Головна Блог Статті Новини Представлений електричний пікап Silverado EV 2022 від Chevrolet
Vnedorognik.ua logo

Представлений електричний пікап Silverado EV 2022 від Chevrolet

Категорія:

Новинка виставки Chevrolet Silverado EV купити аксесуари для пікапа ціна

Автомобільний гігант General Motors презентував новинку на виставці CES-2022, що проходить у Лас-Вегасі. Електропікап Chevrolet Silverado EV протистоятиме Ford F-150 Lightning. Як з'ясувалося, Сільверадо є переробленим GMC Hummer EV та вироблятиметься на потужностях найновішого заводу автоконцерну біля Детройта.

Виходячи з цього, варто розуміти, що від бензинової моделі він не отримає нічого окрім дизайну. Раму замінить каркас із підрамниками та інтегрованим блоком батарей, а підвіска тепер повністю незалежна, хоча за доплату можна придбати комплектацію з пневмопідвіскою. З нею кліренс можна буде змінювати до 100 мм у діапазоні.

Підвіска нова електро пікапа Chevrolet Silverado EV купити підсилені запчастини для підвіски в Україні ціна

Інтер'єр Silverado EV кардинально інший. Повністю цифрова приладка на 11 дюймів та медіасистема на 17 дюймів привертають більшість уваги водія та пасажирів на себе.

Інтер'єр електричного пікапа Сільверадо 2023 купити в Україні аксесуари ціна оригінал доставка

Також доступний проекційний екран на 14 дюймів, що дозволяє не відволікатися від водіння. Ще з опцій доступний панорамний дах та автопілот 3 рівня Super Cruise, здатний самостійно керувати пікапом на хайвеях (без утримування рук на кермі).

Опції та функціонал електричної новинки від Шевроле купити запчастини оригінал Україна

На старті комплектацій буде дві:

  1. Базова Work Truck
  2. Преміальна RST

В обох версіях використовуватиметься двомоторна система, що видає 517 к.с. (834 Нм) та 673 л.с. (1057 Нм) відповідно. Розгін до 96 км/год заявлений на рівні 4,5 секунд для RST версії. Незабаром після запуску компанія планує розширити список доступних модифікацій і планує випустити підготовлений для бездоріжжя Trail Boss Silverado EV.

Базова версія Chevrolet Silverado EV WT купити в Україні ціна

Електроенергія зберігатиметься в передових тягових акумуляторних батареях Ultium – фірмовій розробці General Motors. Ємність на даний момент не розкривається, але відомі дані, що дальність на 1 заряді буде більше 400 миль (644 км). Також не уточнюється за яким циклом тестування ці дані надані.

Кузов електропікапа від Шевроле Сільверадо ціна купити аксесуари кунг ролет

Випуск електропікапів Silverado EV відбуватиметься на новітньому заводі Factory Zero разом із одноплатформним від Hummer EV. Замовлення на електричний Сільверадо вже відкрито, але тільки для попередніх заявок із символічним внеском у 100 доларів. Оформити повноцінне замовлення можна буде не раніше 2023 року. Ціна базових моделей стартуватиме з 39900 доларів.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (4) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

Не погано!

Slava • 10.01.2022