть бути як простими, так і розкішними. Ви також можете модифікувати їх для додання індивідуальності та покращення зовнішнього вигляду, наприклад, за допомогою коліс збільшеного розміру та комплектів ліфту підвіски.

Мінуси пікапів

Мінуси пікапів купити кунг ролет або кришку в Україні ціна

Якщо для вас важлива економія пального і ви плануєте перевозити вантажі, то ви можете заплатити за бензин більше ніж хотілося б.

Ще одним нюансом може стати відкритий кузов - так, він, безумовно, гарний для перевезення будь-яких вантажів, але його вміст ніяк не захищений від дощу, вітру або крадіжки. (До речі, цю проблему нескладно вирішити за допомогою кунга для пікапа або кришки чи ролета на кузов).

Крім того, якщо ви хочете перевезти сім'ю, пікап зі звичайною кабіною (regular cab) може вмістити тільки пару пасажирів і не підходить для маленьких дітей. Крім того, якщо ви не звикли до керування пікапом, це може зажадати деякої практики, особливо в тісних міських умовах.

Огляд позашляховиків

Переваги володіння позашляховиком купити тюнінг підвіску ціна в Україні

Позашляховик - чудовий варіант для сім'ї, оскільки він пропонує можливості для транспортування великої родини та буксирування. Вони мають просторі салони та зручні сидіння, що робить їх придатними для тривалих дорожніх поїздок або щоденних поїздок на роботу. Крім того, позашляховики оснащені такими функціями, як розважальні системи на задніх сидіннях та вбудований Wi-Fi, що дасть змогу вашим дітям розважатися та насолоджуватися поїздкою.

Пікапи також є підходящим варіантом для сім'ї, але не можуть запропонувати такий же рівень комфорту як позашляховики для далеких поїздок. Вони ідеально підходять для перевезення вантажів і буксирування, але можуть мати не такий великий внутрішній простір у порівнянні з великими позашляховиками. У пікапах також можуть бути відсутні функції, які розроблені спеціально для сімей.

Переваги позашляховиків

Переваги позашляховика купити тюнінг ціна замовити

Якщо у вас велика сім'я або є потреба у значній кількості місця в автомобілі, то ви можете розглянути компактні позашляховики, розраховані на п'ять місць, і повнорозмірні, розраховані на сім або вісім сидінь. Для безпеки можна встановити крісла для дітей, а коли ви збираєтеся доверху завантажити автомобіль речами, позашляховик може запропонувати більше можливостей.

Хоча паливна економічність позашляховиків не така хороша як у звичайного легкового автомобіля, вона часто краща ніж у пікапів. Крім цього, є різниця і в управлінні. Хоча звичайним легковим автомобілем легше маневрувати ніж позашляховиком, останній часто є більш плавним і легким у керуванні, якщо порівняти його з схожим по характеристиках пікапом.

Зрештою, якщо ви впевнені, що не перевозитимете на постійній жодних будматеріалів і подібного, або буксируватимете великі причепи, то вам може й не знадобитися універсальність кузова пікапа.

Підбиваючи підсумок: Пікап проти кросовера чи позашляховика

Позашляховик або пікап - що вибрати в Україні ціна тюнінг запчастини купити

Вибирайте пікап якщо:

  • Він необхідний для вашої роботи
  • Ви регулярно буксируєте важкі причепи
  • Кузов часто потрібний для перевезення великогабаритних предметів
  • Ваша сім'я складається з п'яти або менше осіб
  • Вам немає потреби мати всі останні опції та технології

Вибирайте позашляховик якщо:

  • Вам доводиться далеко їздити на роботу
  • Ваша сім'я складається з п'яти і більше членів
  • Буксирування великих причепів для вас не так важливе
  • Вам необхідна плавність ходу і комфорт
  • Ви хочете авто з найпередовішими розробками та нововведеннями

Вибір автомобіля залишається виключно за вами, але ваш спосіб життя та потреби мають визначати що обрати - пікап чи позашляховик, адже від цього залежить наскільки вам буде корисна та чи інша автівка в житті. Крім того, варто згадати що якщо вам за більшістю критеріїв потрібен позашляховик, а ви завжди мріяли про пікап - купуйте його та отримуйте задоволення!

Pickup vs SUV що вибрати купити тюнінг запчастини причіп кемпер Україна

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (4) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!