Головна Блог Статті Новини З’явились рендери Rover Sport 2023. Як виглядатиме новинка бренду?
Vnedorognik.ua logo

З’явились рендери Rover Sport 2023. Як виглядатиме новинка бренду?

Категорія:

Новий Range Rover Sport аксесуари купити в Україні ціна Київ

Якщо подивитися на зовсім недавно випущений великий Range Rover, можна помітити що бачення дизайну компанії стало быльш мінімалістичним та аскетичним. І так як саме Рендж Ровер є флагманом, по ньому й можна припустити  характерні риси у майбутніх оновлених автомобілів бренду.

Знімки Рендж Ровер Спорт 2023 у камуфляжі купити в Україні аксесуари ціна оригінал

В мережі з'явилися рендери, зроблені на основі фотографій закамуфльованого Рендж Ровер Спорт 2023, знятого в Британії. Результатом стал еволюційний редизайн, а не революція позашляховика. Він отримав більш вузьку оптику та решітку радіатора, а також мінімалістичні риси. А повітрозабірники бампера тепер охоплюють всю ширину переднього бампера, а не розділені як раніше.

Зовнішній вигляд нового Range Rover Sport купити в Україні оригінал запчастини тюнінг

Лінія даху трохи нахилена назад, як і в актуальної моделі. Дизайн капота та рендери навіть включають висувні дверні ручки як у Velar та перероблені колеса на основі фото в камуфляжі. Стосовно задньої частини, передбачається що новий Range Rover Sport отримає цілісну смугу на задній двері для розміщення оптики та позначення бренду.

Дизайн задньої частини Range Rover Sport 2022 купити в Україні

Але що відомо про позашляховик прямо зараз? Range Rover Sport 2023 року буде побудований на покращеній платформі MLA-Flex, на якій базується вже представлений великий Рендж Ровер. Гама двигунів, ймовірно, буде аналогічна "старшому брату", що означає ряд м'яких шестициліндрових бензинових гібридів і турбодизелів. В автомобілі може з'явитися й підключаємий гібрид, і навіть 4,4-літровий V8 з подвійним турбонаддувом від BMW. Останній, скоріше всього, буде встановлений на зарядженій моделі SVR.

Станом на зараз Land Rover не повідомив, коли почнуться продажі Range Rover Sport третього покоління. Але, враховуючи, що позашляховик вже на всю тестується в маскуванні, можна чекати його прем'єру до кінця цього року.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (4) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

Сзади так себе, спереди зачет!

Василий • 18.02.2022