Головна Блог Статті Новини Радиостанции President
Vnedorognik.ua logo

Радиостанции President

Категорія:

Ось уже протягом 30 років Французька фірма GROUPE PRESIDENT ELECTRONICS S.A. радує нас своєю продукцією. Радіостанції Presidentявляются лідируючими у всій Європі по своїй надійності, функціональності і різного роду нововведень.

Вони є сучасними і дешевими засобами зв'язку, переваг і сфер використання дуже велика кількість.

Вся техніка фірми President, яку поставляють на Україну, проходить сертифікацію. Незалежно радіостанція, антена або будь-які інші дрібні аксесуари, купуючи продукцію фірми President, кожен клієнт отримує гарантований якість покупки і бездоганний сервіс на території України. Всі нововведення, останні технології і зручностей в експлуатації ретельно продумані розробниками компанії, для того що б максимально поліпшити свій продукт. Радіостанції President, випускаються як для зв'язку на землі так і в морі, мають дуже широкий діапазон радіочастот, що дає можливість використання для спілкування цивільних частот, при цьому не потрібно орендувати частоту і платити за це гроші, а використовувати абсолютно безкоштовно.

Тепер докладніше про самих радіостанціях, які бувають, основні цілі, напрями використання та багато іншого. Ви багато бачите в мережі таку абревіатуру як Сі-Бі зв'язок - це назва пішла від "Citizen's Band", що в перекладі з англійської означає "Цивільний діапазон". З цього виходить, що кожен може користуватися такою радіостанцією в діапазоні 27 МГц, попередньо дізнавшись, якими саме частотами дозволено користуватися в Україні. Згідно із законодавством можна використовувати всі можливі частоти в діапазоні від 26 МГц до 28 МГц. Для посилення приймальні потужності сигналу вам знадобиться антена. Всі антени мають імпенданс в раене 50 Ом в вертикальної поляризації. Купуються антени President комплектуються гарантійним сертифікатом на 1 рік, виготовляються з нержавіючої сталі і повністю адаптовані до агресивних погодних умов.

У більшості випадків радіостанції цього діапазону можуть бути переносними, які перевозяться або стаціонарними. Використовуючи таку зв'язок, ви можете безперешкодно зв'язуватися з усіма радіостанціями такого типу в радіусі дії вашого передавача.

Переносні радіостанції ще називають ношеними - це переважно полегшений варіант, багато людей називають їх раціями. В основному використовуються для малого і середнього бізнесу, туристичних походів. Часто такими раціями користуються мисливці, єгеря в заповідниках, охоронні агентства, працівники великих складських приміщень і багато інших структур для оперативного зв'язку співробітників.

Перевозяться радіостанції використовуються на катерах, мотоциклах, службами таксі для отримання замовлень, вантажоперевізниками для зв'язку між собою і попередженнях про наявности постів ДПС на окремих ділянках дороги, так як останнім часом штрафи зросли в середньому в 30 - 50 разів, то дешевше придбати радіостанцію і бути завжди в курсі. Харчування в більшості випадків від акумулятора напругою 13,8 В. Це стандартний вольтаж перевезених радіостанцій.

Стаціонарні радіостанції встановлюються в приміщеннях, включають більш повний набір опцій. Використовуючи таку радіостанцію, ви отримуєте максимальний радіус дії, головне встановити антену на максимально високій точці. В основному використовуються в серйозних компаніях, з великим штатом співробітників.

Поговоримо про вибір радіостанції. У більшості випадків розрахувати радіус дії можна лише приблизно. Каталог радіостанцій President неймовірно великий і вміщує в себе не тільки передавачі для ультракоротких хвиль. Мовлення може відбуватися в трьох радіочастотах: AM, FMі навіть в SSB частоті. З 1996 року всі радіостанції забезпечуються автоматичними Шумоподавлювач перешкод, тепер не потрібно постійно руками підлаштовувати частоти для зменшення шумів на частоті. Це запатентована розробка інженерів компанії President яка дуже поліпшила позиції компанії на світовому ринку.

Модуляції:

  • FM - частотна модуляція, використовується в радіостанціях на короткі і середні відстані, є проблеми з придушенням шумів в режимі очікування, але це до радіостанцій President не відноситься, висока якість шумоглушників зарекомендувало себе на вищому рівні
  • AM - амплітудна модуляція в більшості використовується на середні та дальні відстані, де частотна модуляція вже починає підводити.
  • SSB - односмугова зв'язок, використовувана для максимально віддалених абонентів.

Грунтуючись на своїх потребах можна зробити вибір, проте яку б ви не вибрали радіостанцію під брендом President, ви завжди отримаєте максимально можливу якість роботи і надійності.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Аліна Закордонець

Сподобався матеріал? Так (4) Ні (0)
Рейтинг:

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Рекомендуємо придбати